Jasno shutters en blinds bij dealer Profita winkel voor Eindhoven en omgeving

Jasno Shutters en blinds. Zonwering van Jasno shutters houten jaloezieën blinds.

JASNO shutters heeft een uitgebreide collectie shutters. Shutters zijn houten panelen met verstelbare lamellen. Deze kwalitatieve raambekleding is een rijkelijke en sfeervolle toevoeging aan uw interieur. Alle shutters worden altijd speciaal voor u op maat gemaakt. U kunt ze helemaal of gedeeltelijk sluiten en zo precies de sfeer creëren die u op dat moment wenst. Wij leveren ook shutters met een handig railsysteem. Met dit systeem kunt u de shutters gebruiken als roomdivider.

JASNO shutters raamdecoratie 
 

Om aan eenieders wensen te kunnen voldoen biedt Jasno u vele mogelijkheden. U kunt kiezen voor brede of smalle verstelbare lamellen. Deze zijn bevestigd op het kozijn of op de muur. Daarnaast zijn er diverse houtsoorten, kleuren en beits tinten verkrijgbaar.

De duurzame shutters zijn van een goede kwaliteit. Door de bewerking van het hout krijgen de lamellen een fijne nerfstructuur waarmee kromtrekken wordt voorkomen. De vochtbestendige lak zorgt ervoor dat de shutters gemakkelijk te onderhouden zijn. JASNO shutters vallen op door alles wat u niet ziet; de onzichtbare scharnieren geven uw shutters een strak uiterlijk.

Jasno shutters voor schuine ramen

Dakraamshutters

Speciaal voor dakramen hebben wij dakraamshutters van JASNO. Deze shutters zijn gemaakt van lindehout en in diverse kleuren te verkrijgen. Door een zogeheten jachtsluiting wordt voorkomen dat de shutterpanelen vanzelf openklappen.

JASNO shutters dak dakraam dakshutters dealer Profita full-service winkel voor Eindhoven en omgeving
Mooie dakshutters dakraam dakbekleding van Jasno voor een sfeervol interieur

Ecowood

Er zijn shutters in diverse prijsklassen. Zo zijn er Ecowood shutters; deze worden gemaakt van samengeperste houtvezels en komen uit milieuvriendelijk beheerde bossen. Deze ‘groene’ shutters gaan lang mee en zijn relatief goedkoop.

JASNO shutters dealer Profita full-service winkel voor Eindhoven en omgeving
Mooie shutters van Jasno voor een sfeervol interieur

Volledige Service

Wij nemen u graag al het werk uit handen. U kiest, eventueel met begeleiding van onze adviseurs, voor u passende Jasno Shutters, en wij regelen alles. Wij komen bij u thuis meten, en na bestelling de Jasno raambekleding plaatsen. Ook komen wij aan huis advies geven, en u kunt stalen meenemen. Laat u inspireren bij uw Jasno shutters en blinds dealer Profita. Altijd persoonlijk en deskundig advies. U kunt bij ons altijd gratis parkeren voor de deur.

 

Meer zien van onze collectie: raamdecoratie & -bekleding