Alle Fitform acties bij Profita Comfortabel Wonen regio Eindhoven


Luxe accessoire gratis bij Fitform Wellness fauteuil

Fitform acties voordeel gratis accessoires wellness fauteuils

Bij aankoop van 1 Fitform Wellness fauteuil ontvangt u 1 luxe accessoire t.w.v. max. € 499,-- helemaal gratis!
Bij aankoop van 2 Fitform-fauteuils uit de Fitform Wellnesscollectie, 50% korting op de verkoopprijs van de goedkoopste fauteuil, exclusief de eventueel daarbij aangekochte opties of accessoires.

Accessoires / opties Wellness fauteuils OKTOBERACTIE 2017:
een hoofd-/nekkussen in verschillende uitvoeringen, een stoelverwarming (zitting + rugleuning), een draaiplateau, een wielsysteem, een elektrisch bedienbare hoofdsteun, een elektrisch bedienbare lendensteun, een memory functie, een extra verlengde voetenbank, een zitbreedte van 57 cm, een rugleuning 5 of 12 cm hoger, een ander zittingschuim voor specifiek zitcomfort, een accusysteem (geen snoer in de kamer), een verrijdbare losse houten stoeltafel (op maat gebouwd bij de stoel), een opstaschakelaar, een incontinentiemat, losse armleggerhoezen of een infrarood bedieningskastje i.p.v. de reguliere bediening.
Niet iedere optie/accessoire is mogelijk op ieder Fitform Wellnessmodel. Onze verkopers kunnen u daaromtrent optimaal adviseren.
1 van deze opties t.w.v. max. € 499,-- is in oktober gratis! 

Bij aankoop van 2 Fitform-fauteuils uit de Fitform Wellnesscollectie, ontvangt u 50% korting op de verkoopprijs van de goedkoopste fauteuil, exclusief de eventueel daarbij aangekochte opties of accessoires.

3. Deze actie geldt voor aankopen die worden gedaan in de periode van 1 oktober 2017 tot en met 31 oktober 2017.