tempur matrassen dealer profita

TEMPUR matrassen bij Profita Comfortabel Wonen erkend Tempur verkooppunt en dealer voor Eindhoven en omgeving. Tempur matras Original, Tempur Deluxe, Tempur Breeze, Tempur Cloud, Tempur Sensation, Tempur Hybrid en Tempur Topper / Topmatras.

Uitgerust wakker worden door een gezonde nachtrust. Wij zetten kwaliteit van slapen voorop en laten u daarom graag kennismaken met de inmiddels overbekende TEMPUR matrassen. Deze kwaliteitsmatrassen zijn ontwikkeld met drukverlagende eigenschappen waardoor het matras zich onder invloed van lichaamstemperatuur en gewicht naar de contouren van het lichaam vormt. TEMPUR matrassen bieden de ideale ondersteuning. Rug- en nekklachten worden verminderd, en de neiging om te gaan draaien en woelen wordt onderdrukt. TEMPUR produceert milieuvriendelijk en heeft naast een breed assortiment matrassen een compleet assortiment aan bijbehorende artikelen zoals bedbodems en kussens. Kom kijken, kiezen en proberen, en maak samen met onze verkoopadviseurs de beste keuze.

TEMPUR matrassen te koop bij profita comfortabel wonen eindhoven waalre slaapkamer specialist

TEMPUR matrassen collectie bij slaapspecialist Profita:

 

TEMPUR ORIGINAL BREEZE

Het TEMPUR Original matras biedt de kernvoordelen van TEMPUR materiaal; uitmuntend comfort en ondersteuning voor het hele lichaam. De nieuwste Breeze technologie van TEMPUR voegt daar bovendien de sensatie van koeler slapen aan toe. Slaap koeler en geniet van onmiddellijke ondersteuning met een steviger gevoel. Het Tempur Original Breeze matras is verkrijgbaar in 22 cm en 27 cm hoogte.

 

 

ORIGINAL BREEZE MATRAS TEMPUR

Tempur matrassen Original Breeze direct kopen

TEMPUR Original Breeze matras

TEMPUR CLOUD BREEZE

Een perfect evenwicht tussen comfort en ondersteuning met de nieuwste Breeze technologie van TEMPUR dat u de sensatie geeft van koeler slapen. De comfortlaag is gemaakt met speciaal ontwikkeld TEMPUR ES Extra Soft materiaal voor een gevoel van onmiddellijke ontspanning. Dit werkt in harmonie met de TEMPUR ondersteuningslaag om het comfort, de ondersteuning en de duurzaamheid te bieden die u gewend bent van TEMPUR, met een zachter gevoel. Het Tempur Cloud Breeze matras is bij ons te koop in 22 en 27 cm hoogte.

 

 

CLOUD BREEZE MATRAS TEMPUR

Tempur matrassen Cloud Breeze direct kopen

TEMPUR Cloud breeze matras

TEMPUR SENSATION BREEZE

Een innovatief matras dat de bewegingsvrijheid van een traditioneel verenmatras combineert met de nieuwste Breeze technologie van TEMPUR dat u de sensatie geeft van koeler slapen. Een basislaag met profiel zorgt voor ondersteuning terwijl een laag TEMPUR HM High Mobility materiaal bewegingsvrijheid garandeert. De Sensation Breeze matrassen zijn bij ons leverbaar in 22 en 27 cm hoogte.

 

 

SENSATION BREEZE MATRAS TEMPUR

Tempur matrassen Sensation Breeze direct kopen

TEMPUR Sensation Breeze matras

TEMPUR SENSATION

Een unieke Tempur matras met het gevoel van een traditionele matras uitgebreid met het heerlijke Tempur comfort. De Tempur Sensation matras is te koop in 19 cm, 21 cm en 25 cm hoogte. In onze showroom kunt u de Tempur Sensation matras zelf uitproberen. Het lig gevoel is vergelijkbaar met traditionele matrassen.

 

 

SENSATION MATRAS TEMPUR

Tempur matrassen Sensation direct kopen

TEMPUR Sensation matras 19, 21 en 25 cm hoog.

TEMPUR SENSATION DELUXE

De Sensation Deluxe matras van TEMPUR is verkrijgbaar in een hoogte van 22 cm. In de matrashoes van de Sensation Deluxe is 1,5 cm Extra Soft TEMPUR materiaal verwerkt. Dit zorgt voor meer zachtheid. Let wel; De hoes is antibacterieel en hypoallergeen, maar mag niet worden gewassen. De Sensation Deluxe geeft u het vertrouwde en comfortabel ondersteunende Tempur gevoel.

 

 

SENSATION DELUX MATRAS TEMPUR

Tempur matrassen Sensation Deluxe direct kopen

 

TEMPUR sensation Deluxe matras 22 en 27 cm hoog.

TEMPUR cloud original matrassen te koop bij profita comfortabel wonen eindhoven waalre slaapkamer specialist

TEMPUR ORIGINAL

Een matras waarin TEMPUR NASA drukverlagend materiaal is verwerkt. Dit matras wordt standaard uitgevoerd in 19 cm, 21 cm en 25 cm dikte. De matras hoes kunt u er makkelijk afhalen en mag gewassen worden. De Tempur Original matras heeft een stevig lig gevoel. 

 

 

ORIGINAL MATRAS TEMPUR

Tempur matrassen Original direct kopen

TEMPUR original matras kopen op 19 cm en 21 cm hoogte.

TEMPUR ORIGINAL DELUXE

De Tempur Original Deluxe matras heeft dezelfde opbouw als de Tempur Original matras met als extra een meegestikte matrashoes met Soft Tempur materiaal. Deze hoes kunt u niet wassen. De Tempur Original Deluxe heeft een zachter lig gevoel dan de standaard Original matras. De Tempur Original Deluxe is te koop in 22 cm. hoogte. 

 

 

ORIGINAL DELUXE MATRAS TEMPUR

Tempur matrassen Original Deluxe direct kopen

TEMPUR original deluxe matras 22 cm dikte.

TEMPUR sensation deluxe cloud original matrassen te koop bij profita comfortabel wonen eindhoven waalre slaapkamer specialist

TEMPUR CLOUD

Zacht tot superzacht comfort in Tempur matrassen. Vormt zich perfect en direct naar uw lichaam. Vermindert het aantal drukpunten zodat u minder draait en heerlijk kunt rusten. Deze Tempur Cloud matrassen reageren op uw lichaams vorm en passen zich daaraan altijd aan. Leverbaar Cloud matras op 19, 21 en 25 cm hoogte. Deze Tempur Cloud matras heeft een zacht lig gevoel en omarmt u. 

 

 

CLOUD MATRAS TEMPUR

Tempur matrassen Cloud direct kopen

 

TEMPUR Cloud matrassen kunt u kopen op 19, 21 en 25 cm hoogte.

TEMPUR CLOUD DELUXE

De Tempur Cloud Deluxe matras heeft dezelfde opbouw als de Tempur Cloud matras. Cloud Deluxe is te koop in 22 cm hoogte. 

 

 

CLOUD DELUXE MATRAS TEMPUR

Tempur matrassen Cloud Deluxe direct kopen

 

TEMPUR Cloud matrassen kunt u kopen op 19, 21 en 25 cm hoogte.

TEMPUR HYBRID SUPREME

Het Tempur Hybrid Supreme matras biedt een perfecte combinatie die u een matras geeft om heerlijk op te slapen. In dit matras wordt namelijk het unieke Tempur materiaal gecombineerd met de perfecte ondersteuning van pocketveren. Dit matras is te koop in 21 cm hoogte.

 

 

HYBRID SUPREME MATRAS TEMPUR

Tempur matrassen Hybrid Supreme direct kopen

 

tempur-hybrid-supreme-matras-single-te-koop-en-te-zien-bij-showroom-dealer-profita-comfortabel-wonen-regio-eindhoven

TEMPUR HYBRID ELITE

Het Tempur Hybrid Elite matras biedt een perfecte combinatie die u een matras geeft om heerlijk op te slapen. In dit matras wordt namelijk het unieke Tempur materiaal gecombineerd met de perfecte ondersteuning van pocketveren. Dit matras is te koop in 25 cm hoogte.

 

 

HYBRID ELITE MATRAS TEMPUR

Tempur matrassen Hybrid Elite direct kopen

 

tempur-hybrid-elite-matras-single-te-koop-en-te-zien-bij-showroom-van-dealer-profita-comfortabel-wonen-eindhoven-en-omgeving

 

TEMPUR TWEEZIJDIG OPLEGMATRAS / TOPPER

Zonder aanschaf van een nieuw matras uw eigen conventionele matras Tempur comfort geven met de 7 cm dikke Tempur topper. Dit oplegmatras biedt de keuze uit een koele en een warme zijde en is daarom geschikt voor ieder type slaper. U kunt de Tempur topdek hoes makkelijk verwijderen en zelf wassen.

 

 

OPLEGMATRAS / TOPPER TEMPUR

Tempur opleg matrassen toppers direct kopen

TEMPUR tweezijdig oplegmatras topper topdek kopen op 7 cm dikte.

Wilt u Tempur bedden kopen in de regio Eindhoven? Bezoek dan onze beddenzaak. U kunt ons makkelijk bereiken via de snelweg rond Eindhoven, of via de Aalsterweg vanuit centrum Eindhoven. Als slaapspecialist kunt u bij ons ook andere merken zoals Auping en Pullman uitproberen. U krijgt bij ons dus altijd onafhankelijk advies. En u kunt altijd gratis voor de deur parkeren!

Meer zien van onze collectie: Tempur matrassen online bestellen

Meer zien van onze collectie: TEMPUR bedden

Meer zien van onze collectie: slaapcomfort