header bert plantagie brown1

Bert Plantagie Brown dealer voor Eindhoven en omgeving

Puur | Chic | Stoer

Natuurlijke, robuuste elementen gecombineerd met authentiek vakmanschap en origineel, tijdloos design.

bert plantagie brown 11

Bert Plantagie Brown Bank Xenna, Fauteuil Dalia, Salontafels Palazzo, Bijzettafel Trunk.

Xenna

Een bank vormt vaak het middelpunt van de woonkamer, onder meer door zijn omvang en de hoeveelheid tijd die erop wordt doorgebracht. Dat vraagt om een topontwerp van onberispelijke kwaliteit en met dito design. De royale kussens van de Xenna zijn opgebouwd uit meerdere materiaalsoorten, die elk een eigen bijdrage leveren aan het ongekende comfort van deze bank.

Dalia

Een rijk gestoffeerde en uiterst comfortabele fauteuil die zorgt voor een ontspannen, maar chique sfeer. Personaliseer de poten door een keuze te maken uit verschillende lakkleuren en rond of vierkant.

Palazzo

Ieder salontafelblad gemaakt van het natuurproduct marmer is uniek en straalt luxe uit. Het stevige, maar licht ogende frame van dubbele buis is in diverse kleuren verkrijgbaar. 

Trunk

Puur natuur, verzegeld in epoxyhars en voorzien van een onderstel in een Bert Plantagie Brown lakkleur naar keuze.

bert plantagie brown 2

Bert Plantagie Brown Eetkamertafel Brooke, Eetkamerstoel Blossom, Eetkamerfauteuil Bluma.

Brooke

De stalen wangen geven deze tafel een actuele, licht industriële look. Het dikke blad belichaamt kwaliteit en ademt authenticiteit door de grote open noesten die duidelijk zichtbaar zijn.

Blossom

Nauw verwant aan fauteuil Dalia en armstoel Bluma in model Blossom. Net als haar zusters is ze rijk gestoffeerd en vervaardigd uit de best beschikbare materialen.

Bluma

Deze stoel met armleuningen kan net als de Blossom voorzien worden van wielen, vierkante of ronde poten in een Bert Plantagie Brown lakkleur naar keuze en een afwijkende zithoogte.

bert plantagie brown 10 bert plantagie brown 9

Bert Plantagie Eetkamerstoel Marigold, Eetkamerbank Berck.

Marigold

De goed gevulde zitting en rugleuning van deze stoel werken we standaard af met een perfect matchende piping, voor een chique en complete look. Spelen met deze optie kan ook; daar voor een afwijkende pipingstof te kiezen.

Berck

Een eetkamerbank levert niet alleen makkelijk een extra zitplaats op, hij kan ook voor eenheid in uw eethoek zorgen en op esthetisch vlak iets toevoegen aan uw interieur. De Berck gaat perfect samen met de Marigold.

bert plantagie brown 8 bert plantagie brown 12

Bert Plantagie Brown Kast Ceder, Etagere Bora.

Ceder

De kast Ceder in verkrijgbaar met deels doorzichtige deuren, voorzien van veiligheidsglas. Extra mooi bij deze variant: legplanken van staal (i.p.v. hout) in dezelfde kleur als het onderstel. (kies uit meerdere tinten).

Bora

Stel uw mooiste schatten tentoon in deze fraaie kast of berg ze juist veilig op in een optioneel inzetblok met klep. Hoeveel u verstopt of laat zien, heeft u helemaal zelf in de hand: u bepaald de indeling.