varier eight barkrukken

Eight Stokke Varier barkruk online te bestellen of kopen bij officieel dealer Profita. Variér Eight Stokke: Een lust voor het oog, een weldaad voor het lichaam.

Met zijn uitstekende design en zitcomfort is de Varier Eight een echte highlight. Met de anatomisch gevormde zitting en de hoge rugleuning geeft de Varier Eight barkruk in elke zitpositie de perfecte houding voor het lichaam. De Varier Eight heeft een verborgen kantelmechanisme waardoor de stoel 8 graden naar voren en naar achter kan kantelen. Dankzij dit kantelsysteem kunt u urenlang heerlijk ontspannen zitten op de Varier Eight. Hij begeleidt u van 8 tot 8; van gezond ontbijten naar ontspannen lunchen en dineren tot aan gezellige get-togethers met vrienden en familie. Uw design bar kruk met perfecte zit.

Ontspannen natafelen is geen probleem op de barkruk Eight. Instelbare hoogte met een gasveer van 66 cm tot 89 cm. Dankzij de voetensteun en kantel mechaniek zit u altijd goed.

Een barkruk of keukenkruk heeft vaak óf een goed design, óf een goed zitcomfort. De Variér Eight barkruk combineert beide. Met zijn uitstekende zitcomfort en prachtig design brengt Variér Eight uw keuken tot leven. Variér Eight is uitstekend geschikt voor uw keuken. Het is een innovatieve barkruk, die zich aan u, uw dagelijkse taken en rustmomenten én aan uw interieurstijl aanpast. Variér Eight nodigt u en uw gasten uit high-class zitten te ervaren.

Perfect zitcomfort en een lust voor het oog. Als barkruk uniek in zijn soort. De Eight Stokke Variér. 
Barkruk Eight van Stokke Varier. 

Variér Eight is in hoogte verstelbaar en zowel geschikt voor de keukenbar als voor de bar in het café/restaurant. De gasveer is verstelbaar van zithoogte 66cm tot 89cm. De draaibare zitting met voetensteun biedt aangenaam comfort op elke hoogte.

Bar kruk design Eight van Stokke Varier. Afgebeeld in zwarte stof en mat chroom onderstel.

Stokke Variér Eight. Van 8 tot 8 geeft hij u wat u ervan verwacht. 

Variér Eight Stokke is verkrijgbaar in een zeer uitgebreide collectie stoffen, leder en kleuren en kan besteld worden in chroom of matchroom.

U kunt nu bij ons de Varier Stokke Eight online bestellen.

Voor een uitgebreidere keuze in bekleding, betreffende kleur en materiaal, zien wij u graag in onze winkel waar onze medewerkers u deskundig advies kunnen geven en u alle keuzes op uw gemak kunt bekijken.

Klik hier om een Eight Variér Stokke online te kopen / bestellen

Profita Comfortabel Wonen is officieel erkend Variér Stokke dealer. U kunt dus veilig, vertrouwd en makkelijk bij ons online bestellen. Bel 040- 2213922 of klik hier om uw vragen per e-mail aan ons te stellen. Wij helpen u graag.
Bij ons in de showroom staat de complete collectie van Stokke en Variér furniture. U kunt dus zelf komen proefzitten en uit alle bekleding en houtkleuren kiezen. Kom voor professioneel advies naar onze winkel en wij laten u graag voelen hoe de Stokke Variér Eight in gebruik is.

 

Meubelstoffen - Alle meubelstoffen zijn van zware, slijtvaste kwaliteit en met klassieke dessins. Keuze uit meer dan 200 kleuren.

Leer - leren bekleding wordt geleverd in semi-aniline van hoge kwaliteit. Onze leveranciers passen milieu vriendelijke productiemethoden toe bij de bewerking van ruwe huiden tot meubelleder.

Hout - Het beuken en eiken hout in onze meubels is afkomstig uit op natuurlijke wijze beheerde productie bossen in Europa. Het notenhout komt uit Noord-Amerika.

Respect voor het milieu - Het gebruik van milieuvriendelijke materialen en methoden staat bij Variér furniture hoog in het vaandel.

Garantie - Variér biedt klanten een uitgebreide garantie van 7 jaar op alle houten onderdelen, mits de garantie bepalingen daarbij in acht worden genomen.

 

Meer zien van onze gehele collectie: Stokke Varier