Lifetime Experience Shop Profita Comfortabel Wonen winkel voor Eindhoven en omgeving

Lifetime Experience Shop Profita biedt u kinderbedden in wit, whitewash en greywash. Life Time kinderbedden, kinderkamers en kinderaccessoires bij Profita Comfortabel Wonen. Lifetime bed, ledikant, hemelbed, minihoogslapers, halfhoogslapers en hoogslapers te bekijken in onze winkel in Waalre (tegen Eindhoven).

Life time kidsrooms hemelbedden, stapelbedden, hutbedden, boekenkasten, kledingkasten.

LifeTime heeft diverse thema bedden in de collectie, zoals het Kajuitbed, Boomhutbed, Prinsessen bed, Piratenbed, 1001 Nights, Pocahontas, Camp Canyon, Sugar Pie, Little Princess bed, Knight bed en het Hangout speelhutbed. Alle bijpassende Lifetime accessoires zoals voile's, klamboe's en leuke bed fronten voor uw kinderkamer kunt u ook direct kopen in onze Lifetime showroom. Bezoek onze Lifetime kidsrooms studio in Waalre.

Bekijk hier de catalogus van Lifetime 2017 bij Profita

Doe inspiratie op met het bekijken van de Lifetime catalogus 2017/2018.

Ontwerp je eigen kinderkamer

Ontwerp je eigen Lifetime kinderkamer en klik op de gele balk om te beginnen.


Direct online Lifetime kinderkamers kopen in onze webshop.

Lifetime: voor iedere jongen en meisje een prachtige kinderkamer om heerlijk in weg te dromen!

U heeft een uitgebreide keuze Lifetime kinderbedden bestaande uit diverse themabedden. Elke Life time kinderkamer is compleet in te richten met bijpassende accessoires die bij ieder thema los te bestellen zijn.

lifetime kidsrooms kinderkamers en kinderbedden

Life Time basisbedden.

Life Time basisbed met thema front princess. Elk kinderbed van Life Time kidsrooms bestaat uit een basisbed. Het basisbed van Lifetime is de basis van elk bed. Standaard wordt een Lifetime bed geleverd met een lattenbodem. Een basisbed bestaat uit een kop- en voeteinde en één lange zijde voor de achterkant tegen de muur. Vanuit het Lifetime basisbed kunt u doorbouwen, uitbreiden en variëren tot een halfhoogslaper, hoogslaper, hemelbed en meer. Als u de keuze maakt voor een stapelbed dan bestaat het stapelbed van Lifetime uit twee basisbedden met een ombouwpakket. U kunt hier later altijd weer twee gewone lifetime basisbedden van maken.   

Lifetime basisbed te koop bij profita comfortabel wonen

Lifetime Pocahontas.

Spelen en slapen net als Pocahontas! Lifetime basisbed met Pocahontas tipitent. Gebruik je bed en tent als de set voor je nieuwe film, en speel met je vriendinnen in deze prachtige kamer. Speel verstoppertje in je Pocahontas tent en speel dat je een fantastisch avontuur beleeft. Maak je kamer compleet met kussens en een leuk vloerkleed. 

lifetime Pocahontas met opbergmodule te koop bij profita comfortabel wonen in eindhoven waalre

Lifetime Kajuitbed met opbergmodule.

Life Time Kajuitbed met een opbergmodule. Stoer kajuitbed met opbergkastjes. Dit kajuitbed is zeer geschikt voor kleinere slaapkamers. Er is onder het bed genoeg opbergruimte beschikbaar, en als we het kinderbed later verhuizen naar een grotere kamer, kunnen we de opbergmodule gebruiken als wandkast of televisiemeubel. De deurtjes en lades zijn in diverse kleuren verkrijgbaar.

lifetime-kajuitbed met opbergmodule te koop bij profita comfortabel wonen in eindhoven waalre

Lifetime Stapelbed "FAMILY".

Life Time Stapelbed Family. Praktisch stoer stapelbed met slaapplaatsen voor 3 of 4 personen. Het onderste Lifetime bed is een bed van 140 cm x 200 cm met daarop bevestigd een Lifetime basisbed. Het Lifetime Stapelbed Family is ook nog uit te breiden met een onderschuifbed of opberglade voor alle speelgoed of de slaapspullen van een logee.

lifetime stapelbed family te koop bij profita comfortabel wonen eindhoven waalre meubelzaak kinderkamer specialist

Lifetime Hoogslaper met bureau eronder.

Life Time Hoogslaper met een werkblad voor een bureau eronder. De Hoogslaper van Lifetime is 177 cm hoog. Ideaal dus om er een bureau onder te plaatsen. Zo bespaar je enorm veel ruimte in de kinderkamer. En maak je een werkplek, om te studeren, onder je bed. Het bureau werkblad loopt over de gehele 2 meter van het basisbed. Daar kunnen dus veel studieboeken op. En natuurlijk ook je favoriete knuffels.

Lifetime hoogslaper met bureau te koop bij profita comfortabel wonen

Lifetime Hemelbed Princess.

Lifetime basisbed met een hoge hemel en een prinsessen voile. Heerlijk knus in bed gaan liggen. Dankzij een hoog hemelframe en een vogeltjes voile tot de grond waan je je in een eigen prinsessen bed met sprookjes taferelen.

lifetime-hemelbed prinsessen bed te koop bij profita comfortabel wonen eindhoven waalre

Lifetime 1001 nacht.

Life Time 1001 nacht kinderbed met een hemel en voile. Modern kinderbed met een hemelframe en een voile. Alle lampen gaan uit, jij zet nog snel je hemellampje aan en sluit je gordijnen. Lekker omarmd worden door een warme kleur. Slaap lekker.

lifetime-hemelbed 1001 nachten te koop bij profita comfortabel wonen eindhoven waalre meubelzaak kinderkamers lifetime

Lifetime Hemelbed Wonderland.

Life Time Hemelbed Wonderland is een basisbed met frame voor hemelbed en onderschuifbed. Snel voor het slapen gaan nog even spelen in jouw eigen wonderland. Ook eenvoudig verhogen naar een halfhoogslaper of een hoogslaper.

 lifetime-halfhoogslaper met speelgordijn wonderland-te-koop-bij-profita-comfortabel-wonen-lifetime-kinderkamers-eindhoven-waalre

Lifetime Play and Store.

Lifetime hoogslaper met daaronder het Play and Store meubel. Voor veel functionaliteit en ruimte is dit meubel een ideale keuze. Push and pull het meubel om lekker te spelen, huiswerk te maken of te gamen. Als je klaar bent met spelen, of je huiswerk is af, duw je de tafel en bank gewoon weer terug en ziet het er weer opgeruimd uit. Dit fantastische meubel misstaat natuurlijk ook niet in de woonkamer. Creativiteit kent geen grenzen bij het gebruik van dit meubel. 

 lifetime-halfhoogslaper met speelgordijn wonderland-te-koop-bij-profita-comfortabel-wonen-lifetime-kinderkamers-eindhoven-waalre

Lifetime Sugar Pie halfhoogslaper.

Lifetime Sugar Pie halfhoogslaper met een speelgordijn en een standaard front met een fronthoes Sugar Pie. Maak dit bed compleet met een speelmatras, kussens en poefjes. De speelgordijnen zijn gemakkelijk opzij te schuiven. Een echte speelhut voor meisjes. Voor het slapen gaan nog even spelen. Verkrijgbaar met een schuine of een rechte trap. Sugar Pie kinderbed voor de liefste meisjes! 

Lifetime halfhoogslaper sugar pie te koop bij profita comfortabel wonen in eindhoven waalre meubelzaak profita

Lifetime Butterfly Love hemelbed.

Lifetime hemelbed met een Butterfly Love Voile. Een basisbed gecombineerd met de kastmodule van het kajuitbed. Het grote voordeel van Lifetime is dat je echt alles kunt maken van een basisbed. Zo ook de Butterfly Love. Bovenop het kajuitbed is ook een hemelframe bevestigd. Met een halogeenlamp en een voile Butterfly love. Een praktisch kinderbed dankzij de kastmodule voor de opbergruimte en een romantisch kinderbed om in te slapen dankzij een Butterlfy Love voile.

lifetime-kajuitbed-butterfly-love-kinderbed-te-koop-bij-profita-comfortabel-wonen-lifetime-kinderkamers-eindhoven-waalre

Lifetime Study Bed.

Lifetime Study Bed optimaliseren van de ruimte! Met de nieuwe modules optimaliseer je de ruimte en maak je gebruik van de ruimte onder de halfhoogslaper met opbergruimte en/of een bureau. Kies gewoon wat je nodig hebt, bijvoorbeeld een bureau op wielen of een kast op wielen. Trek het uit als je huiswerk moet maken en schuif het terug onder het bed zodat je lekker kan gaan spelen. 

lifetime-study-bed-te-koop-bij-profita-comfortabel-wonen-lifetime-kinderkamers-eindhoven-waalre

Lifetime Knight kinderkamer.

Lifetime Knight. Wordt een echte ridder van Life Time. Bescherm jouw bed tegen de draken en zorg ervoor dat jouw kasteel blijft staan. Samen met je broertje of vriendje bescherm je het stapelbed kasteel of jouw eigen minihoogslaper met een glijbaan. Als er gestreden moet worden, glijd jij snel uit jouw kasteel om vervolgens klaar te staan. De Knight collectie van Life Time is verkrijgbaar met een uitval front, een speelgordijn en andere ridder accessoires. Het Lifetime Knight bed staat nu ook bij Profita Comfortabel Wonen in de showroom.

Lifetime knight stapelbed te koop bij profita comfortabel wonen kinderkamer meubelspeciaalzaak eindhoven waalre

Lifetime Basisbed Kajuitbed met Logeerbedden.

Life Time kajuitbed met logeerbed. Modern Lifetime basisbed met 2 extra slaapplekken voor de logés. Een super leuk basisbed met een verhogingsset, zodat er precies 2 slaapbedden onder passen. Of 1 extra slaapplek en 1 bedlade voor het speelgoed en de slaapspullen van de logee. 

 
lifetime Basisbed Kajuitbed te koop bij profita comfortabel wonen meubelzaak eindhoven

Lifetime Hangout.

Een stoer avonturenbed met bovenop een eigen speelruimte. Ook de Hangout van Life Time bestaat uit een basisbed met daar bovenop een speelruimte. Eventueel ook in te delen met een matras als extra slaapplek. Dit is jouw Hangout.

lifetime hangout te koop bij profita comfortabel wonen meubelzaak eindhoven

Lifetime Ibiza Bloom.

Lifetime basisbed met Ibiza Bloom klamboe. Droom lekker weg in je eigen coole kamer, krijg je het Ibiza gevoel elka dag. De prachtige klamboe kun je helemaal sluiten, zodat je 's nachts niet gestoord wordt door muggen. Maak je Ibiza kamer helemaal compleet met leuke kussens, zitkussens, vloerkleden en lampjes.  

lifetime Ibiza Bloom te koop bij profita comfortabel wonen meubelzaak eindhoven

Lifetime Adventure.

Halfhoogslaper met speelgordijn Adventure. Maak je klaar voor een ontdekkingsreis in deze coole kamer en neem je vrienden mee, het wordt een reis om nooit te vergeten! Maak je kamer extra stoer met de Adventure zitzak of poef, dekbedovertrek en stoere kussens.   

lifetime Adventure te koop bij profita comfortabel wonen meubelzaak eindhoven

Lifetime Camp Canyon.

Basisbed met tipitent Camp Canyon. Verander je kamer in een speelruimte waarin je samen met je vrienden avonturen kan beleven, klimmen of verstoppen. Speel alsof je in de Australische wildernis bent, of achternagezeten door de Cowboys in Noord-Amerika. Maak je stoere kamer af met de poef Camp Canyon, handgemaakte kussens en het vloerkleed grijze beer voor het echte wildernis gevoel. Grrr....

lifetime Camp Canyon te koop bij profita comfortabel wonen meubelzaak eindhoven

Lifetime Boomhutbed.

Het Lifetime Boomhutbed is op verschillende manieren te bouwen. Maak van je basisbed een boomhutbed, of van je kajuitbed een boomhutbed of zelfs van jou minihoogslaper een boomhutbed met loopplank. Betreed de loopplank en klim direct in je eigen boomhut. Het grote voordeel is: in jouw boomhut is het altijd droog. Het stoere boomhutbed van Lifetime is zeer leuk voor jongens en voor meiden. Bekijk het Lifetime boomhutbed in onze showroom.    

lifetime boom hut bed te koop bij profita comfortabel wonen meubelzaak eindhoven

Lifetime Silversparkle.

Lifetime Silversparkle zegt al genoeg. De Silversparkle is een heel leuk romantisch kinderbed. Een stoer stevig en praktisch bed. Ook de Silversparkle is verkrijgbaar als basisbed, kajuitbed en minihoogslaper. Je voelt je als een prinses in je eigen Lifetime Hutbed Silversparkle.  

lifetime Silversparkle te koop bij profita comfortabel wonen meubelzaak eindhoven

Lifetime 4-in-1 combinatiebed

 

Het 4-in-1 combinatiebed van Lifetime is makkelijk aan te passen aan de behoeften van uw kind. Door het bed op een andere manier in elkaar te zetten, kunt u er een ander bedtype van maken. Het eerste bedtype is laag aan de grond, wat zorgt voor een veilige plaats om te spelen en slapen voor uw kind.

Lifetime 4-in-1 combinatiebed te koop bij Profita Comfortabel Wonen

 

Lifetime heeft het complete programma ledikant, hemelbed, stapelbed of (mini) halfhoogslaper, hoogslaper en stapelbed inclusief bijpassende draaideur kasten en boekenkasten. Thema accessoires voor in de kamer leverbaar evenals stoere bureaus. Ledikanten ook verkrijgbaar op 210 en 220 lengte en tot 120 breed!

De Lifetime ledikanten zijn verkrijgbaar in afwijkende maten. Neem daarvoor contact met ons op.

Bezoek onze gespecialiseerde beddenwinkel bij Eindhoven om deze prachtige kinderkamers zelf te zien en ervaren.