Mooie slaapkamerkasten inloopkasten en kledingkasten ook op maat bij Profita Comfortabel Wonen tegen Eindhoven

Slaapkamerkasten op maat  / kledingkasten in vele soorten en maten, en op maat gemaakt.
Draaideurkasten, vouwdeurkasten, schuifdeurkasten en inloopkasten maatwerk van Slizing, Musterring, Nolte en Vroomshoop.

Profita heeft verschillende programma's in slaapkamerkasten van o.a. Slizing, Musterring, Nolte en Vroomshoop. Deze programma's van topmerken geven u het voordeel om de slaapkamerkasten en kledingkasten geheel naar uw situatie en wensen aan te passen.

Kleding en slaapkamer kasten op maat gemaakt - ontwerpen met 3d planner - Aalst Waalre
Slaapkamerkasten Musterring regio Eindhoven bij dealer Profita Comfortabel Wonen

De mogelijkheden van slaapkamerkasten op maat

Alles, maar dan ook echt alles is mogelijk met onze slaapkamerkasten! Een ruime keuze in hoogte, diepte, kleur, greep soort en nog veel meer. Draaideurkasten, vouwdeurkasten, schuifdeurkasten en inloopkasten. Wilt u spiegels op uw kast, ingebouwde verlichting of meer lades, u hoeft het maar te zeggen. Uw persoonlijke adviseur bij Profita laat u graag alle mogelijkheden zien van onze slaapkamerkasten.

Slaapkamer kasten op maat gemaakt musterring nolte fikszo vroomshhop
Slaapkamer kasten woonkamer kasten op maat bij winkel voor Eindhoven en omeving Profita Comfortabel Wonen

Ontwerpen van de slaapkamerkast op maat.

Profita Comfortabel Wonen werkt samen met diverse leveranciers. Samen met u kunnen onze adviseurs door middel van een 3d planner uw slaapkamer kast geheel naar uw wens samenstellen of ontwerpen, zó ziet u meteen hoe uw nieuwe kledingkast op maat er uit komt te zien.

Slizing kast op maat

Slizing Musterring en Nolte kasten op maat gemaakt bij winkel Profita regio Eindhoven

Heeft u een huis met een zolder met een schuin dak? Of heeft u een ruimte met een schuine afloop? Bij Profita Comfortabel Wonen maken we samen met u een kast op maat, welke exact aansluit op uw ruimte. Onze deskundige verkoopmedewerkers gaan met de door u gevraagde maten aan de slag en kunnen uw kast geheel aanpassen aan uw wensen. Met een speciaal computerprogramma wordt uw kast nauwkeurig op maat gerealiseerd die precies past onder uw schuine dak. Om u te laten zien hoe dat eruit kan zien maken wij in de winkel een opzet voor u zodat u zelf kunt meekijken.

Kiest u voor een kast op maat te laten maken, dan maken wij met u een afspraak om ter plekke te komen meten. Is de kast eenmaal gereed, dan komen wij deze bij u thuis monteren. Alle kasten op maat worden dus altijd door ons zelf ingemeten en geplaatst We nemen u dus al het werk uit handen zodat u fijn kunt genieten van uw nieuwe kast op maat.

Nolte slaapkamerkasten bij dealer Profita Comfortabel Wonen

Slaapkamerkasten en kledingkasten zijn te kiezen met houten deuren, glazen deuren of gelakte deuren. Uiteraard kunt u ook voor spiegeldeuren op de kast kiezen. Wilt u extra legplanken in uw kledingkast of extra lades voor sokken of ondergoed in uw slaapkamerkast dan is dat ook allemaal mogelijk. Een echte walk-in closet (inloopkast) is ook erg praktisch en mooi. Deze inloopkasten worden ook op maat voor u gemaakt.

U bent van harte welkom in onze showroom om alle mogelijkheden te zien, en u kunt altijd gratis parkeren voor de deur.

Neem ook eens een kijkje bij bijvoorbeeld ons assortiment Auping bedden.


Heeft u vragen of wilt u meer informatie ? Bel: 040-2213922 of mail: info@profita.nl

 

Wij zijn gelegen in de regio Eindhoven, direct aan de snelweg.

Wij bezorgen gratis door geheel Nederland.