Bedden, matrassen en boxsprings kopen in de regio Eindhoven, Eersel, Bergeijk, Valkenswaard, Veldhoven.

Bedden, matrassen en boxsprings kopen in de regio Eindhoven, Eersel, Bergeijk, Valkenswaard, Veldhoven. Bedden, matrassen en boxsprings van topmerken voor een heerlijke nachtrust.

Voor het kopen van nieuwe bedden, matrassen en boxsprings van o.a. Sealy, Musterring, Latex Bliss, Norma, Pullman, Auping en Tempur in de regio Eindhoven en omstreken bent u bij beddenspecialist Profita op het juiste adres.

 

U wilt toch ook graag de ruimste keuze in bedden? En het beste bedden / slaap advies? Daarvoor gaat u naar Profita. Een grote collectie matrassen en bedden van topmerken. De zekerheid van meer dan 49 jaar ervaring op het gebied van slapen. En dankzij de keuze uit diverse topmerken bedden en matrassen, altijd een onafhankelijk slaapadvies. 

Heerlijk uitgerust wakker worden met bedden matrassen en boxsprings van Profita regio eindhoven valkenswaard helmond

Uiteraard worden alle bedden, matrassen en boxsprings door ons in de regio Eindhoven, Eersel, Bergeijk tot Son en Best en ver daarbuiten, gratis geleverd en vakkundig gemonteerd. Zo kunt u er fijn en lang van genieten. Wilt u iets verplaatst hebben van uw bestaande bedden, matrassen of boxsprings, dan helpen wij u graag!

U vindt bij Profita woninginrichting behalve bedden ook vloerbedekking en raambekleding kopen. Dus wanneer u behalve uw bedden, matrassen of boxsprings ook een nieuwe vloerbedekking of gordijnen voor uw slaapkamer zoekt, kunt u bij ons alles combineren tot één mooi geheel.

Bedden matrassen kopen nabij Eindhoven bij Profita dealer van Auping Tempur Pullman matrassen en boxsprings.

Moeite met inrichten? Graag helpen wij u met een interieuradvies! Wilt u de complete slaapkamer of woonkamer opnieuw inrichten dan is dit vaak een moeilijke klus. Om één mooi geheel te krijgen is het belangrijk dat de kleuren en stijlen heel goed op elkaar zijn afgestemd. Dit is voor ons een dagelijkse bezigheid, en wij helpen u graag om uw wensen te vervullen.

Tempur Prestigebed Bij Profita Comfortabel Wonen Aalst-Waalre

Profita biedt u als erkend dealer bedden, matrassen en boxsprings van Musterring, Norma, Pullman, Auping en Tempur voor de regio Eindhoven, Eersel, Veldhoven. Zo heeft u de zekerheid van volledige garantie en perfect advies.

auping match bij profita comfortabel wonen aalst waalre

U bent van harte welkom in onze beddenzaak om zelf te ervaren welke bedden, matrassen of boxsprings voor u het beste zijn. U kunt bij ons gratis parkeren voor de deur. Tot ziens!


Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Bel: 040-2213922 of mail: info@profita.nl

 

Wij zijn gelegen in de regio Eindhoven, direct aan de snelweg.

Wij bezorgen gratis door geheel Nederland.