Wij zijn geopend
Klikhiervoor onze corona update

vroomshoop merken header

Vroomshoop.

Het Nederlandse Vroomshoop heeft een rijk verleden vol bewezen slaapcomfort. Van ledikant en lattenbodem tot nachtkast en opbergkast. Dankzij een hernieuwde blik op design en een scherp oog voor gebruiksvriendelijkheid, staat een interieur van Vroomshoop voor kwaliteit, stijl en comfort. Succesvol slapen vindt u bij Vroomshoop.

Vroomshoop Dakota.

vroomshoop dakota careflex 1

Vroomshoop Dakota.

Een deelbaar 2-persoons hoog-laagbed. Elektrisch verstelbaar, met virtueel draaipunt bij rug en knieholte met knieondersteuning. Verkrijgbaar in Basic en Luxe uitvoering!

vroomshoopdakota careflex 2 persoons

Heeft u of uw partner zorg nodig aan bed? Dan maakt een aangepast slaapsysteem dat een stuk makkelijker. Het hoog laag slaapsysteem van Vroomshoop biedt u een leven lang gemak van alle voorzieningen en is in hoogte verstelbaar. Zo hoeft iemand die u helpt niet diep te bukken of vanuit een lage positie te tillen. Het hoog laag slaapsysteem wordt vaak gebruikt door senioren of mensen met gezondheidsproblemen die langer thuis blijven wonen.

Vroomshoop Miami.

vroomshoop miami 1

Dit Nederlandse product combineert design met gebruiksvriendelijkheid. Daarnaast geeft het hoog laag bed uw woon- of slaapkamer een rustieke en huiselijke uitstraling. Het slaapsysteem in combinatie met de lattenbodem geeft een zeer goede ondersteuning bij het opstaan.  Ook zijn de slaapsystemen in te stellen als een luxe fauteuil. Zo zit u altijd in de juiste comfortabele positie wanneer u TV kijkt of een boek leest.

Vroomshoop Montreux.

vroomshoop montreux 1

Vroomshoop Montreux.

Zachte, ronde vormen geven de Montreux een tijdloos klassiek slaapkamer-allure. Uitrijdbaar, zodat u gemakkelijk kunt stofzuigen of uw bed kunt opmaken.

vroomshoop montreux 2