verosol merken header

Verosol binnenzonwering bij winkel Profita dealer voor eindhoven en omgeving. Verosol (Twin) Plissés, rolgordijnen, paneelgordijnen zon en warmtewerend.

Breng sfeer in uw huis met de zonwering van Verosol. Het gerenommeerde merk Verosol maakt functionele raambekleding, ook wel binnenzonwering genoemd. De producten van Verosol werken warmtewerend, ze dempen het licht én zorgen ervoor dat u een mooi uitzicht behoudt. Hierdoor heeft u minder last van scherp zonlicht dat binnenkomt en kunt u tegelijkertijd minder inkijk creëren voor méér privacy. Ook heeft de binnen zonwering van Verosol zeer goede reflecterende en isolerende eigenschappen, waardoor de warmte in de winter gemakkelijker binnen blijft en u kunt besparen op uw energierekening!

Verosol combineert de voordelen van raambekleding en buitenzonwering in één product, veilig gemonteerd aan de binnenzijde van de gevel. Door toepassing van hoogwaardig gemetalliseerde textielen in maarliefst vijf verschillende transparanties creëert u zelf uw eigen sfeer.  

In de collectie van Verosol vindt u een ruime keuze aan lamellen, horizontale jaloezieën, paneelgordijnen, (twin) rolgordijnen en Plissés in diverse stijlen, maten en diverse transparanties. U heeft bij Verosol de keuze uit transparant, semi-transparant, verduisterend en niet transparant. Afhankelijk van de transparantie kunt u de mate van lichtinval in een ruimte zeer goed zelf bepalen, zo bepaalt u zelf uw eigen sfeer.

raamdecoratie verosol binnenzonwering 8

Versol Plissées: Functioneel en decoratief

De plissés van Verosol bestaan uit plissétextielen van 25 mm in diverse trendvaste kleuren. U kunt kiezen uit vijf verschillende textielsoorten: van transparant tot black-out. Of u nu kiest voor het extra zonwerende doek met een aluminium laagje of voor het ongemetalliseerde doek met een zonwerende finish, Verosol heeft bijna altijd een passende oplossing voor ramen in alle maten en vormen. Het speciale afgeronde aluminium profiel en de 25 mm plooi in het textiel van de Verosol plissé, geeft het het product een eigen identiteit. De koordrem van de plissé is door Verosol ontworpen en gepatenteerd. U zult versteld staan hoe makkelijk en eenvoudig de plissé zich laat bedienen.

raamdecoratie verosol binnenzonwering bali brown plisse 2

Verosol Twin plissées: Overdag uitzicht en 's avonds privacy

De twin plissé is het optimale product voor diegene die flexibiliteit belangrijk vindt. Afhankelijk van het weer of de stand van de zon kan de zonwering ingesteld worden, zodat zichtcontact behouden blijft en het daglicht niet onplezierig en verblindend wordt. Een twin plissé van Verosol bevat twee verschillende textiel transpananties, vaak een combinatie van transparant en ondoorzichtig. Zo heeft u een zonwerende voile en overgordijn in één product. De degelijke profielen, het gepatenteerde koordremsysteem en het hoog kwalitatieve textiel zijn ingrediënten voor een gegarandeerd lange levensduur!

raamdecoratie verosol binnenzonwering 1

Verosol Rolgordijnen: Kwaliteit en sfeer

Rolgordijnen. Van je huis een thuis maken. Eindeloos variëren met kleuren en transparanties. Dan heeft u volop mogelijkheden met de Verosol rolgordijnen collectie. Deze moderne binnenzonwering zorgt voor een strakke uitstraling aan binnen- en buitenzijde. Wilt u nagenoeg volledig doorzicht of maximale privacy? Verosol biedt u de mogelijkheid te kiezen uit maar liefst vijf verschillende transparanties. Er is zelfs een Verosol twin rolgordijn dat met twee stofkwaliteiten drie mogelijkheden biedt.

raamdecoratie verosol binnenzonwering 21

Verosol Twin rolgordijnen: Optimaal comfort

Twin Rolgordijn. Het optimale product voor doorzicht en lichtwering. Afhankelijk van het weer of de stand van de zon kan de zonwering, het Verosol twin rolgordijn, ingesteld worden, zodat het zicht behouden blijft en toch het daglicht niet onplezierig en verblindend wordt. Het robuuste systeem en het hoog kwalitatieve Verosol textiel zijn ingrediënten voor een gegarandeerd lange levensduur!

Verosol Paneelgordijnen: Perfect voor grote ramen en schuifpuien

Paneelgordijnen van Verosol zijn rechte, strak hangende stroken stof die verticaal aan een railsysteem gemonteerd zijn. De panelen schuiven voor elkaar langs en, afhankelijk van de door u gekozen bediening, naar links, naar rechts of naar elkaar toe. Afhankelijk van de breedte kunnen meerdere panelen langs elkaar gecombineerd worden. Naast verschillende afmetingen biedt Verosol ook de keuze uit diverse kleuren en zowel dichte als (semi)transparante stoffen.

Verosol Silverscreen

Verosol beschikt over een uniek product, SilverScreen, dat in 2005 op de markt is gebracht. Het doek is voorzien van een ultradun gemetalliseerd laagje dat zich vacuum heeft gehecht op pvc geweven glasvezel. Hierdoor worden architecten en ontwerpers in staat gesteld om donkere stoffen te gebruiken die een maximaal doorzicht geven en verblindingshinder tegengaan zonder hun zonwerende eigenschappen te verliezen.Verosol SilverScreen lijkt in alle opzichten op een normaal screendoek; een glasvezel kern met daarom heen een pvc coating. SilverScreen van Verosol heeft een aluminium laagje waardoor het de specifieke warmte en lichtwerende eigenschappen krijgt. Door het sterke garen is dit doek erg geschikt voor grote hoge ramen.

raamdecoratie verosol binnenzonwering silverscreen 3

Verosol EnviroScreen. Duurzame binnenzonwering in balans met de leefomgeving.

EnviroScreen is een uitstekend reflecterende, robuuste, gemetalliseerde stof, die zorg draagt voor visueel en thermisch comfort. De stof is geweven in een zogenaamde screen contructie, maar heeft een duidelijke textiele uitstraling en is geschikt voor zowel rolgordijnen als paneelgordijnen. Verosol EnviroScreen is beschikbaar in twee transparanties, EnviroScreen 810 (10% openness factor) en EnviroScreen 802 (2% openness factor), elk in 7 eigentijdse kleuren. Dankzij de hoge reflectiewaarden zorgt EnviroScreen van Verosol voor een aanzienlijke besparing op kosten voor verwarming en airconditioning. Dit resulteert in een duidelijke verlaging van de uitstoot van het schadelijke broeikasgas. 

Verosol VeroScreen

VeroScreen is een mooi transparant en stevig doeksoort. En is uitermate geschikt voor rolgordijnen, paneelgordijnen en lamellen. Verosol VeroScreen bestaat uit PVC gecoat glasvezel. Het voordeel hiervan is dat glasvezel zeer stabiel is en niet krimpt, uitzet, verdraait bij grote temperatuurverschillen. Hierdoor is VeroScreen onder andere zeer geschikt in keukens en badkamers. Maar ook in uw woonkamer en andere vertrekken kunt u met VeroScreen van Verosol de sfeer creëeren die u wilt.

Alle producten van Verosol worden gemaakt van hoogwaardige textielen en zijn dus van een zeer goede kwaliteit. Daarnaast is de gehele productie van de Verosol producten milieuvriendelijk en veilig. Het merk zet zich maximaal in om zo min mogelijk negatieve invloed op haar omgeving uit te oefenen.

 

Ontdek Verosol en proef de sfeer!
U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen in ons Verosol Vision Center.

Service

Wij nemen u al het werk uit handen. U kiest, eventueel met begeleiding van onze adviseurs, een voor u passende Verosol raambekleding, en wij regelen alles. Wij komen bij u thuis meten, en na bestelling de raambekleding plaatsen. Ook komen wij aan huis advies geven, en u kunt stalen meenemen. Wij zijn er voor uw gemak! Laat u inspireren bij uw Verosol topdealer Profita Comfortabel wonen. Altijd persoonlijk en deskundig advies. U kunt bij ons altijd gratis parkeren voor de deur.

 

Meer zien van onze collectie: raamdecoratie & -bekleding