De Toekomst dealer Profita

De Toekomst relaxfauteuils fauteuils en sta op stoelen bij erkend dealer regio Eindhoven. Grote collectie De Toekomst relax-fauteuils in leder en stof, en in de maten extra small, small, medium, large en extra large.


De Toekomst: Mooie en comfortabele relaxfauteuils van Nederlandse bodem.

Nu voor iedereen een passende relax fauteuil. Zeer uitgebreide keuze in bekleding leder en stof, en persoonlijke maat voering. Comfortabel zitten met optimale ondersteuning voor hals, hoofd en onderrug. Heerlijk relaxen in De Toekomst relax fauteuils dankzij de uitklapbare voetensteun en topswing voor een aangename zit of lig houding. Als erkend De Toekomst dealer kunt u bij winkel Profita (regio Eindhoven) al deze mogelijkheden zien en ervaren.

De-Toekomst-Twice-TW-005-fauteuil-relaxfauteuil-kopen-bij-Profita-Comfortabel-Wonen-regio-Eindhoven 

Twice relaxfauteuils van De Toekomst.

De uitklapbare voetensteun en de verstelbare rugleuning van de Toekomst Twice relaxfauteuils zijn onafhankelijk van elkaar te bedienen. Bij het uitklappen van de voetensteun komen zitting en rugleuning in een iets meer achteroverhellende positie waardoor een uitermate comfortabele zithouding bereikt wordt. De Twice relaxfauteuils van De Toekomst onderscheiden zich als luchtige draai-relaxfauteuil en bieden de mogelijkheid tot kantelen waardoor een fijn zit gevoel ontstaat.

De-Toekomst-Twice-TW-080-relaxfauteuil-verstelbaar-kopen-bij-erkend-dealer-Profita-regio-Eindhoven

Het verstellen van de rugleuning is mogelijk zonder de voetensteun uit te klappen. Ook kan de rugleuning in elke positie worden gebracht nadat de voetensteun is uitgeklapt. Het bovenste deel van de rugleuning, waar het hoofd tegen rust, kan van achter naar voor worden versteld (topswing) waardoor het hoofd in elke positie aangenaam wordt ondersteund. U vindt bij Profita een grote collectie Twice relaxfauteuils van de Toekomst.

De-Toekomst-Twice-TW-003-fauteuil-relaxfauteuil-elektrisch-verstelbaar-bij-Profita-Comfortabel-Wonen-showroom-nabij-Eindhoven

Standaard worden de relaxfauteuils geleverd met een manuele bediening dmv een gasveer en als optie met twee motoren; één voor de voetensteun en één voor de rugleuning, onafhankelijk werkend van elkaar. De motoren worden door een oplaadbare accu gevoed waardoor er bij gebruik geen snoer over de vloer loopt. De Toekomst neemt de bedieningstoetsen mooi op in de rechter armleuning.

De-Toekomst-relaxfauteuil-Magic4-A-03-kopen-bij-showroom-Profita-Comfortabel-Wonen-nabij-Eindhoven

De Toekomst relaxfauteuils zijn standaard in de maat Medium er zijn echter ook de maten Small en Large te koop:

De Toekomst Relaxfauteuil Small:
In deze uitvoering is de voetensteun 2 cm korter, de zithoogte 2 cm lager en de zitdiepte 2 cm minder dan bij medium.

De Toekomst Relaxfauteuil Large:
In deze uitvoering is de voetensteun 2 cm langer, de zithoogte 2 cm hoger en de zitdiepte 2 cm meer dan bij medium.

Er zijn ook modellen van De Toekomst welke u in extra small of extra large kunt bestellen. Bezoek ons voor uw beste keuze.

De toekomst relaxfauteuils te koop bij profita comfortabel wonen eindhoven waalre

Optimaal Zitcomfort

Met een groot scala aan mogelijkheden voor persoonlijke instellingen en aanpassingen bieden de fauteuils van meubelfabriek de Toekomst u een optimaal zitcomfort.

Instelling van de rug

Bij alle modellen kunt u de rug traploos in de door u gewenste zitpositie brengen. Bij de relaxfauteuils is het veelal mogelijk te kiezen tussen handmatige- (gasveer) en elektrische bediening.

Voetsteun

Bij alle fauteuils van De Toekomst kunt u de voetenbank onafhankelijk bedienen ten opzichte van de rug. Altijd zit u in de gewenste houding.

Topswing

Een groot deel van de fauteuils is standaard voorzien van een zogenaamde topswing. Deze zit aan de bovenzijde van de rug en kunt u, wanneer de fauteuil in relaxstand ligt, handmatig naar uw hoofd trekken zodat uw hoofd volledig wordt ondersteund.

Lendenpomp

De lendenpomp wordt in de onderzijde(lende) van de rug aangebracht. U kunt d.m.v. een pompje de lendesteun oppompen zodat u onder in uw rug meer druk krijgt.

Sta-op systeem

Veel van deze modellen kunnen worden uitgerust met het sta-op systeem. Dit systeem is electrisch te bedienen en vergemakkelijkt het opstaan aanzienlijk.

Zithoogte

De zithoogte kan bij veel modellen worden aangepast aan de persoonlijke voorkeur. Hiervoor zijn er fauteuils in verschillend maten.

 

 

Wij nodigen u van harte uit in onze showroom om de (relax)fauteuils zelf uit te komen proberen en u zelf te overtuigen van het hoogwaardig zitcomfort en de kwaliteit die De Toekomst voor u maakt .

De-Toekomst-Twice-TW-025-relaxfauteuil-showroom-Profita-kopen-Eindhoven-Aalst-Valkenswaard-en-omgeving

De Toekomst fauteuils zijn leverbaar als draaibare relaxfauteuil met diverse onderstellen. De rug is voorzien van een zogenoemde topswing waardoor u een betere ondersteuning van uw hoofd heeft. Een aantal relaxfauteuils van De Toekomst Twice kan ook met een opstahulp worden uitgevoerd en een electrisch verstelbare hoofdsteun.

De-Toekomst-twice-65-relaxfauteuils-fauteuils-kopen-bij-showroom-Profita-Comfortabel-Wonen-nabij-Eindhoven 

Wij hebben voor u een grote collectie De Toekomst sta-op stoelen en relaxfauteuils voor u klaar staan. De Toekomst relaxfauteuils Twice Next Montego Ocean Apollo Magic4 Laredo Fiesta Smart. Kortom: om De Toekomst stoelen te kopen is uw bezoek aan dealer Profita altijd de moeite waard!

De-Toekomst-relaxfauteuil-Next-308-kopen-bij-Showroom-Profita-Comfortabel-Wonen

Meer zien van onze collectie: relaxfauteuils 

 

U vindt bij ons ook sta-op-stoelen van De Toekomst die snel uit voorraad geleverd kunnen worden. Daarnaast kunt in de te bestellen collectie een grote keuze op sta stoelen vinden in leder en stoffen bekleding.

Sta op stoel snel in huis. Sta op stoel uit voorraad leverbaar small medium en large.

Deze sta op stoel kunt u altijd snel in huis hebben. Sta op stoel kopen uit voorraad in taupe kleur leder en in de maten extra small, small, medium en large. 

Snel andere sta-op-stoelen van de Toekomst nodig? Neem contact op voor de actuele voorraad snel leverbare sta-op-stoelen.

 

Meer zien van onze collectie: zitcomfort