WELKOM. WIJ HELPEN U GRAAG!
Klikhiervoor onze corona update

Van Besouw dealer Profita: Tapijten, vloerbedekking, karpetten en vloerkleden; op maat gemaakte vloerkleden naar eigen samenstelling

 

van besouw merken header

Neem contact op voor de modellen die op dit moment in onze winkel staan.

Van Besouw dateert uit 1839. In ruim anderhalve eeuw groeide het bedrijf uit van een degelijke wever van jute zakken naar een toonaangevende leverancier voor eigentijds tapijt. De rijke historie vormt de basis voor het gedegen vakmanschap dat bij Van Besouw nog altijd een centrale plaats inneemt. Van Besouw maakt kwaliteits tapijten en heeft een schitterende collectie eigentijdse karpetten. In onze showroom bent u welkom op onze uitgebreide gordijnen- en tapijten afdeling waar u zelf kunt kennismaken met de prachtige tapijten en karpetten collectie van Van Besouw. 

van besouw tapijt tegel

Tapijten, vloerbedekking, trapbekleding (nrs. 1406, 1504, 1505, 1802, 3801, 3802, 3805, 3808, 4401, 4403, 6501, 8501)

De collectie tapijten van Van Besouw is een collectie die bestaat uit nummers en is gemaakt van 100% scheerwol, 50% scheerwol/50% geitenhaar, 100% katoen, 65% katoen/35% polyester en zelfs van 100% lamawol (de 8501). In hippe uni eigentijdse kleuren zodat de tapijten prima tot hun recht komen in moderne interieurs, in kleurrijke varianten in bijvoorbeeld een streepdessin, en ook in natuurlijke kleuren zoals de natuur die biedt. Natuurlijk ongeverfde tapijten gemaakt met respect voor de natuur. Deze tapijten staan prachtig in zowel landelijke als klassieke interieurs.

Karpetten, vloerkleden, kleden

De karpetten kunt u zelf samenstellen; u kiest een tapijt uit de collectie van Van Besouw, u kiest de stofsoort voor de rand, u kiest de kleur van de omranding van het kleed. Zo ontstaat een persoonlijk karpet dat is aangepast op uw interieur. Doordat u de karpetten als het ware zelf ontwerpt, zijn de kleden geschikt om moderne, landelijke en klassieke meubelen in dezelfde stijl te ondersteunen. Of u kiest juist voor een spannend contrast... een Van Besouw karpet past altijd.

van besouw afwerking karpetten set van vier

Van Besouw doet haar uiterste best om het milieu zo min mogelijk te belasten en is daarom aangesloten bij GUT (Gemeinschaft Umweltfreundlicher Teppichboden) zodat u weet dat uw vloerbekleding verantwoord is gemaakt. Uw vloerbedekking is met de collectie van Van Besouw dus in meerdere opzichten echt mooi. Als u in onze showroom komt kijken (en voelen) kunnen onze deskundige verkoopmedewerkers u adviseren. Naast een gedeelte uit de collectie, zijn er altijd stalen aanwezig in onze toonzaal. U bent van harte welkom.

Profita biedt meer dan alleen tapijten en vloerkleden van Van Besouw; de gehele collectie vloerbekleding geeft u een ruimere keuze. Denkt u ook aan bijvoorbeeld bijpassende gordijnen waarin wij ook ruime keus bieden. 

 

Meer zien van onze collectie: Topmerken