Onderhouds middelen voor leder stof hout van lck en oranje bij meubel speciaalzaak Profita Comfortabel Wonen

Onderhoudsmiddelen voor houten en lederen meubelen, leder, stof, meubelstof en vloeren.
Zowel onderhoudsmiddelen als reinigingen en beschermen van leder stof meubelstof of vloeren.
Alle onderhoud produkten voor deze bescherming en reiniging van vloeren hout leder of meubel stof zijn van de merken Oranje en LCK.

Wanneer u in een gerenommeerde meubelzaak zoals Profita mooie kwaliteits meubelen of vloerbedekking heeft aangeschaft wilt u dat deze net zo mooi blijven als bij de levering. Daar heeft een kwaliteits produkt ook een kwaliteits verzorging voor nodig.

Deze verzorging van uw nieuwe houten, lederen of stoffen meubelen of nieuwe vloer van PVC, vinyl, vloerbedekking of karpet gaat perfect met de onderhouds middelen van Oranje. Een grote collectie en jarenlange ervaring heeft geleid tot een complete collectie onderhouds, reinigings en beschermings middelen waar uw nieuwe spullen ook echt nieuw door blijven.

Profita Comfortabel Wonen heeft veel ervaring met Oranje en LCK onderhoudsmiddelen, reinigings en beschermings produkten. Deze kunnen wij daarom aanbevelen.

Produkten voor onderhoud en reiniging of bescherming van lederen zit meubelen, houten meubels en textiele en gestoffeerde (zit) meubelen en
meubelstof. Produkten voor overige meubelen zoals RVS, HPL, natuursteen.

 

LCK- is één van de specialisten voor professioneel meubel onderhoud.

Of het nu gaat om periodiek onderhoud, een extra schoonmaakbeurt of het oplossen van een probleem, Profita helpt u op weg. Bij Profita vindt u alle producten om leer te reinigen en te onderhouden, om textiel te reinigen of te impregneren. Ook voor hout, natuursteen en rvs bent u hier aan het juiste adres.

Weet u niet goed hoe u uw bank kunt onderhouden, of wilt u het leer verven? Vraag het aan onze onderhoudsadviseurs. Zij kunnen u verder helpen. U kunt onze producten kopen bij de receptie, of anders bestellen wij voor u uw onderhoudsmiddel en wordt deze bij u bezorgd. Schroom niet om ons te bellen of te mailen als u iets wilt weten. Daar zijn we voor!