WELKOM. WIJ HELPEN U GRAAG!
Klikhiervoor onze corona update

Lotus dealer Profita: Meubelmakerij Lotus voor kersenhouten en eikenhouten meubelen in klassieke en landelijke stijl

 

lotus meubel merken header

Neem contact op voor de modellen die op dit moment in onze winkel staan.

Meubelen van Lotus Meubelmakerij zijn met vakmanschap vervaardigd in Nederland. De meubels komen uitstekend tot hun recht in klassieke en landelijke interieurs. Kersen meubelen geven een warme en luxe uitstraling aan uw interieur terwijl eiken meubelen een wat degelijkere uitstraling hebben. Door een keus te maken uit de diverse soorten beslag (o.a. handgrepen) kunt u de meubelen gedeeltelijk aanpassen aan uw interieur.

lotus eetkamer tafel servieskast

Tips voor modern wonen: mogelijkheden met klassieke meubelen in kersen- en eikenhout

Klassieke en landelijke meubelen zijn ook prima toepasbaar in een modern interieur. Bijna alle meubelen van Lotus meubelmakerij hebben rechte hoeken wat in vormgeving modern oogt. Een kast of sidetable in ouderwets kersenhout kan uitstekend toegepast worden als accentmeubel binnen design interieura en voegt daarmee wat warmte toe aan het wat koelere design. Onze deskundige verkoopadviseurs helpen u graag bij het combineren van klassieke en moderne meubelen. Kijkt u ook eens op de website voor moderne meubelen van Lineo om te zien welke banken er zijn om mooie combinaties te maken. De showroom van Lineo is rechtstreeks bereikbaar via de showroom van Profita zodat u alle woonstijlen kunt ervaren.

lotus klassieke salontafels bij profita comfortabel wonen aan de gestelsestraat te aalst waalre

Landelijk wonen met meubelen en stoffering

Zowel eikenhouten als kersenhouten meubelen combineren prima in een landelijke woonstijl. Bij elkaar passende tafels, boekenkasten, sidetables en TV dressoirs van Lotus meubelmakerij geven een eenheid in uw interieur. Uw mooiste spulletjes laat u zien in vitrinekasten en met de juiste accessoires en raambekleding voelt u de warmte van een echt thuis.

lotus eetkamer tafel dressoir tafel

Kersenhouten meubelen komen goed tot hun recht met bijvoorbeeld gestreepte en/of gebloemde gordijnen en zonwering van bijvoorbeeld Verosol. Profita heeft een complete collectie in zonwering en gordijnen zodat u altijd kunt kijken en proberen met de stofstalen welke stof uw voorkeur heeft. Onze afdeling gordijnen en zonwering ligt naast de afdeling vloerbekleding zodat u ook daar eenvoudig een bijpassende keus kunt maken. U bent van harte welkom in onze showroom waar zowel een goed advies als een lekker kopje koffie voor u klaar staan.

 

Meer zien van onze collectie: Topmerken