Quick-Step dealer Profita: Laminaat vloeren in planken, tegels en landhuisdelen voor moderne en klassieke woninginrichting bij erkend dealer Profita

 

quick step merken header 1

Neem contact op voor de modellen die op dit moment in onze winkel staan.

Quick-Step laminaatvloeren zijn er in heel veel uitvoeringen. Het klassieke laminaat combineert de voordelen van een harde vloersoort zoals tegels of hout met de warmte van zachte vloerbedekking. In heel veel kleuren, met of zonder voelbare structuur, in klassieke stroken, lamellen of tegeloptiek. Er is zelf een laminaat dat geschikt is voor gebruik in de badkamer. Laminaatvloeren van Quick-Step hebben een hygiënisch oppervlak, zijn gemakkelijk te onderhouden, zijn behandeld met scratchguard technologie voor krasbestendigheid, eenvoudig te leggen met behulp van Uniclic en zijn geschikt voor vloerverwarming.

Quick-Step laminaat vloeren voor badkamers Lagune scheepsvloeren

Laminaat toepassen in de slaapkamer biedt als voordeel dat de vloer eenvoudig te reinigen is waardoor dit hulp kan geven bij allergie. Speciaal voor de badkamer zijn de quickstep lagune badkamervloeren ontwikkeld. Deze zogenaamde scheepsvloeren worden voorzien van een antislip rubberen strip, zijn er in natuurlijke kleurvariaties en zijn snel en gemakkelijk zelf te plaatsen met Uniclic.

badkamer laminaat vloeren

Quick-Step laminaat vloeren Majestic, Creo en Classic

Classic laminaatvloeren zijn de zogenaamde traditionele laminaat vloeren, kunnen snel en vlot geïnstalleerd worden met het Uniclic systeem en zijn verkrijgbaar in één-, twee- en drieplank designs. Majestic Pro vloeren zijn stijlvol en hebben een stoot- en slijtbestendige toplaag. Creo laminaat is laminaat zonder V-groef. Het laminaat met stripdessins kan gelegd worden met het Uniclic systeem.

Classic Laminaat vloeren Quick-Step

 

Majestic Pro laminaat vloeren Quick-Step

 
 

Creo laminaat zonder groeven Quick-Step vloeren

Andere Quick-Step planken vloeren met/zonder motief/groef: Largo, Vogue, Arte, Eligna, Perspective, Elite, Exquisa

Er zijn ook mooie plankenvloeren met extra lange en brede planken, met een V-groef of zonder groeven, tegels met subtiele V-groeven, planken vloeren met randafwerking of populaire tegeldecoren met voelbare oppervlakte structuur. In onze showroom kunt u de mogelijkheden bekijken en voelen. Onze deskundige verkoopmedewerkers helpen u graag en kunnen u, indien gewenst, vakkundig adviseren.

Quick-Step ondervloeren voor laminaat

Laminaat wordt het beste gelegd op een goede ondervloer met de juiste eigenschappen. Er zijn ondervloeren om reflectiegeluid (dit is het geluid dat je hoort als je over de vloer loopt) en/of transmissiegeluid (het geluid dat je hoort wanneer iemand in de kamer boven jou over de vloer loopt) te beperken. Ook zijn er ondervloeren die egaliseren, 2-in1 ondervloeren, en ondervloeren die vochtbestendig zijn. Onze deskundige verkopers kunnen u goed adviseren welke ondervloer het beste bij uw situatie past. Vraagt u hen gerust om meer informatie.

 

Laminaat en alle overige harde vloeren van Quickstep zijn geschikt voor iedere woning en laat uw interieur op haar best uikomen. In onze showroom zijn vloeren en grote stalen aanwezig zodat u eenvoudig kunt kiezen welke vloer het beste past in uw interieur. Wilt u de gehele stoffering veranderen dan kunt u in onze showroom ook een bezoek brengen aan de gordijnafdeling om te kijken welke stoffen het best tot hun recht komen bij de laminaatvloer van Quick-Step van uw keuze.

Meer zien van onze collectie: Topmerken