WELKOM. WIJ HELPEN U GRAAG!
Klikhiervoor onze corona update

Schillig dealer Profita: Klassieke gestoffeerde en lederen zitmeubelen en banken bij erkend dealer Profita regio Eindhoven

 

w.schillig merken header

Neem contact op voor de modellen die op dit moment in onze winkel staan.

W.Schillig maakt zitmeubelen van het fijnste leer voor klassieke woninginrichting. De banken van W. Schillig zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en te bezichtigen in de showroom van erkend Schillig dealer Profita te Aalst Waalre (tegen Eindhoven). Banken en bankstellen van W. Schillig zijn bijzonder comfortabel en passen uitstekend in een klassiek of modern interieur. Het model Finezze staat in de showroom opgesteld zodat u zelf het zitcomfort kunt ervaren.  Onze deskundige verkoopmedewerkers kunnen u goed adviseren over de mogelijkheden van dit tijdloze ontwerp. Dit elegante, slanke bankstel is geschikt voor iedereen die degelijkheid en vakmanschap kan waarderen.

W.-Schillig-bank-finezze-zwart-leer-kopen-bij-showroom-Profita-Comfortabel-Wonen-nabij-Eindhoven

De mooie banken kunnen in onze winkel gecomplementeerd worden door een bijpassend karpet. Een grote collectie karpetten vindt u op onze eigen afdeling vloerbekleding. Zo kunt u direct zien of het karpet van uw keuze past bij de stoelen of banken die u mooi vindt.

 

Klik hier om karpetten in onze webwinkel te bestellen

Meer informatie over bijpassende klassieke meubelen zoals kasten en tafels bij Profita

 Meer zien van onze collectie: Topmerken