WELKOM. WIJ HELPEN U GRAAG!
Klikhiervoor onze corona update

Avek dealer Profita: Boxsprings, spiraalbodems, matrassen en logeerbedden

avek merk header


Neem contact op voor de modellen die op dit moment in onze winkel staan.

Avek is al meer dan 85 jaar producent van ruimtebesparende bedden, boxspring bedden, matrassen en bedbodems. De naam Avek komt van het bedrijfsmoto "Arbeid, Vlijt en Kwaliteit". Avek heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een moderne organisatie. Innovatieve ideeën vormen de basis voor hoogwaardige bedden. Het ruime assortiment van Avek bestaat onder meer uit boxsprings, matrassen, dwarsgespannen spiraalbedbodems en ruimtebesparende bedden.

merken avek click vouwbed

Avek boxsprings

Elk boxspringbed heeft drie comfortlagen; de boxspring zelf vormt de basis, het matras komt daarbovenop en als laatste de topmatras. Er zijn verschillende mogelijke hardheden. Het gebruik van een topmatras geeft het boxspringbed een extra comfortabele laag mee. Avek heeft drie verschillende boxspringprogramma's, te weten: boxspring Simmer, boxspring Noflik en boxspring 1927. De Noflik boxspring vormt met zijn bijzondere design en samenstelling de top in het Avek boxspring assortiment. Boxspring 1927 is de jubileum boxspring: een complete boxspring met een zeer aangename prijsstelling. Geheel nieuw is boxspring Simmer.

Avek spiraalbodems

De spiraalbodem is waarschijnlijk de best ventilerende bedbodem ter wereld. De spiraalbodems van Avek hebben een dwarsgespannen netwerk met een zeer open structuur, waardoor de bedbodem meer dan 85% vrij kan ademen. Goed ventilerende bedden zijn hygiënischer en zorgen ervoor dat de matrassen droger en prettiger aanvoelen. De spiraalbodem biedt een progressieve tegendruk waardoor er sprake is van een goede en duurzame lichaamsondersteuning.

Avek heeft twee spiraalbodem programma's in het assortiment. Spiraalbodem InVenta en spiraalbodem Integra.

Avek matrassen

De matrassen uit de nieuwe collectie van Avek vormen in combinatie met de Avek bedbodems de beste garanties voor een comfortabel en uitstekend ventilerend slaapsysteem. Elk matras is opgebouwd uit honderden per stuk verpakte veren, die onafhankelijk van elkaar kunnen bewegen. De veren zijn ingedeeld in comfortzones: elk deel van uw lichaam krijgt de ondersteuning die het nodig heeft, zodat uw spieren en wervelkolom maximaal ontlast worden. Bovendien zijn de pocketmatrassen flexibel en uitermate geschikt voor verstelbare bedbodems.

merken avek slimed twin duo bed

U bent van harte welkom om onze collectie boxsprings, spiraalbodems en matrassen van Avek te bekijken.

 

Meer zien van onze collectie: Avek artikelen in de webshop

Meer zien van onze collectie: Topmerken