WELKOM. WIJ HELPEN U GRAAG!
Klikhiervoor onze corona update

Perletta Carpets dealer Profita: Moderne en klassieke hoogpolige en laagpolige karpetten en vloerkleden met structuur

perletta merken header 11

Neem contact op voor de modellen die op dit moment in onze winkel staan.

Perletta Carpets, unieke karpetten, vindt u bij Profita Comfortabel Wonen. Al meer dan 20 jaar is Perletta Carpets uw specialist in handgeweven wollen vloerkleden. Perletta Carpets maakt een karpet van gewassen wol, hierdoor gaan de karpetten niet pillen en blijven ze mooi. Als u een karpet aanschaft van Perletta Carpets, dan heeft u een karpet van uitstekende kwaliteit.

perletta carpets woonkamer setting 7

Een vloerkleed of karpet van Perletta Carpets geeft uw woonkamer of slaapkamer warmte en comfort en geeft u veel creatieve mogelijkheden om uw interieur aan uw smaak aan te passen. De collectie is onderverdeeld in Perletta Structures, Perletta Urban, Perletta New Tradition, Perletta Moods, Perletta Lab en Perletta Create.

perletta carpets woonkamer setting 9

Een van de Perletta Carpets collectie is de Structures collectie. Deze collectie bestaat uit 100% handgeweven wollen kleden. Verkrijgbaar in 11 verschillende structuren met elk 30 verschillende kleuren. Bij Profita Comfortabel Wonen kunt u de vloerkleden en stalen bekijken en voelen. De grote karpetten hebben verschillende structuren samengevoegd in één karpet. Dit geeft een zichtbaar en voelbaar bijzonder effect. Uitvoeringen die vaak gekocht worden, zijn o.a. de Perletta Structures karpetten Limone. U kunt deze ook via onze webwinkel rechtstreeks bestellen. Er zijn ook hele mooie zitelementen die dienst kunnen doen als poef of tafel. De gebreide look, grootte en stevigheid geeft een stoere uitstraling aan uw interieur.

perletta carpets woonkamer setting 6

Een gestreept karpet oogt ruimtelijk en trekt de aandacht. Door de structuur en het gebruik van kleuren en breedtes van de strepen bereikt u steeds een ander effect. Een interieur met weinig accessoires kan best een drukker vloerkleed gebruiken. Wilt u de combinatie van uw meubelen en gordijnen ondersteunen, kies dan voor kleuren in uw karpet die terugkomen in uw gordijn en bankstel.

perletta carpets woonkamer setting 10

Perletta Create: Stel zelf uw karpet samen bij Profita Comfortabel Wonen.

Breng een bezoek een Profita Comfortabel Wonen en ontdek welk karpet voor u geschikt is. Nieuw van Perletta Carpets is de optie om uw eigen karpet te ontwerpen. Samen met de deskundige interieuradviseurs van Profita kunt u uw eigen karpet samenstellen. Kies voor kleuren die bij uw interieur passen of maak juist een spannend contrast. De styliste van Profita heeft er kijk op en geeft u een idee voor het totaalplaatje. Profita heeft ook geschikte vloeren die bij de karpetten van Perletta Carpets passen. Zoals PVC, marmoleum, laminaat en vinyl.

 

Profita is uw erkende dealer voor meubelen, eethoeken, raamdecoratie, zitcomfort en vloeren.

Meer zien van onze gehele collectie: vloerbekleding  

Meer zien van onze collectie: Topmerken