WELKOM. WIJ HELPEN U GRAAG!
Klikhiervoor onze corona update

Aabe dealer Profita: Zuiver scheerwollen dekens en plaids

aabe merken header

Neem contact op voor de modellen die op dit moment in onze winkel staan.

Aabe is de oudste textielfabriek van Tilburg. De wollen dekens zijn milieuvriendelijk en uitermate veilig in gebruik. De holle structuur van wol zorgt voor een goede isolatie en luchtdoorlating. Door de natuurlijke aard van de grondstof en het gebruik van natuurlijke kleurstoffen, zijn de dekens volledig recyclebaar. Aabe heeft een assortiment dekens van verschillende type wol en andere grondstoffen.

Dekens

De dekens van Aabe zijn gemaakt van zuiver scheerwol of van merinowol. Zuiver scheerwol is een comfortabel, milieuvriendelijk, veilig en duurzaam product. De merinowol heeft een zeer fijne structuur en is zeer geschikt voor de productie van een soepel zacht deken. De meeste merinowol komt tegenwoordig uit Nieuw Zeeland en Australië.

Plaids

De plaids van Aabe zijn gemaakt van zuiver scheerwol, wol, merinowol, alpaca, lamswol of katoen. Alpaca wordt uitsluitend gebruikt voor hoogwaardige wollen stoffen omdat het een dicht, glanzend weefsel is.

 

Aabe is een type bedbedekking dat de laatste decennia's wat aan populariteit heeft verloren, maar op de weg terug is! U bent van harte welkom om onze collectie dekens en plaids van Aabe te bekijken. Het grote assortiment aan plaids zorgt ervoor dat deze past in elk interieur. 

 

Meer zien van onze collectie: Topmerken