Eetkamers Te Koop bij Profita Comfortabel Wonen Aalst-Waalre

Eetkamerstoelen: stoelen en armstoelen voor uw eethoek.
Landelijke, klassieke of moderne stijl. Interieuradvies voor eetkamers en eethoeken.

 

Lekker lang natafelen met familie of vrienden, gewoon goed eten of gezellig samen met het hele gezin spelletjes doen aan tafel. Goede en comfortabele eetkamer stoelen zijn onontbeerlijk. Een uitnodigend ontwerp zorgt uit zichzelf al voor een sfeervolle eetkamertafel terwijl een comfortabele stoel ervoor zorgt dat iedereen graag aan de eettafel zit.

Kiest u zelf voor stoelen die bij u en uw eetkamer passen of vraag onze verkopers om een gratis interieuradvies.

U bent van harte welkom in onze showroom.

Mulleman Musterring en Calligaris eetkamerstoelen in klassieke uitvoering bij profita comfortabel wonen

Klassieke eetkamerstoelen

Voor een klassiek ingericht interieur hebben wij in onze showroom een grote keuze in klassieke modellen eetkamer stoelen. Klassieke stoelen voor de eetkamer kenmerken zich door goed vakmanschap, massief hout in o.a. eiken en noten en gedetailleerde vormgeving door sierlijke houtbewerking. De zittingen en rugleuning zijn vaak voorzien van een mooie stoffering in een stevige kwaliteit of zijn in leder uitgevoerd. De prachtige warme kleuren geven uw eetkamer een chic aanzicht waarbij het zitcomfort uitstekend is.

Bannink van Gogh klassieke eetkamerstoelen te koop bij profita

Landelijke eetkamerstoelen

Een landelijk interieur kenmerkt zich door een warme, zonnige sfeer in huis. Eetkamerstoelen die daarbij passen zijn vaak gemaakt van grenen en benadrukken gezelligheid. Stoffen die gebruikt worden bij de landelijke modellen stoelen zijn gedetailleerd of effen. Gebloemde of gestreepte stoffen ondersteunen het landelijke gevoel.

BKS landelijke meubelen bij profita comfortabel wonen te koop

Moderne eetkamerstoelen

Een hypermoderne eethoek is de kroon op uw bijpassende moderne interieur, en is een blikvanger in bijvoorbeeld een landelijk interieur. Geloogd landelijk grenen staat uitstekend met moderne lederen stoelen in sprekende kleuren. Goede kwaliteit leer is ook eenvoudig schoon te houden zodat het stoelen zijn die jaren mee gaan. En met vrolijke kleuren oogt het direct gezellig.

Musterring Chairfactory eetkamerstoelen te koop bij profita

Eetkamerstoelen die draaien

De eetkamer draaistoel met comfortabele kuipvorm is terug van weggeweest. Een nostalgische en trendy eetkamerstoel. Keuze uit diversen houtkleuren en materiaal soorten voor de achter- en onderkant. Gecombineerd met een lederen zitting in elke gewenste kleur, maakt de draai eetkamerstoel uniek.

Musterring Thora eetkamerstoelen te koop bij profita

Variér eetkamerstoelen

Variér heeft zich gespecialiseerd in ergonomisch verantwoord zitten. Zo heeft Variér een uitgebreide collectie zitmeubelen en zijn er ook eetkamerstoelen met een prima zitcomfort.

Variér date eetkamer stoelen

Merken eetkamer stoelen

Wij vinden het belangrijk dat u bij ons kwalitatief uitstekende meubelen kunt kopen. Onze collectie eetkamerstoelen is dan ook van een hoog niveau. In onze showroom staan vele modellen opgesteld, waaronder tafels van deze gerenommeerde merken: Avanti, Bannink, BKS BMS, Koinor, Musterring, Nix, De Toekomst, Variér en Zymbioz. U bent van harte welkom in onze showroom om onze collectie moderne, landelijke en klassieke eetkamerstoelen zelf te komen bekijken en te ervaren. En vraagt u gerust om de mening van onze deskundige adviseurs als het gaat om de styling van uw woon- of eetkamer. Zij hebben gevoel voor stijl, ervaring in woninginrichting en kennen het assortiment. Zij helpen u graag bij uw keuze.

Eetkamers

Een gezellige eetkamer is pas echt af met warme vloerbedekking of een fijn karpet onder uw eethoek. Zo blijven uw voeten ook warm en kunt u nog langer nagenieten aan tafel.

Klik hier voor meer informatie over de gehele collectie meubelen


 Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Bel: 040-2213922 of mail: info@profita.nl

 

Wij zijn gelegen in de regio Eindhoven, direct aan de snelweg.

Wij bezorgen gratis door geheel Nederland.