WELKOM. WIJ HELPEN U GRAAG!
Klikhiervoor onze corona update

Bonaparte dealer Profita: Vloerbedekking, tapijt en volume karpetten of gefestonneerde vloerkleden

 

bonaparte merken header

Neem contact op voor de modellen die op dit moment in onze winkel staan.

Bonaparte tapijt is een trendsetter op het gebied van jong wonen. De veelzijdigheid van Bonaparte biedt u de mogelijkheid om de juiste kleur en structuur te kiezen die het beste past bij uw interieur. Een tapijt heeft zijn eigen uitstraling en toepassingsmogelijkheden. En bij Bonaparte vindt u de juiste uitstraling voor u. Bonaparte biedt u een hedendaagse collectie vloerbedekking in dessin, kleur, structuur en kwaliteit. U kunt deze bij Bonaparte dealer voor de regio Eindhoven Profita comfortabel wonen zien en ervaren.

Bonaparte vloerbedekking en tapijt

Bonaparte tapijt biedt u een ruime keuze mooie en betaalbare vloerbedekking. In hun collectie vloerbedekking heeft Bonaparte een keuze van diverse pool uitvoeringen tapijt. Hoogpolig tapijt van Bonaparte geeft een luxe uitstraling en kortpolig tapijt heeft een moderne 'look'. Bij Bonaparte dealer Profita vindt u alle mogelijkheden. Bonaparte heeft in hun collectie een grote keuze aan trendy kleuren zodat u altijd uw woonwensen op tapijt gebied kunt vervullen. Bonaparte vloerbedekking is geschikt voor in uw woonkamer, slaapkamer en om uw trap te bekleden.

bonaparte collectie roxy verschillende mogelijkheden

Bonaparte volume karpetten en gefestoneerde of gebandeerde vloerkleden

Bonaparte karpetten en vloerkleden brengen direct sfeer en warmte in uw woonkamer of slaapkamer. De karpetten van Bonaparte kunt u op iedere maat bestellen, en u kunt voor de afwerking kiezen uit een volume karpet of een gefestoneerd karpet of een gebandeerd karpet. Iedere afwerking geeft een andere uitstraling. Onze deskundige en ervaren adviseurs helpen u graag het voor u beste Bonaparte karpet te kiezen.

bonaparte collectie vintage bij profita comfortabel wonen

Tips voor de uitvoering van Bonaparte karpetten en vloerkleden

Leg het kleed onder de hele zithoek, dus ook onder de bank. Hoe groter het kleed, hoe groter het gevoel van comfort. Kies in plaats van een band in dezelfde kleur voor een afwijkende kleur. Dit maakt het geheel net iets spannender. Ontwerp uw eigen unieke patroon door bv 2 tapijitsoorten of meerdere kleuren met elkaar te combineren. Extra voordeel: een vloerkleed brengt niet alleen warmte en comfort, maar is ook geluiddempend, een karpet vermindert het geluid van tv, radio en voetstappen.

bonaparte collectie vintage bij profita aan de gestelsestraat te aalst waalre

Bonaparte tapijt bij dealer Profita Comfortabel Wonen in de regio Eindhoven

Profita is al meer dan 50 jaar erkend Bonaparte tapijt dealer voor de regio Eindhoven. Zodoende heeft u de zekerheid van perfect en deskundig advies. Wanneer u Bonaparte tapijt wilt gaan kopen vindt u bij ons de complete Bonaparte vloerbedekking collectie, alsmede de Bonaparte volume karpetten en gefestoneerde of gebandeerde vloerkleden. Wij nemen u graag al het werk uit handen, en komen altijd zelf de te leggen ruimtes meten en beoordelen. Zo krijgt u het beste advies en loopt de uitvoering perfect. Heeft u geen zin om het oude tapijt er uit te halen of meubelen te verplaatsen ? Deze service bieden wij u ook.

bonaparte hoogpolige collectie vincent en roxy

Benieuwd naar onze complete collectie vloerbedekking en tapijt?

Meer zien van onze collectie: Topmerken