WELKOM. WIJ HELPEN U GRAAG!
Klikhiervoor onze corona update

Artelux dealer Profita: Gordijnen en gordijnstoffen voor vouwgordijnen, paneelgordijnen, inbetweens en overgordijnen

artelux header merken


Neem contact op voor de modellen die op dit moment in onze winkel staan.

U zult verbaasd zijn, wanneer u de gordijnenafdeling ziet bij Profita te Aalst-Waalre. Een grote collectie aan gordijnen van Artelux presenteren wij hier aan u. Artelux staat er om bekend gordijnen te maken van moderne tot klassieke stijlen.

Het concept van Artelux is gordijnen ontwikkelen met een sfeer. Artelux staat bekend om de mooie patronen in de gordijnstoffen. U vindt bij Profita een uitgebreide keuze in stijl, materiaal, structuur en kleur. Met een gordijn van Artelux versterkt u de gewenste sfeer in uw woning.

 

Onze medewerkers staan voor u klaar om u te adviseren om de juiste keuze te maken. Uw woning vraagt om sfeer. Artelux maakt gordijnen waar de kleuren en de materialen op elkaar zijn afgestemd. Profita is dealer van een tijdloze, betrouwbare en onderhoudsvriendelijke gordijnstofcollectie waarbij de verhouding prijs-kwaliteit, een belangrijke pijler is.

Gordijnen van Artelux. Kies een stof en combineer met vouwgordijnen, paneelgordijnen of inbetweens.

Met de gordijnstoffen van Artelux kunt u prachtige vouwgordijnen, paneelgordijnen of inbetweens realiseren. In combinatie met een overgordijn heeft u direct de gewenste sfeer in uw smaak te pakken.
De adviseurs van de gordijnenafdeling van Profita staan voor u klaar. Bij Profita vindt u Artelux vouwgordijnen, rolgordijnen, transparante gordijnen, vitrages en nog veel meer. Ook kunt u kiezen om de gordijnen op te hangen met een roede, of een rail. In samenwerking met onze stoffeerder leveren en monteren wij uw gordijnen. Heeft u ook al gedacht aan het aantal plooien in uw gordijn? Voor meer informatie, neem contact met ons op.

 

Meer zien van onze collectie: Topmerken