Sfeervolle eetkamers van massief eiken hout, glas, metaal of natuursteen. Klassieke, landelijke en moderne eetkamer meubelen vindt u in de regio Eindhoven bij Profita.

Eten is een eerste levensbehoefte en een belangrijk element van de dag. Gezellig samen eten is nog fijner met een grote tafel en eetkamerbank of comfortabele stoelen. Bij ons kunt u moderne en klassieke tafels in alle maten bestellen. In eiken, kersen, noten, glas, metaal met rechte of tapse poot. Er zijn ook diverse eetkamertafels leverbaar als uitschuif tafel of met hangoor klapblad. 

Eetkamertafels massief eiken en kersen op maat. Oud hout en leverbaar in diverse kleuren.

De eetkamertafels van massief eiken, kersen en noten en de tafels van glas, metaal en natuursteen zijn op maat te bestellen. Massieve houten tafels hebben de mogelijkheid om de dikte van het blad te kiezen en de plaats waar de tafel poten moeten komen. Perfect te combineren met moderne eetkamerstoelen of een heerlijke eetkamerbank.

Bij Profita vindt u een ruim programma van zeer uiteenlopende modellen eetkamertafels, hoekbanken en eetkamerstoelen in bijvoorbeeld een warme kersenkleur van Bannink of in klassiek eiken van Havezathe. Al onze eetkamer tafels, -stoelen en -banken zijn van A-leveranciers. Kom en laat u verrassen door de talloze opstellingen.

Chabon klassieke en landelijkeen eetkamertafels strak klassiek massief hout bij profita

Eettafels rond, ovaal, vierkant en rechthoekig gemaakt van massief hout met een keuze uit eiken, kersen, noten en beuken. Maar ook glazen tafelbladen of lakkleuren, in een moderne of klassieke uitvoering. Wij leveren maatwerk, zodat de tafel naar wens perfect in uw woning past. Wij maken alles in de door u gewenste kleur en hebben een grote collectie bijpassende eetkamerstoelen en eetkamerbanken.

Musterring Nova barkrukken eetkamertafels te koop bij profita comfortabel wonen ronde tafels en meer

Ook hebben wij een uitgebreide collectie moderne eetkamertafels en stoelen. En u vindt bij ons een bijpassende eetkamerbank. Diverse modellen, uitschuifbaar of vast, in prachtige houtkleuren, lakkleuren, in glas en met chrome accenten. Komt u voor onze volledige collectie eens onze showroom bezoeken, u bent altijd van harte welkom!

Musterring Lorenzo eetkamers eethoek kopen bij Profita Comfortabel Wonen dealer regio Eindhoven

Ook voor landelijke eetkamers bent u bij Profita aan het juiste adres. Zo hebben wij in onze showroom onderstaande eetkamertafel Fjords van BKS staan. Gemaakt van rustiek Frans eikenhout waardoor de tafel heel natuurlijk en uniek oogt.

BKS Fjords eetkamertafel eetkamermeubel eiken hout kopen bij Profita Comfortabel Wonen erkend dealer Aalst-Waalre

Bij ons vindt u de merken Havezathe, Bannink, Lotus, Elbro, BKS BMS, Framas, Chita, Musterring en Tables4You. Stoelen kunt u zien en ervaren van de Toekomst, Nix, Bannink, Sit Design, Calligaris, Kartell, Avanti, Koopmans, Schillig, Koinor en Musterring.

Bannink van Gogh Klassieke eethoek houten meubelen

 

Meer zien van onze collectie: meubelen