Eetkamerbanken Profita woonwinkel

Eetkamerbank: gezellig samen eten op banken in de eethoek.

Uw eetkamer of eethoek wordt een stuk gezelliger als iedereen aan tafel comfortabel kan zitten. En blíjven zitten. Voor de meeste kinderen die de kinderstoel ontgroeid zijn, kan dat een probleem zijn. Langdurig rechtop blijven zitten met de beperking van slechts een klein zitoppervlak is dan net iets teveel gevraagd. Een eetkamerbank biedt nèt dat beetje meer bewegingsvrijheid. Ideaal als de feestelijke maaltijd net iets langer duurt; de kleintjes kunnen dan even liggen.
 
Een eethoek met een bijpassende eetkamerbank nodigt u uit voor het diner. Ook voor mensen met een maatje meer biedt de eetkamerbank het juiste houvast. Geen leuningen die in de weg kunnen zitten en een heerlijk zitcomfort. Samen met vrienden of familie gezellig natafelen of romantisch dicht tegen elkaar... eetkamerbanken bieden net dat beetje extra. 
 

moderne eetkamerbanken bij meubelspeciaalzaak profita in regio eindhoven

Deze moderne eethoek kenmerkt zich door de mooie belijning en heerlijk zitcomfort. De eetkamerbank en de eetkamerstoelen zijn in lijn met elkaar. Door te kiezen voor de deze eetbank, kiest u voor een fraaie 'zwevende' omgeving en plaatst u een fraai design in huis. De kleur bepaalt u, samen met ons.
 

Eetbanken Kikko Bert Plantagie

Profita biedt u ruim de keus in gezellige en moderne eetkamerbanken. Eetkamerbanken zijn meestal gemaakt van leer zodat u naast een uitstekend comfort ook verzekerd bent van eenvoudig schoonhouden. Door de moderne uitstraling zijn de eetbanken een eyecatcher voor uw eetkamer, keuken of eethoek. Met open of dichte rugleuning, met of zonder armleuningen, in rechte of ronde vormen.
 
eetkamerbanken musterring nova bert plantagie

Naast rechte eetkamerbanken, beschikken wij ook over een collectie met hoek eetkamerbanken. Dit creëert nog meer ruimte, waardoor u gezellig kunt tafelen met elkaar.

ruime collectie aan eetkamerbanken bij meubelspecialist profita in regio eindhoven 

U bent van harte welkom in onze showroom waar wij diverse opstellingen hebben staan. Onze deskundige medewerkers vertellen u graag meer over onze collectie eetkamerbanken. In de showroom zijn altijd kleurstalen aanwezig zodat u kunt kiezen uit de diverse kleuren.

 

Meer zien van onze collectie: design eetkamerbanken bij onze moderne dochter Lineo. 
 
Meer zien van onze collectie: meubelen 
 
Geen tijd om te shoppen? Een aantal eetkamerbanken kunt u nu ook online bestellen in de webwinkel van Lineo.