WELKOM. WIJ HELPEN U GRAAG!
Klikhiervoor onze corona update

Forbo dealer Profita: Vinyl, marmoleum en PVC vloeren voor onderhoudsvriendelijk wonen

 

forbo merken header

Neem contact op voor de modellen die op dit moment in onze winkel staan.

Forbo Flooring Systems is een grote leverancier van vinyl en linoleum vloerbedekking. Al meer dan 100 jaar levert Forbo Flooring vloerbedekkingen die geïnspireerd zijn door het milieu. Forbo maakt gebruik van de modernste productieprocessen om zo min mogelijk het milieu aan te tasten. Cradle to Cradle is één van de kernwaarden van Forbo. Dit heeft als resultaat voor u dat Forbo een veelzijdige collectie aan vloerbedekkingen kan bieden die veel toevoegt aan de kwaliteit van leven.

Vinyl vloeren van Forbo zijn gemaakt van kunststof en zijn heerlijk aan uw voeten.

Een vinyl vloer is gemakkelijk te reinigen, warmte-isolerend, geschikt voor vloerverwarming, geluiddempend, 100% anti statisch en heeft een lange levensduur. Een vinyl vloer is een soort zeil wat verkrijgbaar is in talloze kleuren, stijlen, motieven en structuren. Ontdek nu wat Profita voor u kan betekenen. Kom naar onze showroom en laat u door onze verkoopadviseurs inspireren voor vinyl.

vloerbekleding vloerbedekking tapijtafdeling forbo vinyl vloeren

Forbo marmoleum vloeren verkrijgbaar bij Profita Comfortabel Wonen

Lijnolie, houtmeel, hars, jute en kalksteen. Deze producten vormen de basis voor een uiterst sterke en krachtige marmoleum vloer. Marmoleum is een volledig natuur product. Met marmoleum kunt u uw vloer inrichten, zoals u wenst. Forbo biedt de mogelijkheid om uw marmoleum vloer aan elkaar te bevestigen met een lasnaad in de kleur van uw vloer. Waardoor u een naadloze marmoleum vloer krijgt geheel naar uw wens oppervlakte. De vloerbedekking is leverbaar in banen, tegels en klik varianten. Marmoleum click zijn panelen met een eenvoudig kliksysteem. Wat maakt een marmoleum vloer nu anders dan een PVC vloer. Een marmoleum vloer is gemakkelijk in onderhoud, zeer hygiënisch en onbreekbaar. Kortom uw leven lang kunt u genieten van uw marmoleum vloer.

vloerbekleding vloerbedekking tapijtafdeling linoleum vloeren van forbo bij profita1

PVC vloeren van Forbo

Forbo is de producent van sterke en vormvaste PVC vloeren. Profita heeft PVC vloeren in het assortiment met verschillende dessins. Denk hierbij aan hout motief, strak beton look, stroken en vierkante motieven. Een PVC vloer is zeer onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk schoon te maken. U kiest voor een PVC vloer, als u de look wilt van een houten vloer en wilt genieten van een ijzersterke onderhouds vriendelijk vloer. Je herkent een PVC vloer niet zo heel gemakkelijk. Een PVC vloer is slijtvast en onderhoudsarm. Ideaal voor een groot gezin, kleine kruimelaars en huisdier liefhebbers.

forbo flooring system allura wood stone pvc

Laat u adviseren in onze showroom over de vele mogelijkheden die de vloer-systemen van Forbo te bieden heeft. U kunt rekenen op een vakkundig advies en op een professionele installatie door eigen stoffeerders.

Profita is uw erkende dealer voor meubelen, eethoeken, raamdecoratie, zitcomfort en vloeren.

Meer zien van onze collectie: Topmerken