WELKOM. WIJ HELPEN U GRAAG!
Klikhiervoor onze corona update

Brinker Carpets dealer Profita: Eigentijdse en exclusieve karpetten, vintage vloerkleden en maatwerk tapijten

 

brinker carpets merken header 1

Neem contact op voor de modellen die op dit moment in onze winkel staan.

Brinker Carpets uit Elst is een innovatieve groothandel in exclusieve karpetten. De collectie karpetten is exclusief en uniek in Nederland! Met tientallen verschillende kwaliteiten in honderden verschillende kleuren, vindt u altijd wat u zoekt. De collectie bevat onder andere karpetten welke gemaakt zijn van wol, kunstzijde, katoen, viscose en linnen. Alle karpetten in de collectie zijn handgemaakt en met veel zorg afgewerkt. In een aantal standaardmaten kan uit voorraad geleverd worden, dus kunt u snel van uw nieuwe karpet genieten. Daarnaast is ook maatwerk mogelijk, zodat u karpetten naar eigen inzicht op maat kunt laten produceren!

brinker carpets collectie festival 5

Brinker Collectie exclusieve handgemaakte karpetten en trendy vloerkleden 

De collectie op maat gemaakte karpetten en kleden is bijzonder exclusief en van een uitstekende kwaliteit. Een trendy vloerkleed van Brinker Carpets wordt geleverd onder de namen Crystal, Glider, Glossy, Jennifer, Merino, Nevada, New Celesty, Parker, Percy, Romance, Spider, Tigra, Touareg, Touch of Woodford en wordt met de hand gemaakt van o.a. wol, polyester en/of kunstzijde of een mix hiervan. De karpetten zijn verkrijgbaar in iedere gewenste maat als handwerk, en in diverse standaardmaten. Ook ronde karpetten kunnen voor u worden gemaakt. Onderstaand enkele voorbeelden uit de Trendy Collectie van Brinker Carpets:

brinker carpets collectie festival 2

 

Zeer exclusieve Vintage Collectie karpetten uit hergebruikte Oosterse tapijten

Oud en toch nieuw. Dat is de beste beschrijving voor de Vintage collectie. Deze exclusieve karpetten (ieder karpet heeft een uniek karakter, geen tapijt is 100% hetzelfde) zijn samengesteld uit oude Oosterse tapijten. Na diverse bewerkingen worden deze tapijten opnieuw geverfd en als patchwork karpet geleverd. Zo is een karpet gecreëerd dat zowel in een modern als een klassiek of landelijk interieur toegepast kan worden.

brinker carpets collectie festival 4

Budget Collectie 100% synthetische garens van hoge kwaliteit 

De budget collectie van Brinker Carpets bestaat uit karpetten die vervaardigd zijn uit 100% synthetische garens en zijn van een prima kwaliteit. De vloerkleden Sofia, Rome, Paris en Madrid zijn leverbaar in iedere gewenste afmeting en zijn ook rond verkrijgbaar. De kleden zijn geschikt voor uw woonkamer maar zijn ook uitstekend toe te passen in de slaapkamer. Heerlijk zacht aan uw voeten en door het gebruik van de synthetische garens ook hygiënischer voor toepassing in de slaapkamer.

brinker carpets collectie festival 3

Grote collectie in onze showroom gelegen te Aalst-Waalre

Brinker Carpets is continu bezig met eigen productontwikkeling zodat de collectie karpetten altijd trendy en exclusief is. De collectie groeit wekelijks en loopt altijd voor op de laatste trends in de woonmode. Tegelijkertijd worden alle karpetten samengesteld volgens de laatste ontwikkelingen, zodat u bent verzekerd van hoogwaardige producten. De karpetten van Brinker Carpets kunt u het best zelf komen bekijken in onze showroom zodat u ook even kunt voelen aan de karpetten. Onze deskundige verkoopmedewerkers helpen u graag. Indien u een foto of tekening van uw woonkamer meeneemt bij uw bezoek aan onze winkel, kan onze interieurstyliste haar deskundige mening geven, zodat het wellicht eenvoudiger wordt het juiste karpet te kiezen. U bent van harte welkom in onze showroom.

brinker carpets collectie festival 1

De handgeknoopte vloerkleden van Brinker Carpets hebben naast een mooi design, ook functionele eigenschappen. De kleden zijn zeer gebruiksvriendelijk en ook geluidsdempend. De karpetten zijn daardoor erg geschikt voor gezinnen en huisdieren. Ook houden karpetten de warmte goed vast, zodat u in de winter kunt besparen op uw energierekening.

In onze showroom, gelegen te Aalst-Waalre nabij Eindhoven, vindt u een grote collectie karpetten, vloerkleden en tapijten van Brinker Carpets. Onze tapijtafdeling beschikt over veel verschillende soorten, kleuren en maten tapijten.  

Meer zien van onze gehele collectie: vloerbedekking

Meer zien van onze collectie: Topmerken