WELKOM. WIJ HELPEN U GRAAG!
Klikhiervoor onze corona update

 

Profita Comfortabel wonen biedt u een showroom op afspraak. Wij nemen de tijd voor u en plannen minimaal 1 uur voor u in.

 

Geachte bezoeker, welkom bij Profita comfortabel Wonen! Tijdens winkelsluiting blijven onze mogelijkheden om u (op afstand) te helpen ook gewoon doorgaan. Wij kunnen u van dienst zijn via telefoon, mail of beeldbellen. Ook komen wij graag bij u thuis voor interieuradvies op maat! 
Nu kunt u ook een afspraak maken voor een winkelbezoek. Hiervoor reserveren wij dan minimaal 1 uur.

Tel: 040-2213922. Mail: info@profita.nl. SKYPE of ZOOM: bel ons om een afspraak hiervoor te maken. 

 

Klik hier voor Advies Aan Huis voor kasten op maat

Wij beschikken over een divers aantal woonprogramma’s voor kasten, waarbij wij bij u thuis een kast op maat én volledig naar uw smaak kunnen ontwerpen. Ook nu in deze periode! Dus bent u nog op zoek naar een woonkamerkast of slaapkamerkast, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze interieurstylisten komen graag naar u toe. Wij nemen een laptop en kleurstalen mee zodat u metten ziet hoe uw nieuwe kast eruit gaat zien. Neem gerust contact met ons op en wij staan voor u klaar met persoonlijk advies aan huis!
 
Hieronder kunt u wat inspiratie opdoen met kasten van Musterring, BKS Meubelen, Noteborn en Nolte waarover wij advies aan huis geven 

 

Musterring woonkamerkasten (Kara en Kara Frame)

De kasten van Musterring zijn erg stijlvol en bieden tal van mogelijkheden. Samen met onze interieurstylisten creëert u uw ideale kast of tv meubel voor in de woonkamer.
 
Musterring wandkasten kara en kara frame dealer eindhoven 
 

BKS Meubelen woonkamerkasten (Aurora en Dover)

BKS Meubelen staat bekend om het aanbod van zowel traditionele houten meubelen als moderne meubelen. U heeft veel keuzevrijheid als het gaat om de kleuren, en maten. Bovendien kunt u extra aspecten aan de kast toevoegen naar eigen smaak.
 
BKS meubelen aurora en dover kast profita eindhoven

 

Slaapkamerkasten Noteborn 

Noteborn is gespecialiseerd in het maken van luxe en moderne kasten. Deze worden met veel oog voor detail ontworpen. Samen met onze verkopers aan huis kunt u kiezen uit vele mogelijkheden als het gaat om de vorm, de kleur, de maat en indeling. Zo ontstaat uw perfecte slaapkamerkast.
 
Slaapkamerkast noteborn classic dealer eindhoven
 
Slaapkamerkast noteborn schuifdeuren slaapkamerspecialist eindhoven
 

Nolte Slaapkamerkasten (Concept Me)

Nolte biedt u kwalitatieve slaapkamerkasten en richt zich op innovatieve designontwerpen. 
 
Slaapkamerkast nolte concept me dealer eindhoven
 

Nieuw, en snel uit onze voorraad leverbaar

Wij kunnen u blij maken met artikelen die direct leverbaar zijn uit onze voorraad. Ben u geïnteresseerd in één van onderstaande producten en heeft u snel een artikel nodig, neem dan gerust contact met ons op voor de beschikbaarheid. Tel:040-2213922. Op = Op. 
 
Bent u benieuwd? Lees en kijk dan snel verder, want hieronder volgt een opsomming van alle artikelen die direct leverbaar zijn uit onze voorraad.


Sta-op stoel. 1 kleur. 4 maten. 

Deze sta-op stoel beschikt over 2 motoren. U kunt de voetensteun en rug naar uw eigen wens instellen.
Ook is er een sta-op hulp aanwezig. Zo kunt u zonder kracht te gebruiken makkelijk opstaan. Deze is beschikbaar in de maten extra small, small, medium en large. Bel of mail ons voor meer informatie.

 voorraad fauteuil in vier verschillende maatvoeringen

 

 

Pullman Express matras. Zolang de voorraad strekt. Op=Op.

Het Pullman Express matras heeft een gezoneerd advanced pocket interieur met 300 elektro-thermische veren. Hoogwaardig latex met jute drukverdeler. Het matras is beschikbaar in de hardheden Standaard en Firm. De afmetingen zijn 90X200.
 
Pullman express matras slaapkamerspecialist eindhoven 
 

 

Voor meer informatie staan onze verkopers graag voor u klaar. Bel dan gerust naar onze winkel. Tel: 040-2213922
 
Profita Comfortabel Wonen staat voor u klaar met advies op maat aan huis voor woon en slaapkamerkasten. Maar we zijn zijn er ook voor u met direct leverbare artikelen uit onze voorraad of direct leverbare showroommodellen. Bel voor meer informatie over de beschikbaarheid.