Alle Pullman acties bij Profita Comfortabel Wonen regio Eindhoven


Pullman Silverline en Goldline als beste getest

Pullman Goldline Silverline als beste getest

Opnieuw als beste getest door de Consumentenbond! De Silverline Premier en Excellence matrassen zijn voorzien van een 7 zone Advanced pocket-interieur met geneste, geharde veren. Afgedekt met Comfortschuim of een latex comfortlaag. Alle Silverline matrassen zijn voorzien van Sensity®. Een Pullman Silverline Premier matras is al verkrijgbaar vanaf € 699,-- (80/90 x 200/210 cm).

Pullman Express matrassen actie bij Profita Comfortabel Wonen. 2e Matras = 1/2 prijs

Pullman Express matrassen tweede matras halve prijs

Wanneer u 2 matrassen koopt, krijgt u het 2e matras voor de halve prijs! Kiest u voor een eenpersoons matras, dan ontvangt u 25% voordeel op het matras: van € 599,- voor € 449,-. Leverbaar in 80/90 x 200/210 cm.

Nu bij aankoop van twee Pullman Express matrassen ontvangt u het 2e matras met 50% korting prijs. En als u maar 1 matras wenst, dan geven wij u daar gewoon 25% korting op. De Pullman Express special edition is een uniek matras met individuele ondersteuning op maat. George Mortimer Pullman creëerde in 1865 de basis voor de unieke veer-in-veer (inside pocketvering) constructie die de matrassen van Pullman zo beroemd maakt. 150 jaar vakmanschap, kennis en techniek komen samen voor een ongeëvenaarde ondersteuning. Nu ook bij Profita Comfortabel Wonen kunt u de nieuwe Pullman Express matrassen uitproberen. Niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingen.
Bestel uw Pullman Express matras direct in onze webshop Bestel


Pullman Express Complete Boxspringset bij Profita Comfortabel Wonen

Pullman Express boxspringset kopen beddenzaak Eindhoven

Pullman Express Complete Boxspringset incl. zwarte cilindrische poten, met comfortabele pocketveringmatrassen, een comforttopper Comfortschuim en een hoofdbord Express (160/180 x 200 cm).
Nu vanaf €2.499,- (vaste uitvoering)
Nu vanaf €3.499,- (verstelbare uitvoering)
Of upgrade naar de Express Luxe.

 


Wenst u meer informatie. U kunt de Pullman Boxsprings zelf uitproberen in onze showroom. En u kunt altijd contact met Profita opnemen.


Meer zien van onze collectie: Pullman