Slaapkamerkasten op maat  / kledingkasten in vele soorten en maten, en op maat gemaakt.
Draaideurkasten, vouwdeurkasten, schuifdeurkasten en inloopkasten maatwerk van Slizing, Musterring, Venier, Auping, Nolte, Vroomshoop en Zondag.

Profita heeft verschillende programma's in slaapkamerkasten van o.a. Slizing, Musterring, Nolte, Vroomshoop, Zondag, Auping, Venier. Deze programma's van topmerken geven u het voordeel om de slaapkamerkasten en kledingkasten geheel naar uw wensen en situatie aan te passen.

Kleding en slaapkamer kasten op maat gemaakt - ontwerpen met 3d planner - Aalst Waalre
Slaapkamerkasten Venier draaideuren modern glas in vele kleuren regio Eindhoven

De mogelijkheden van slaapkamerkasten op maat

Alles, maar dan ook echt alles is mogelijk met onze slaapkamerkasten! De keuze in hoogte, diepte, kleur, greepsoort en veel meer. Draaideurkasten, vouwdeurkasten, schuifdeurkasten en inloopkasten. Wilt u spiegels op uw kast, ingebouwde verlichting of meer lades, u hoeft het maar te zeggen. Uw persoonlijke adviseur bij Profita laat u graag alle mogelijkheden zien van onze slaapkamerkasten.

Slaapkamer kasten op maat maken auping kasten
Slaapkamer kasten woonkamer kasten kasten op maat bij profita

Ontwerpen van de slaapkamerkast op maat.

Profita Comfortabel Wonen werkt samen met diverse leveranciers. Samen met u kunnen onze adviseurs door middel van een 3d planner uw slaapkamer kast geheel naar uw wens samenstellen of ontwerpen, zó ziet u meteen hoe uw nieuwe kleding kast op maat er uit komt te zien.

Slizing kast op maat

Slizing zolderkasten op maat gemaakt bij profita

Heeft u een huis met een zolder met een schuin dak? Of heeft u een ruimte met een schuine afloop? Bij Profita Comfortabel Wonen maken we samen met u een kast op maat, welke exact aansluit op uw ruimte. Onze deskundige verkoopmedewerkers gaan met de door u gevraagde maten aan de slag en kunnen uw kast geheel aanpassen aan uw wensen. Met een speciaal computerprogramma wordt nauwkeurig uw kast op maat gerealiseerd die precies past onder uw schuine dak. Om u te laten zien hoe dat eruit kan zien maken wij in de winkel een opzet voor u zodat u zelf kunt meekijken.

Kiest u voor een kast op maat te laten maken, dan maken wij met u een afspraak om ter plekke te komen meten. Is de kast eenmaal gereed, dan komen wij deze bij u thuis monteren. Alle kasten op maat worden dus altijd door ons zelf ingemeten en geplaatst We nemen u dus alle werk uit handen zodat u fijn kunt genieten van uw nieuwe kast op maat.

Slizing inloopkast op maat gemaakt

Slaapkamerkasten en kledingkasten zijn te kiezen met houten deuren of glazen deuren, en met gelakte deuren. Uiteraard kunt u ook voor spiegeldeuren op de kast kiezen. Wilt u extra legplanken in uw kledingkast of extra lades voor sokken of ondergoed in uw slaapkamerkast dan is dat ook allemaal mogelijk. Een echte walk-in closet (inloopkast) is ook erg praktisch en mooi. Deze inloopkasten worden ook op maat voor u gemaakt.

U bent van harte welkom in onze showroom om alle mogelijkheden te zien, en u kunt altijd gratis parkeren voor de deur.

Neem ook eens een kijkje bij bijvoorbeeld ons assortiment Auping bedden.


Heeft u vragen of wilt u meer informatie ? Bel: 040-2213922 of mail: info@profita.nl

 

Wij zijn gelegen in de regio Eindhoven, direct aan de snelweg.

Wij bezorgen gratis door geheel Nederland.