WELKOM. WIJ HELPEN U GRAAG!
Klikhiervoor onze corona update

Parade dealer Profita: Vloerbedekking, tapijt en karpetten kopen in de regio Eindhoven bij Parade dealer Profita

 

parade merken header

Neem contact op voor de modellen die op dit moment in onze winkel staan.

Parade vloerbedekking, tapijt en karpetten bieden u sfeer en langdurig gebruiks plezier. De mooie Parade collectie geeft u de mogelijkheid om warmte en sfeer in uw interieur te brengen. Parade floorfashion collectie bestaat uit vloerbedekking en karpetten die perfect combineren in landelijke, klassieke en moderne interieurs. U vindt bij erkend Parade floorfashion dealer Profita de hele collectie tapijt van Parade in de showroom gelegen in de regio Eindhoven.

Parade vloerbedekking en tapijt

De vloerbedekking collectie van Parade is heel compleet. U vindt er hoogpolig en laagpolig tapijt, alsook bouclé tapijt. Dankzij een mooi en breed kleuren palet is er altijd een keuze passend bij uw interieur. Profita is al meer dan 50 jaar tapijt specialist, zodoende weet u dat u perfect advies en de beste service kunt verwachten. Ook nemen wij u als extra service al het werk zoals meten, leggen en eventueel meubelen verplaatsen graag uit handen. Parade tapijt is geschikt voor woonkamers, slaapkamers en trappen.

parade vloerbedekking vloerbekleding studio jeans

Parade karpetten en vloerkleden

Een op maat gemaakt karpet of vloerkleed van Parade floorfashion brengt sfeer en comfort in uw woning. Lekker zacht aan uw voeten of een sprekende kleur die uw interieur helemaal af maakt, dat kunt u allemaal creëren met een karpet van Parade. Karpetten van Parade zijn op nagenoeg iedere maat leverbaar en er is een grote keuze in afwerkingen en 'looks'. Zo kunt u uw vloerkleed van Parade af laten werken met een band of feston rand, of u kunt deze bestellen als volume karpet. Deze afwerkingen van de Parade karpetten geven een het vloerkleed een andere uitstraling. Samen met onze ervaren en deskundige adviseurs kiest u de uitstraling die past bij u en uw interieur.

parade vloerbekldeing vloerbedekking palazzo parel 170

Profita Comfortabel Wonen is al meer dan 50 jaar gespecialiseerd Parade dealer.

U vindt bij ons de hele collectie Parade vloerbedekking en karpetten. Als tapijt specialist voor de regio Eindhoven kunt u bij ons perfect advies verwachten en een uitmuntende service. Wij komen altijd zelf meten en de te leggen ruimtes beoordelen. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Wilt u graag uw tapijt op ondertapijt gelegd hebben ? Of een gebandeerd karpet ? Bij ons is alles mogelijk. Daarnaast kunt u bij Profita genieten van alles voor uw woning in één winkel, dus wanneer u gordijnen, meubelen of slaapkamer moet combineren tot één geheel bent u bij ons aan het juiste adres. Kijk ook eens op onze raambekleding of vloerbedekking pagina om inspiratie op te doen.
U bent van harte welkom in onze showroom voor goed advies.

 

Interesse in meer vloerbedekking of tapijt?

Meer zien van onze collectie: Topmerken