header gealux 750x250

Neem contact op voor de modellen die op dit moment in onze winkel staan.

Gealux

De productie van Gealux meubelen vind plaats in de eigen fabriek te Culemborg waar gebruik wordt gemaakt van de nieuwste technieken. De meest meubelen kunnen ‘custom made’ geleverd worden. Veel meubelen zijn voorzien van motorische delen die de zithouding aanpassen of helpen bij het opstaan. Gealux staat voor innovatie en vooruitstrevendheid met designs van de hoogste kwaliteit.

gealux relaxtfauteuil trones 2006

Slimme comfort functies

Gealux is specialist in goed en comfortabel zitten. De collectie omvat verschillende modelseries die elk een eigen karakter en slimme comfortfuncties hebben. De gewenste comfortstand kan zowel manueel als door motoren worden versteld. De rugleuning van alle fauteuils hebben een verstelbare (topswing) hoofdsteun.

gealux relaxfauteuil arc 6001

Betrouwbare techniek

Technische betrouwbaarheid houdt in dat een product lange tijd blijft voldoen aan de gebruikerseisen. Met meer dan 50 jaar ervaring in het vervaardigen van meubelen heeft ons technisch team alle know-how in huis om zowel techniek, comfort, design en functionaliteit optimaal samen te voegen.

gealux relaxfauteuil sta op soraya

Persoonlijk samenstellen

Naast de keuze uit verschillende functies kunnen de zitmeubelen van Gealux geleverd worden in een omvangrijke collectie lederen- of stoffenbekleding. Door de keuze van model, bekleding en kleur creëert u uw persoonlijke interieuromgeving.

gealux eetkamerstoel florance