WELKOM. WIJ HELPEN U GRAAG!
Klikhiervoor onze corona update

Havezathe dealer Profita: Kastenprogramma's, tafels en stoelen in massief hout 

 

havezathe merken header

Neem contact op voor de modellen die op dit moment in onze winkel staan.

Havezathe bestaat al meer dan 20 jaar. Havezathe werkt voornamelijk met eiken en kersen hout. Havezathe is in die tijd een van de grootste en meest toonaangevende meubelfabrikanten geworden van Nederland. Ze richten zich op het hoog- en middensegment en werken voornamelijk met eiken en kersen hout. De meubelstijlen zijn gevarieerd van romantische klassiek tot strakke eigentijdse lijnen. De meubelen van Havezathe zijn hierdoor toe te passen in een trendy maar ook in een tijdsloos interieur. Havezathe is gespecialiseerd in kastenprogramma's en diverse tafels en stoelen.

havezathe meubilair sfeer impressie bij profita comfortabel wonen

Kastenprogramma's Havezathe

Havezathe heeft zowel klassieke als landelijke kasten in hun assortiment. Een voorbeeld van een klassieke kast is de Cambridge Jagerskast. Deze kast geeft een Engelse sfeer in huis, en is leverbaar in eiken en kersen hout. Op de linker foto is de Cambridge Jagerskast te zien. Op de rechter foto is een landelijke salontafel te zien, de Cambridge Colorado.

havezathe meubilair kasten sfeer impressie bij profita comfortabel wonen

Daarnaast biedt Havezathe ook klassieke en moderne stoelen en tafels aan. Voor het complete assortiment bent u van harte welkom in onze winkel. U kunt ook online in onze webshop bestellen.                  

 

Meer zien van onze collectie: Topmerken