Norma dealer Profita: Boxsprings 100, jubileum 40 en 750 met hoog/laag functie in beddenspeciaalzaak Profita

 

norma merken header 1

Neem contact op voor de modellen die op dit moment in onze winkel staan.

Norma maakt al meer dan 125 jaar topklasse boxsprings van Nederlands fabrikaat. Echt Hollands comfort! Profita biedt u als bedden speciaalzaak voor de regio Eindhoven een keuze uit de kwalitatief hoogwaardige Norma boxsprings.

Norma 100 boxsprings

Met de prijzen van de Norma 100 boxsprings hoeft u nooit meer wakker te liggen. Deze tweepersoons Norma boxspring is speciaal ontwikkeld met een pocketveringinterieur, voorzien van een elektrisch verstelbaar hoofd- en voeteneind. Norma biedt hiermee veel kwaliteit voor een verbazingwekkende prijs. Norma boxspring 100 is compleet, dus inclusief matrassen en toppers. U kunt voor de Norma 100 boxsprings kiezen uit vele kleuren en uit een vlakke of elektrisch verstelbare uitvoering. Ook op het gebied van matrassen, toppers en hoofdborden kunt u kiezen uit een ruime collectie om een persoonlijke en juiste keuze te maken.

Wilt u een Norma 100 boxspring kopen bij Eindhoven? Bezoek dan dealer Profita met winkel a/d randweg rond eindhoven

Norma boxspring 100, echt Hollands comfort

Norma Timeless boxsprings zijn er in vele eigentijdse kleuren

Eigentijdse bekleding voor Norma boxsprings

Norma boxspring Jubileum 40 all inclusive

Boxsprings, matrassen en toppers, bij Norma heeft u de keuze. Vanwege het 40-jarig bestaan van het Combispring matras van Norma, krijgt u nu een complete boxspringset tegen een scherpe prijs! Deze set is inclusief Combispring matras, een latex topdekmatras en een strak hoofdbord. Behalve een gegarandeerd heerlijk ligcomfort wilt u misschien ook dat uw boxspring naar uw persoonlijk wensen wordt uitgevoerd. Het uiterlijk van een boxspring combinatie wordt uiteindelijk bepaald door het hoofd- en voetbord. Wilt u uw boxspring op een persoonlijke manier compleet maken, dan biedt de Norma-collectie 'hoofd- en voetborden' u volop keus in uitvoeringen, kleuren en stoffen. Daarnaast zijn er bij Norma allerlei accessoires verkrijgbaar zoals footstools en hockers.

Norma boxsprings kopen bij erkend dealer Profita met winkel in de regio eindhoven

Norma Jubileum 40 boxspring

Mooie eigentijdse bekleding voor Norma boxsprings Timeless vindt u bij Profita regio Eindhoven

Kies uw kleur

Norma boxspring 750 hoog/laag

In onze showroom vindt u de Norma 750 boxspring met hoog/laag functie. Deze elektrisch verstelbare boxspring is voorzien van een pullback systeem en extra nekondersteuning. Te verkrijgen met een kwalitatief hoogwaardige pocketveringmatras. Tegen een meerprijs kunt u ook kiezen voor de welbekende Combispring matras van Norma. Om het complete plaatje af te maken is bij het bed een topper van koudschuim en een zelf te kiezen hoofdbord inbegrepen. Het speciale van de 750 boxspring is haar hoog/laag functie. Naast het elektrisch kunnen verstellen van het hoofd en/of voeten kunt u ook de gehele boxspring omhoog laten gaan. Zo kunt u uw houding nog beter optimaliseren naar uw gewenste lighouding.

 Norma boxspring bed 750 matras topper hoofdbord kwaliteit bij profita comfortabel wonen dealer in de buurt van Eindhoven

Norma 750 boxspring

Norma boxspring bed matras 750 hoog laag kopen bij showroom profita comfortabel wonen regio Eindhoven

Hoog/laag bed, combineren mogelijk

Norma boxsprings vertegenwoordigen het klassieke slapen: een gestoffeerde en verende matrasdrager als bedbodem waarop een matras ligt. Boxsprings slapen heerlijk, het lichaam wordt overal diepdragend ondersteund. Norma is een echte specialist. Norma maakt unieke boxsprings, en ook boxspringcombinaties (boxspring + matras + toppers en eventueel hoofd- en voetborden) met Hollands comfort. De slaapkamer wordt multifunctioneel: we willen er lezen, tv-kijken, even bellen etc. Daarom hebben we naast vlakke boxsprings ook elektrisch verstelbare uitvoeringen in onze collectie. Profita helpt u als slaap specialist graag met het kiezen van de voor u juiste Norma boxspring.

U vindt bij ons ook een ruime keuze Pullman en Auping boxsprings.

Bekijk ook onze hele slaapkamer collectie.

Meer zien van onze collectie: Topmerken