WELKOM. WIJ HELPEN U GRAAG!
Klikhiervoor onze corona update

Louis de Poortere dealer Profita: Vloerbedekking, vloerkleden en karpetten in o.a. vintage

 

louis de poortere merken header 1

Neem contact op voor de modellen die op dit moment in onze winkel staan.

Vloerbedekking is er in vele soorten en maten. Kiest u voor zachte vloerbekleding, dan biedt Louis de Poortere u een ruime keus. De karpetten, kleden en kamerbrede vloerbedekking is verkrijgbaar bij Profita Comfortabel Wonen. Wij zijn erkend dealer van deze merkvloerbedekking. Kiest u voor zachte vloeren, dan kiest u voor comfort, duurzaamheid, lagere energiekosten en minder opvliegend stof.

Vintage vloerkleden en karpetten in Mosaic, Majestic en Multi van Louis de Poortere

De moderne karpetten New Vintage geven warmte en kleur aan uw interieur. Ieder vloerkleed  is een patchwork van blokken die jacquard geweven zijn met wol en katoenen chenille. De trendy en comfortabele vloerkleden zijn in verschillende formaten verkrijgbaar vanaf 60x90 t/m 280x360cm. Deze karpetten worden gemaakt in veel verschillende kleursamenstellingen waardoor de kleden toepasbaar zijn in alle ruimtes in uw interieur.

louis de poortere vintage karpet bij profita comfortabel wonen

Accessoires Vintage Multi: kussens / plaids / zitkubussen bijpassend aan karpetten

Om uw woning gedetailleerder te stylen kunt u gebruik maken van de bijpassende accessoires van Louis de Poortere. Eenvoudig en stijlvol uw woninginrichting perfectioneren met nuttige accessoires.

louis de poortere kussens

louis de poortere pouf

Karpetten met randafwerking, hippe Young Urbanite kleden en vloerkleden op maat gemaakt

Louis de Poortere heeft ook een uitgebreide collectie vloerkleden met diverse soorten randafwerking en maakt ook karpetten voor u op maat. Zodat u exact het formaat kleed wat u wilt op de daarvoor bestemde plaats neer kunt leggen.

louis de poortere karpet afwerking detail

Trapbekledingen: modern klassieke traplopers en vloerbedekking voor trappen

Trappen bekleden met behulp van een traploper is relatief eenvoudig en geeft altijd een schitterend resultaat. Mooi afgewerkte trappen geven uw woninginrichting net dat extra beetje luxe mee. Er zijn trapafwerkingen in design en modern klassieke uitstraling en traplopers in exact dezelfde kamerbrede vloerbedekking. Onze verkoop medewerkers adviseren u graag.

louis de poortere vloerbekleding traplopers1

Kamerbreed tapijt Louis de Poortere bij erkend dealer Profita regio Eindhoven

Er is een uitgebreide keuze in kamerbreed tapijt dat volgens traditionele technieken is geweven in New Zealand wol op Wilton weefgetouwen. Deze vloerbedekking heeft een uitzonderlijk hoge duurzaamheid en is zeer comfortabel. De kamerbrede vloerbekleding is er in vele uitvoeringen zoals o.a. Color Full, Color Loop, Richelieu Velours of Bouclé, Eco-dream en Color.net. Er is tapijt in ingeweven structuren en kleurrijke strepen. Iedere woninginrichting knapt er zichtbaar van op.

louis de poortre vloerbekleding tapijt en karpetten klassiek en modern bij profita comfortabel wonen

Profita heeft voor u een complete collectie meubelen in klassiek, landelijk en modern wonen. Al onze meubelen zijn van topmerken en komen goed tot hun recht op kamerbreed tapijt van Louis de Poortere; in het bijzonder onze collectie klassieke meubelen.

Omdat wij ook een inpandige afdeling raamdecoratie hebben, kunt u uw interieur eenvoudig bij elkaar passen met behulp van de stofstalen die aanwezig zijn. U bent van harte welkom in onze showroom. 

Meer zien van onze collectie: Topmerken