meubelen salontafel header foto 1

Klassieke en moderne salontafels bij Profita Comfortabel Wonen. Een salontafel handgemaakt van hout, of een moderne salontafel gemaakt van glas. Bij Profita Comfortabel Wonen kunt u terecht voor een ruime keuze aan salontafels.

Wat uw smaak qua inrichting ook is, bij Profita kunt u een salontafel kopen die bij uw wensen past. In onze winkel vindt u een uitgebreide collectie salontafels, hoektafels, side tables en bijzettafels. Is het de rustieke uitstraling van eikenhout of de warme uitstraling van kersenhout, die u aantrekt? Of is het juist die moderne en duurzame uitstraling die glas en aluminium met zich meebrengt? Belangrijk is dat de salontafel die u besluit te kopen bij u én uw interieur past.

meubelen salontafel musterring mr design 5

Hier ziet u enkele voorbeelden uit onze collectie. Er zijn te veel mogelijkheden om hier alles te laten zien. U kunt bij ons ook salontafels op maat laten maken, met en zonder lades, vierkant en rechthoekig, glas en metaal en hout. U kunt kiezen uit eiken, kersen, noten, beuken en esdoorn. Wij helpen u graag de juiste salontafel te vinden.


Passend bij uw interieur.

Om de goede combinatie tussen klassiek en modern te maken kunt u kiezen voor een mix van materialen zoals hout met metaal of glas met lak. Passend in ieder interieur.

meubelen salontafels salontafel hout 1

Modern en klassiek, bij ons vindt u beide. Dankzij top-leveranciers met een uitgebreid assortiment en de mogelijkheid om alles op uw maat aan te laten passen slaagt u bij ons zeker. 

meubelen salontafel van beek design 2 

Sfeervolle salontafels op maat gemaakt van massief eiken en kersen in diverse kleuren. Bij ons kunt u salontafels kopen van topmerken zoals Bannink, BKS, Havezathe, Lotus, Musterring, Beek Collection en Willisau.

meubelen salontafel van beek design 3

 

meubelen salontafel van beek design 5

 

 

Breng een bezoek aan onze showroom in Waalre en bekijk alle mogelijkheden. Benieuwd naar onze gehele collectie meubelen? Meer zien van onze collectie: meubelen