Lifetime kinderbedden in de kleuren wit of whitewash. Lifetime bed, ledikant, hemelbed, minihoogslapers, halfhoogslapers en hoogslapers te bekijken in onze showroom in Waalre

 

Life time kidsrooms hemelbedden, stapelbedden, hutbedden, boekenkasten, kledingkasten.

LifeTime heeft diverse thema bedden in de collectie, zoals het Kajuitbed, Boomhutbed, Prinsessen bed, Piratenbed, Morocco Chic bed, Airplane bed, Circus bed, Icecream bed, Freebird bed, Alice in Wonderland bed, Pebble Beach bed, Little Princess bed, Knight bed en het Hangout speelhutbed. Alle bijpassende Lifetime accessoires voor uw kinderkamer waaronder stoffen en behang kunt u ook direct kopen in onze Lifetime showroom. Bezoek onze Lifetime kidsrooms studio in Waalre.

Direct online Lifetime Original kinderkamers kopen in onze webshop.

Life Time original kinderkamer airplane bed kidsrooms bij profita eindhoven waalre

Lifetime: voor iedere jongen en meisje een prachtige kinderkamer om heerlijk in weg te dromen!

U heeft een uitgebreide keuze Lifetime kinderbedden bestaande uit diverse themabedden zoals Prinses, Piloot, Silver Sparkle en Knight. Elke Life time kinderkamer is compleet in te richten met bijpassende accessoires die bij ieder thema los te bestellen zijn.

Life Time kinderbedden basisbedden.

Elk kinderbed van Life Time kidsrooms bestaat uit een basisbed. Het basisbed van Lifetime is de basis van elke bed. Standaard wordt een Lifetime bed geleverd met een lattenbodem. Een basisbed bestaat uit een kop- en voeteinde en één lange zijde voor de achterkant tegen de muur. Optioneel zijn er standaard fronten verkrijgbaar en bepaalde themafronten. De voorfronten zijn zeer handig zodat je niet snel uit bed valt. En ze zien er ook nog eens heel gaaf uit!

Life Time original kinderkamer airplane bed kidsrooms bij profita eindhoven waalre

Lifetime Original kinderkamer circus

Lifetime-basisbed-ice-cream-kinderbed-te-koop-bij-profita-comfortabel-wonen-lifetime-kinderkamers-eindhoven-waalre

Life Time Airplane, Circus en Ice-Cream.

Een front voor uw Lifetime kinderbed heeft als doel ervoor te zorgen, dat uw kind niet uit bed valt. Bij Life Time hebben ze standaard voorfronten en ook leuke themafronten. Een van de sterke aandachtspunten van Life Time is dat ze optimaal gebruik maken van de mogelijke ruimtes van de kinderkamers. Zo kunt u gemakkelijk een bedlade plaatsen onder uw basisbed voor meer opbergruimte. En in plaats van een grote Lifetime bedlade voor het speelgoed, kunt u ook kiezen voor een slaaplade. Dan wordt de lade geleverd met een lattenbodem in de bodemplaat zodat u er een matras in kunt leggen. Zo maakt u van 1 slaapplaats heel gemakkelijk 2 slaapplekken, voor wanneer er een logeetje op bezoek is!

Lifetime Basisbed Kajuitbed met Logeerbedden.

Life Time kajuitbed met logeerbed. Modern Lifetime basisbed met 2 extra slaapplekken voor de logés. Een super leuk basisbed met een verhogingsset, zodat er precies 2 slaapbedden onder passen. Of 1 extra slaapplek en 1 bedlade voor het speelgoed en de slaapspullen van de logee.

Lifetime kajuitbed met opberglades te koop bij profita comfortabel wonen

Lifetime Kajuitbed met opbergmodule.

Life Time Kajuitbed met een opbergmodule. Stoer kajuitbed met opbergkastjes. Dit kajuitbed is zeer geschikt voor kleinere slaapkamers. Er is onder het bed genoeg opbergruimte beschikbaar, en als we het kinderbed later verhuizen naar een grotere kamer, kunnen we de opbergmodule gebruiken als wandkast of televisiemeubel. De deurtjes en lades zijn in diverse kleuren verkrijgbaar.

lifetime-kajuitbed met opbergmodule te koop bij profita comfortabel wonen in eindhoven waalre

Lifetime Stapelbed "FAMILY".

Life Time Stapelbed Family. Praktisch stoer stapelbed met slaapplaatsen voor 3 of 4 personen. Het onderste Lifetime bed is een bed van 140 cm x 200 cm met daarop bevestigd een Lifetime basisbed. Het Lifetime Stapelbed Family is ook nog uit te breiden met een onderschuifbed of opberglade voor alle speelgoed of de slaapspullen van een logee.

lifetime stapelbed family te koop bij profita comfortabel wonen eindhoven waalre meubelzaak kinderkamer specialist

Lifetime Hoogslaper met bureau eronder.

Life Time Hoogslaper met een werkblad voor een bureau eronder. De Hoogslaper van Lifetime is 177 cm hoog. Ideaal dus om er een bureau onder te plaatsen. Zo bespaar je enorm veel ruimte in de kinderkamer. En maak je een werkplek, om te studeren, onder je bed. Het bureau werkblad loopt over de gehele 2 meter van het basisbed. Daar kunnen dus veel studieboeken op. En natuurlijk ook je favoriete knuffels.

Lifetime hoogslaper met bureau te koop bij profita comfortabel wonen

Lifetime Stapelbed met flowerpower.

Life Time Stapelbed met een flowerpower front. Stoer stapelbed met flowerpower front voor de echte meiden. Het Lifetime Stapelbed is 177 cm hoog. Net zo hoog als de hoogslaper van Lifetime. Willen de kinderen samen slapen op 1 kamer. Dan biedt het stapelbed van Lifetime de ideale uitkomst. En als ze later weer apart willen slapen, dan kunt u altijd heel gemakkelijk het bed splitsen in 2 Lifetime basisbedden. Ook geschikt als extra bed voor logees? Of, opa en oma, als uw kleinkinderen een nachtje komen logeren? Dan is het Life Time stapelbed een leuke keuze om uw kinderkamer in te richten.

lifetime stapelbed met flowerpower front te koop bij profita comfortabel wonen

Lifetime Minihoogslaper met hemel en voile Freebird.

Life Time Minihoogslaper met een hemelframe. Klim op het trapje in je bed en lees samen nog een verhaaltje voor het slapen gaan. Papa en mama laten het nachtlampje nog aan zodat lekker kunt slapen onder een hemel van vogeltjes. In het frame van de hemel kan je nog een halogeen lampje plaatsen voor extra licht. Leg een speelmatras onder het bed voor extra speelplezier.

lifetime-minihoogslaper-freebird-kinderbed-te-koop-bij-profita-comfortabel-wonen-lifetime-kinderkamers-eindhoven-waalre

Lifetime Stapelbed Pirate.

Life Time stapelbed hoekopstelling piraat. Jij bent de kapitein van jouw slaapkamer. Of ben jij een piraat?? De piraat slaapt beneden en de kapitein boven. Leuk stapelbed voor de stoere kinderen. Met een Life Time hoekstapelbed, maak je optimaal benut van de ruimte. Ook dit stapelbed is zeer gemakkelijk te demonteren. In een handomdraai heb je dan weer 2 losse kinderbedden.

lifetime-original piratenbed-stapelbed-te-koop-bij-profita-comfortabel-wonen-lifetime-kinderkamers-eindhoven-waalre

Lifetime Hemelbed Princess.

Lifetime basisbed met een hoge hemel en een prinsessen voile. Heerlijk knus in bed gaan liggen. Dankzij een hoog hemelframe en een vogeltjes voile tot de grond waan je je in een eigen prinsessen bed met sprookjes taferelen.

lifetime-hemelbed prinsessen bed te koop bij profita comfortabel wonen eindhoven waalre

Lifetime Morocco Chic hemelbed.

Life Time Morocco Chic kinderbed met een hemel en voile. Modern kinderbed met een hemelframe en een voile. Alle lampen gaan uit, jij zet nog snel je hemellampje aan en sluit je gordijnen. Lekker omarmd worden door een warme kleur. Slaap lekker.

lifetime-hemelbed morocco chic te koop bij profita comfortabel wonen eindhoven waalre meubelzaak kinderkamers lifetime

Lifetime Halfhoogslaper Wonderland.

Life Time Wonderland halfhoogslaper met een speelgordijn. Een eigen speelhut onder je bed. Nog snel voor het slapen gaan nog even spelen in jouw eigen wonderland. Een halfhoogslaper van Lifetime kan je altijd terugbouwen naar een basisbed. En ook eenvoudig verhogen naar een hoogslaper.

 lifetime-halfhoogslaper met speelgordijn wonderland-te-koop-bij-profita-comfortabel-wonen-lifetime-kinderkamers-eindhoven-waalre

Lifetime Alice in Wonderland Hemelbed.

Lifetime Alice in Wonderland is het hemelbed variant van de halfhoogslaper Wonderland. Een basisbed met een hemel frame met daarop een voile van Alice in Wonderland. Elke ochtend wordt jij heerlijk wakker in jouw eigen woderland.

lifetime-hemelbed-wonderland-te-koop-kinderbed-te-koop-bij-profita-comfortabel-wonen-lifetime-kinderkamers-eindhoven-waalre

Lifetime Pebblebeach halfhoogslaper.

Lifetime Pebblebeach halfhoogslaper met een speelgordijn en een grijs front. Maak dit bed compleet met een speelmatras en kussens. De speelgordijnen zijn gemakkelijk opzij te schuiven. Een echte speelhut voor jongens. Voor het slapen gaan nog even ravotten.. Verkrijgbaar met een schuine of een rechte trap. Stoer kinderbed voor de jongens die hogerop willen.

Lifetime halfhoogslaper pebble beach te koop bij profita comfortabel wonen in eindhoven waalre meubelzaak profita

Lifetime Butterfly Love hemelbed.

Lifetime hemelbed met een Butterfly Love Voile. Een basisbed gecombineerd met de kastmodule van het kajuitbed. Het grote voordeel van Lifetime is dat je echt alles kunt maken van een basisbed. Zo ook de Butterfly Love. Bovenop het kajuitbed is ook een hemelframe bevestigd. Met een halogeenlamp en een voile Butterfly love. Een praktisch kinderbed dankzij de kastmodule voor de opbergruimte en een romantisch kinderbed om in te slapen dankzij een Butterlfy Love voile.

lifetime-kajuitbed-butterfly-love-kinderbed-te-koop-bij-profita-comfortabel-wonen-lifetime-kinderkamers-eindhoven-waalre

Lifetime Discovery.

Lifetime Discovery kinderkamer. Wie wil er mee op ruimtevaart. Met het nieuwe Lifetime Discovery kinderbed ben je al een stapje dichterbij de sterren. Een minihoogslaper met een spaceshuttle trap. Klim in je eigen raket en vlieg naar de maan of andere planeten, totdat je uiteindelijk weer landt in je eigen bed. Het Discovery kinderbed is volledig aan te kleden met speelgordijnen, kussens, boekenkasten en meer. Ontdek naar welke planeet jij wilt vliegen en stap in bij Profita Comfortabel Wonen.

lifetime-discovery-space-shuttle-te-koop-bij-profita-comfortabel-wonen-lifetime-kinderkamers-eindhoven-waalre

Lifetime Boomhutbed.

Het Lifetime Boomhutbed is op verschillende manieren te bouwen. Maak van je basisbed een boomhutbed, of van je kajuitbed een boomhutbed of zelfs van jouw minihoogslaper een boomhutbed met loopplank. Betreed de loopplank en klim direct in je eigen boomhut. Het grote voordeel is: in jouw boomhut is het altijd droog. Het stoere boomhutbed van Lifetime is zeer leuk voor jongens en voor meiden. Bekijk het Lifetime boomhutbed in onze showroom.

Lifetime boomhutbed op basisbed te koop bij profita comfortabel wonen eindhoven waalre

Life time boomhutbed op kajuitbed te koop bij profita comfortabel wonen eindhoven waalre meubelzaak profita

Life time boomhutbed te koop bij profita comfortabel wonen eindhoven waalre meubelzaak profita

Lifetime Silversparkle.

Lifetime Silversparkle zegt al genoeg. De Silversparkle is een heel leuk romantisch kinderbed. Een stoer stevig en praktisch bed. Ook de Silversparkle is verkrijgbaar als basisbed, kajuitbed en minihoogslaper. Je voelt je als een prinses in je eigen Lifetime Hutbed Silversparkle.

lifetime-silversparkle-basisbed-te-koop-kinderbed-te-koop-bij-profita-comfortabel-wonen-lifetime-kinderkamers-eindhoven-waalre

lifetime-silversparkle-basisbed-op-kajuitbed-te-koop-bij-profita-meubelzaak-waalre

lifetime-silversparkle-hoogslaper-te-koop-bij-profita-meubelzaak-waalre

Lifetime Knight kinderkamer.

Lifetime Knight. Wordt een echte ridder van Life Time. Bescherm jouw bed tegen de draken en zorg ervoor dat jouw kasteel blijft staan. Samen met je broertje of vriendje bescherm je het stapelbed kasteel of jouw eigen minihoogslaper met een glijbaan. Als er gestreden moet worden, glijd jij snel uit jouw kasteel om vervolgens klaar te staan. De Knight collectie van Life Time is verkrijgbaar met een uitval front, een speelgordijn en andere ridder accessoires. Het Lifetime Knight bed staat nu ook bij Profita Comfortabel Wonen in de showroom.

lifetime-minihoogslaper-met-glijbaan-ridderbed-knights-kinderbed-te-koop-bij-profita-comfortabel-wonen-lifetime-kinderkamers-eindhoven-waalre

Lifetime knight stapelbed te koop bij profita comfortabel wonen kinderkamer meubelspeciaalzaak eindhoven waalre

Lifetime Little Princess kinderkamer.

Lifetime Little Princess kinderkamer. Jouw kleine prinses slaapt alleen in het beste van de wereld. Haar eigen prinsessen kasteel. Waar alle speelgoed knuffels en poppen zich elke avond verzamelen om vervolgens samen nog even op bed te springen. Little Princess thema van Life Time is verkrijgbaar met een uitvalfront, een speelgordijn en diverse Life Time accessoires voor de kinderkamer.

Lifetime little princess kinderkamer te koop bij profita comfortabel wonen eindhoven waalre

Lifetime little princess kinderkamer te koop bij profita comfortabel wonen eindhoven waalre

Lifetime Hangout.

Het nieuwste kinderbed van LifeTime is de Hangout. Een stoer avonturenbed met bovenop een eigen speelruimte. Ook de Hangout van Life Time bestaat uit een basisbed met daar bovenop een speelruimte. Eventueel ook in te delen met een matras als extra slaapplek. Dit is jouw Hangout.

lifetime hangout te koop bij profita comfortabel wonen meubelzaak eindhoven

 

Lifetime heeft het complete programma ledikant, hemelbed, stapelbed of (mini) halfhoogslaper, hoogslaper en stapelbed inclusief bijpassende draaideur kasten en boekenkasten. Thema accessoires voor in de kamer leverbaar evenals stoere bureaus. Ledikanten ook verkrijgbaar op 210 en 220 lengte en tot 120 breed!

De Lifetime ledikanten zijn verkrijgbaar in afwijkende maten. Neem daarvoor contact met ons op.

Bezoek onze gespecialiseerde beddenwinkel bij Eindhoven om deze prachtige kinderkamers zelf te zien en ervaren.


Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Bel: 040-2213922 of mail: info@profita.nl

 

Profita Comfortabel Wonen is erkend Lifetime dealer. Dus altijd volledige garantie en deskundig advies! 

Wij zijn gelegen in de regio Eindhoven, direct aan de snelweg.

Wij bezorgen gratis door geheel Nederland.