Eetkamertafels en eettafels in landelijk, klassiek en moderne uitvoering bij Profita Comfortabel Wonen.

Maak uw eetkamer compleet door een er een fantastische eetkamertafel te plaatsen. U kunt kiezen uit diverse tafels en uitschuifbare tafels in eiken, kersen en noten.. Misschien wenst u zelfs een eetkamertafel op maat met aanschuif blad.

U bent van harte welkom bij Profita om uw mogelijkheden te ontdekken.

 

Eten is een eerste levensbehoefte en een belangrijk moment van de dag. Een sociaal gebeuren dat gezelligheid biedt aan het complete gezin. De dag doorspreken of lekker lang natafelen met vrienden of familie. Ook biedt het structuur en een

leer moment aan opgroeiende kinderen. Redenen te over om van ieder eetmoment een rustmoment te maken.

Uiteraard kan dat in de stijl die bij u en uw woning past.

 

Tafels voor uw eetkamer kunt u in alle soorten en maten bij ons bestellen. Moderne tafels met strakke, rechte lijnen, klassieke eetkamertafels met diverse houtbewerkingen in o.a. eiken, kersen, noten en beuken, of landelijke eetkamertafels voor een sierlijk romantische sfeer.

 

Musterring Lorenzo Eetkamertafel

De Lorenzo eetkamertafel van Musterring is ontworpen voor liefhebbers van robuuste tafels. Een tijdloos en elegante tafel welke uit te breiden is tot een lengte van 3.20 meter. U heeft dan maar liefst een tafel welke begint bij 2.20 meter en uiteindelijke een lengte kan behalen van 3.20 meter. De Lorenzo eetkamertafel is verkrijgbaar in Noten, Wild eiken, Wild eiken licht, Kernbeuken. Vraag onze deskundige adviseurs naar meer informatie.

 

Musterring Lorenzo eetkamerprogramma

 

Klassieke eetkamertafels

Klassieke eettafels kenmerken zich door het gebruik van robuuste, eerlijke materialen als massief hout. De constructie is degelijk en vervaardigd met vakmanschap, de modellen zijn functioneel en het hout wordt veelal met de hand bewerkt. Hierdoor ontstaat een kwalitatief hoogstaand produkt zodat uw klassieke tafel jarenlang meegaat. Bijbehorende stoelen zijn comfortabel en worden gestoffeerd met stoffen van goede kwaliteit in gedempte kleuren. Uw complete eethoek straalt rust en comfort uit.

 

Ook liefhebbers van moderne interieurs kiezen tegenwoordig voor goede kwaliteit. Om hierop in te spelen, worden ook klassieke tafels gemaakt in combinatie met moderne details. Dit wordt modern klassiek genoemd. Denk daarbij bijv. aan tafels in een krachtig model, maar met een onverwoestbaar tafelblad in plaats van massief hout dat meer onderhoud vergt. Of aan RVS accenten op de poten of aan het blad.

 

Klassieke eetkamertafels bij profita comfortabel wonen eindhoven waalre

 

Landelijke eetkamertafels

Een geheel andere uitstraling en sfeer is terug te vinden in landelijke eetkamertafels. Deze kenmerken zich door de warme sfeer die deze meubelen met zich meebrengen. Bekend in het landelijke interieur is het gebruik van grenen (al dan niet geloogd) en mooi bewerkt en gefreesd hout. De veelal zachtere houtsoorten zoals grenen zorgen ervoor dat het meubel er extra sfeer bij krijgt door de vorming van gebruikssporen die kenmerkend zijn voor deze warme stijl. Behandeld met een meubelwas of -olie die een tint donkerder is dan het originele meubel, dan geeft dit het effect van zogenaamde boerenmeubelen.

 

Landelijke eetkamertafels krijgen een eigentijds uiterlijk mee door combineren van bijvoorbeeld hypermoderne fel gekleurde eetkamerstoelen. Een meer romantische sfeer is ook goed mogelijk in combinatie met landelijke meubelen. Denk daarbij aan bijvoorbeeld gebloemde gordijnen of stoer gestreepte stoffen en het gebruik van veel accessoires. Een landelijke eetkamertafel is ideaal voor ieder type interieur. De veelal royale formaten van de tafels zijn eenvoudig aan te passen aan uw eigen stijl en kleurgebruik.

 

 

 

 

Landelijke eetkamertafels van havezathe bij profita comfortabel wonen eindhoven waalre

 

Moderne eetkamertafels

Moderne eettafels zijn een afgeleide van de klassieke en landelijke modellen. Ontdaan van alle motieven en sierlijke bewerkingen is een pure tafel ontstaan met strakke lijnen. Gladde afwerkingen in massief hout of in fineer, eventueel voorzien van eigentijdse details als RVS of aluminium dragen bij aan het moderne uiterlijk. Tafels in hoogglans lak weerkaatsen het licht en zijn eenvoudig schoon te houden. Mede hierdoor kiezen steeds meer gezinnen met kinderen voor een modern interieur. In combinatie met felle kleuren in stoelen en enkele bijpassende accessoires ontstaat een fris uiterlijk dat toch gezellig oogt.

 

Moderne eetkamertafels zymbioz bij profita comfortabel wonen eindhoven waalre

 

Musterring eetkamertafels

In onze showroom hebben wij een complete Musterring Studio waar vele modellen staan opgesteld. Musterring heeft een zeer uitgebreid woonprogramma waarbij de eetkamertafel ook een volwaardig onderdeel is.

 

In onze showroom kunt u kennismaken met onze eetkamertafels. Er zijn tafels beschikbaar uit complete woonprogramma's zodat u uw eettafel in dezelfde stijl heeft als de rest van uw meubelen. Uiteraard kunt u deze tafels ook gewoon los bij ons bestellen zodat u uw eigen set kunt samenstellen. Wilt u uw eigen stijl ontwikkelen en uw woning inrichten met losse onderdelen, dan kunt u ook prima bij ons terecht. Onze verkopers geven u graag deskundig interieuradvies.

 

Musterring rosario eetkamerprogramma

 

Eetkamertafels op maat gemaakt en uitschuifbare tafels

U heeft de eetkamertafel van uw dromen gevonden die uitstekend past bij uw eetkamerstoelen... als de tafel 5 cm hoger zou zijn geweest. Om dit probleem vóór te zijn, zijn er ook eetkamertafels die op maat voor u gemaakt worden. Eetkamertafels van massief eiken, kersen en noten zijn ook op maat te bestellen en kunnen met een door u gewenst model tafelpoot worden gemaakt. U kunt ook de dikte van het blad kiezen en de plaats waar de tafelpoten moeten komen; op de hoek of juist inspringend naar binnen. Perfect te combineren met moderne eetkamerstoelen. Neem de maten van uw interieur gerust mee naar onze showroom zodat wij u goed kunnen adviseren.

 

Er zijn eettafels in diverse maten, stijlen en ontwerpen. Tafels met rechte of tapse poot, tafelbladen in rechthoek, vierkant, rond of ovaal. In diverse materialen waaronder glas, aluminium, RVS en de meeste houtsoorten. Houten tafels zijn er in meerdere bewerkingen (tafels hoogglans gelakt, in olie, naturel, blank gelakt) en vele uitvoeringen. Ook eetkamertafels met hangoor klapblad of uitschuifbare tafels kunt u in onze showroom terugvinden. U bent van harte welkom om alles bij ons te bekijken.

 

Merken eetkamertafels:

Wij vinden het belangrijk dat u bij ons kwalitatief uitstekende meubelen kunt kopen. Onze collectie eetkamertafels zijn dan ook van een hoog niveau. In onze showroom staan vele modellen opgesteld, waaronder tafels van deze gerenommeerde merken: Bannink, BKS BMS, Chita, Elbro, Havezathe, Koinor, Lotus, Musterring, Tables4You en Zymbioz.

 

U bent van harte welkom in onze showroom om onze collectie moderne, landelijke en klassieke eetkamertafels zelf te komen bekijken en te ervaren. En vraagt u gerust om de mening van onze deskundige adviseurs als het gaat om de styling van uw woon- of eetkamer. Zij hebben gevoel voor stijl, ervaring in woninginrichting en kennen het assortiment.

Zij helpen u graag bij uw keuze.


Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Bel: 040-2213922 of mail: info@profita.nl

 
Wij zijn gelegen in de regio Eindhoven, direct aan de snelweg.
Wij bezorgen gratis door geheel Nederland.