Landelijke meubelen en massief houten meubelen kopen in de regio Eindhoven bij meubelzaak Profita Comfortabel Wonen

Landelijke meubelen, meubels landelijk en sfeervol bij Profita Comfortabel Wonen in Aalst-Waalre. Dressoirs, boeken-, vitrine-, tv kasten, salon-, bijzet tafels, eetkamerstafels en stoelen. Sfeervol wonen in een landelijk interieur.

De landelijke stijl onderscheidt zich door het gebruik van natuurlijke en robuuste materialen met een warme uitstraling. In onze showroom vindt u een uitgebreide collectie ambachtelijk gemaakte meubelen zoals kasten, dressoirs, salontafels, hoektafels, bijzettafels, eetkamer tafels en eetkamerstoelen. Onze meubelen zijn van massieve topkwaliteit. 

BKS meubelen Sheffield collectie bij Profita Comfortabel Wonen in Eindhoven

Natuurlijke materialen

Hout is een van de meest gebruikte materialen bij meubels. Het geeft warmte en rust in uw interieur. Ook is hout te combineren met vele andere materialen. In onze landelijke collectie vindt u vooral massieve eiken houtsoorten met prachtige structuren in lichte tot warme tinten.

Landelijke dressoirs bij profita comfortabel wonen houten meubelen

Maatwerk

Omdat een groot deel van onze meubelen met de hand worden gemaakt, kunnen ze op maat worden gemaakt. Zo kunt u de meubelen geheel aanpassen aan uw interieur. Van diverse merken hebben wij bij elkaar passende meubelen voor in uw interieur. Met deze complete programma's kunt u een mooi kloppend geheel creëren. Van dressoir tot complete woonkamer. Met het maatwerk programma realiseert u uw eigen houten landelijke meubelen.

Compleet programma landelijk Havezathe

Fauteuils en banken

Voor bijpassende landelijke zitmeubelen om uw interieur compleet te maken, kunt u terecht op onze pagina zitmeubelen. In onze showroom treft u landelijke eetkamerstoelen, landelijke fauteuils en landelijke banken aan. Samen met onze adviseurs kunt u bekijken welke zitmeubelen passen bij uw landelijke collectie. Blader door diverse houtstalen en combineer met uw stoffen om zo een comfortabele woonruimte te realiseren. 

3B landelijke zitbanken verkrijgbaar bij profita comfortabel wonen eindhoven waalre

Wij zijn dealer van de merken 3B, BKS meubelen, Elbro, Geo, Havezathe, Leda, Loom Furniture die u kunt komen bewonderen in onze winkel.

 

Meer zien van onze collectie: klassieke meubelen 

Meer zien van onze collectie: meubelen