Collectie salontafels bij winkel Profita Comfortabel Wonen regio Eindhoven

Klassieke en moderne salontafels bij Profita Comfortabel Wonen. Een salontafel handgemaakt van hout, of een moderne salontafel gemaakt van glas. Bij Profita Comfortabel Wonen kunt u terecht voor een ruime keuze aan salontafels.

Wat uw smaak qua inrichting ook is, bij Profita kunt u een salontafel kopen die bij uw wensen past. In onze winkel vindt u een uitgebreide collectie salontafels, hoektafels, side tables en bijzettafels. Is het de rustieke uitstraling van eikenhout of de warme uitstraling van kersenhout, die u aantrekt? Of is het juist die moderne en duurzame uitstraling die glas en aluminium met zich meebrengt? Belangrijk is dat de salontafel die u besluit te kopen bij u én uw interieur past.

Salontafel in showroom bij Profita Comfortabel Wonen Aalst-Waalre
havezathe cambridge en derby salontafels bij profita comfortabel wonen 

Hier ziet u enkele voorbeelden uit onze collectie. Er zijn te veel mogelijkheden om hier alles te laten zien. U kunt bij ons ook salontafels op maat laten maken, met en zonder lades, vierkant en rechthoekig, glas en metaal en hout. U kunt kiezen uit eiken, kersen, noten, beuken en esdoorn. Wij helpen u graag de juiste salontafel te vinden.

Salontafel Te Koop bij Profita Comfortabel Wonen Aalst-Waalre

Passend bij uw interieur.

Om de goede combinatie tussen klassiek en modern te maken kunt u kiezen voor een mix van materialen zoals hout met metaal of glas met lak. Passend in ieder interieur.

Salontafel te koop bij Profita Comfortabel Wonen Aalst-Waalre
Profitadealer waalre salontafels hout klassiek

Modern en klassiek, bij ons vindt u beide. Dankzij top-leveranciers met een uitgebreid assortiment en de mogelijkheid om alles op uw maat aan te laten passen slaagt u bij ons zeker. 

Salontafel klassiek van massief eiken hout en op maat.
havezathe cambridge en derby salontafels bij profita comfortabel wonen
 

Sfeervolle salontafels op maat gemaakt van massief eiken en kersen in diverse kleuren. Bij ons kunt u salontafels kopen van topmerken zoals Bannink, BKS, Havezathe, Lotus, Musterring, Beek Collection en Willisau.

Salontafel Musterring Larena kopen bij Profita Comfortabel Wonen Meubelzaak Regio Eindhoven
Salontafel Van Beek Musterring Bannink Lotus Willisau kopen bij Meubelzaak Profita Comfortabel Wonen Aalst-Waalre regio Eindhoven 

Breng een bezoek aan onze showroom in Waalre en bekijk alle mogelijkheden. Benieuwd naar onze gehele collectie meubelen? Meer zien van onze collectie: meubelen