eijffinger merken header

Eijffinger gordijnen stoffen behang wandbekleding. Bijzondere gordijn stoffen en behang van Eijffinger en PIP in vele stijlen.

Eijffinger gordijnstoffen en behang

Bij ons vindt u de prachtige collecties behang en gordijnstoffen van Eijffinger, die uw interieur een bijzondere uitstraling geven. Over één ding valt niet te twisten, Eijffinger is eigenzinnig, en dat uit zich in de bijzondere motieven, knallende kleuren, wandgrote dessins en mooie materialen. Wij kunnen u alle producten uit de Eijffinger collectie laten zien, er is altijd een gordijn stof of behang passend bij uw smaak. Dan bent u bij Profita aan het juiste adres.

raamdecoratie wanddecoratie behang eijjfinger 7

Door behang te combineren met bijpassende gordijn stoffen kunt u van uw inrichting een prachtig kloppend geheel maken. Onze deskundige medewerkers geven u graag advies en laten u de diverse mogelijkheden ervaren.

raamdecoratie wanddecoratie behang eijjfinger 9

Volledige service

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, helpen onze deskundige medewerkers u altijd graag met het maken van de voor u geschikte keuze. Wij meten en plaatsen alle gordijnen gratis. Desgewenst geven wij u gratis advies aan huis.

PIP Studio

Houdt u van vrolijke kleuren? Dan is het behang van PIP Studio echt iets voor u! Deze hoogwaardige collectie staat bekend om het mooie kleurgebruik en de tot in detail uitgewerkte prints, om uw interieur te laten stralen! 

raamdecoratie wanddecoratie behang eijjfinger 15

 

Meer zien van onze collectie: raamdecoratie & -bekleding