Variable Balans Stokke Varier (kniestoel - hurkstoel - variabel) online te bestellen bij officieel dealer Profita.
Geniet en beweeg je vrij met de Variable van Stokke Variér.

 

Nu in actie bij Profita (voor meer informatie: kijk op onze actiepagina)

 

25 jaar geleden werd de Stokke Varier Variable op de markt gebracht: beweging werd een criterium voor aangenaam, goed en gezond zitten. Zoals de naam Variable aangeeft, draait alles om variatie en beweging. De knielhouding is slechts een van de mogelijke zithoudingen. Variable = bewegend zitten !

Met een stoel waarop je vrij kunt bewegen investeer je in een comfortabel en gezond leven.

De natuurlijke en afwisselende zithoudingen op de Variable zijn goed voor lichaam en geest. De stoel volgt het lichaam in verschillende posities en verhindert dat men de onder rug kromt.

 

De kleuren rood 013 en zwart 999 met de houtkleur naturel zijn nu uit voorraad leverbaar.

Voor de actieprijs van € 325,-!  Zonder rugleuning!

Klik hier om een variable varier online kopen / bestellen in onze webshop.

 

De Stokke Varier Variable is een multifunctionele stoel met zowel een modern als tijdloos design. De Stokke Varier Variabel is klein, sterk en gemakkelijk overal te gebruiken, hoewel hij in de eerste plaats bedoeld is voor aan tafel, werkplek en als buro stoel. Bekend als kniestoel en knielstoel heeft hij al veel mensen een gezonde en correcte zithouding gegeven. Arbo gezonde zit houding, ideaal bij onderrug klachten.

Kniestoel Variable Balans by Stokke Varier
Stokke Varier Variable met rug
Variable Balans van Stokke Varier officieel dealer Profita. Uitvoering naturel gelakt beuken

Stokke Varier Variable Balans moedigt een natuurlijke en actieve zithouding aan terwijl de slede voor beweging zorgt. Dankzij het Balans concept is het mogelijk om aan de tafel te werken zonder gebogen rug. Met de Variable komt uw rug automatisch recht te staan boven het bekken. Uw spieren dragen uw bovenlichaam en niet uw ruggengraat waardoor uw rug ontlast wordt. U neemt op natuurlijke wijze de juiste, optimale holle rechte rug houding aan, wat goed is bij pijn in de lage onderrug. U merkt bovendien dat u vrijer kunt ademen en zich langer en beter kunt concentreren. 

De Variable geeft je de vrijheid om natuurlijk te bewegen zonder beperkingen en in een goede houding. Dit zorgt voor afwisseling in je zithouding en is goed voor lichaam en geest.

Knielstoel Variable balans met rug.Stokke Varier Variable Balans met rug
Variabel Balans kniestoel hurkstoel van Stokke. Hier afgebeeld in naturel gelakt met zwart 009.Variable Balans naturel gelakt, zwart 009

U kunt nu bij ons de Varier Variable Balans online bestellen.

Voor een uitgebreidere keuze in bekleding, betreffende kleur en materiaal, zien wij u graag in onze winkel waar onze medewerkers u deskundig advies kunnen geven en u alle keuzes op uw gemak kunt bekijken.

Online een Varier Variable Balans stoel kopen bij Profita Comfortabel Wonen.

Profita Comfortabel Wonen is officieel erkend Variér Stokke dealer. U kunt dus veilig, vertrouwd en makkelijk bij ons online bestellen. Bel 040- 2213922 of klik hier om uw vragen per e-mail aan ons te stellen. Wij helpen u graag.
Bij ons in de showroom staat de complete collectie van Stokke en Variér furniture. U kunt dus zelf komen proefzitten en uit alle bekleding en houtkleuren kiezen. Kom voor professioneel advies naar onze winkel en wij laten u graag voelen hoe de Stokke Variér Variable in gebruik is.

 

Meubelstoffen - Alle meubelstoffen zijn van zware, slijtvaste kwaliteit en met klassieke dessins. Keuze uit meer dan 200 kleuren.

Leer - leren bekleding wordt geleverd in semi-aniline van hoge kwaliteit. Onze leveranciers passen milieu vriendelijke productiemethoden toe bij de bewerking van ruwe huiden tot meubelleder.

Hout - Het beuken en eiken hout in onze meubels is afkomstig uit op natuurlijke wijze beheerde productie bossen in Europa. Het notenhout komt uit Noord-Amerika.

Respect voor het mileu - Het gebruik van milieuvriendelijke materialen en methoden staat bij Variér furniture hoog in het vaandel.

Garantie - Variér biedt klanten een uitgebreide garantie van 7 jaar op alle houten onderdelen, mits de garantie bepalingen daarbij in acht worden genomen.

 

Klik hier voor meer informatie over de gehele collectie Stokke Varier


Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Bel: 040-2213922 of mail: info@profita.nl

 

Profita Comfortabel Wonen is erkend Stokke dealer. Dus altijd volledige garantie en deskundig advies.

 

Wij zijn gelegen in de regio Eindhoven, direct aan de snelweg.

Wij bezorgen gratis door geheel Nederland.