auping merken header

Auping bedden en matrassen. Auping Nights, Better Days. Auping matrassen spiralen boxsprings Auronde Essential Match Criade en Original boxspring kopen in onze winkel tegen Eindhoven. Grote Auping collectie bij officieel erkend Auping dealer Profita.


slaapcomfort auping boxspring 11

Auping bedden en Auping matrassen voor ultiem slaapcomfort.

Kennis van het slaapproces, materiaal en techniek vormen de basis van het unieke Auping bedden comfort. Auping werkt aan bedden met maximale ondersteuning, ventilatie en verstelbaarheid. In de loop der jaren heeft Auping zich ontwikkeld tot dé slaapspecialist en marktleider in Nederland. U krijgt in onze winkel uitgebreid persoonlijk slaapadvies en informatie over de Auping bedden en matrassen. Uiteraard zorgen wij ervoor dat iedereen het kwaliteits bed krijgt dat het beste bij hem of haar past. Want 'lekker liggen' vormt de basis voor een goede nachtrust en een vitaal begin van de dag.

Auping Criade

De Auping boxspring Criade is de nieuwste, zeer kwalitatief sterke, boxspring zoals u bekend bent van Auping. De Auping Criade combineert vormgeving met techniek. Het leuke van de Auping Criade is dat u de Criade kunt samenstellen zoals u zelf wilt. De Criade van Auping is van onder tot boven samen te stellen. Denk hierbij aan de kleurkeuzes, de stoffering, de hoogte en breedte van het bed. Jouw smaak = Jouw Criade.

slaapcomfort auping boxspring 7

Meer zien van onze collectie: Auping boxsprings

Auping Essential

Met de Auping Essential slaat Auping een nieuwe weg in van ledikanten. De Auping Essential bestaat uit drie kleuren. Pure White, Carbon black en Night Blue. En voor de echte kleuren liefhebbers, is de Essential ook verkrijgbaar in Rusty Red en Skin kleur. De Essential is opgebouwd uit aluminium voor de omranding en hout en kunststof voor het hoofdbord.

slaapcomfort auping ledikant 10
slaapcomfort auping essential model 5

Auping Auronde (deelbare / uitschuifbare) Ledikant

 

Auping Auronde straalt de stijlvolle sfeer uit waar de Auping bedden om bekend staan. Gemaakt van solide gelaagd beukenhout is de opbouw van Auronde tijdloos en bescheiden. Een echte klassieker. Keuze uit diverse hoofd- en voetborden. Auronde is verkrijgbaar in 12 eigentijdse kleuren en prachtige hoogglans. U kunt zelf uw ideale instaphoogte bepalen, want Auronde is leverbaar in drie verschillende hoogtes: 34,5 cm, 41,5 cm of 48 cm. Dit is de hoogte van het bed zonder matras. Kom eens een kijkje nemen in onze showroom, dan laten wij u de grote keuze en kwaliteiten van de Auping bedden en Auping matrassen zien met vele accessoires, bedverlichting en persoonlijke aanpassingen.

auronde night blue deelbaarbed
Auping Match Straight en Match Curved
Auping Match betekent kiezen voor het bed dat bij u past. De collectie bevat twee uitgesproken stijlen, bedmodel Match Copenhagen en bedmodel Match New York. De bedden onderscheiden zich door het design en het materiaalgebruik.

Match Copenhagen

De match Copenhagen kenmerkt zich door kwalitatief hoogstaand en duurzaam materiaal. Zo is de omranding gemaakt van eersteklas aluminium en het stijlvolle hoofdbord van een kwalitatieve houtsoort.

Match New York

De Match New York dankt zijn strakke vormgeving aan de unieke combinatie van gestoffeerde hoofdbordkussens, het geraffineerde hout en de chroomkleurige accenten.

Auping bedden: geen bed ventileert beter.

Iedere nacht verliezen we 350cc vocht. In 10 jaar is dat meer dan 1200 liter! Dat vocht moet op een natuurlijke manier kunnen worden afgevoerd door verdamping. Daarom zijn de bedden en matrassen van Auping opgebouwd uit speciale materialen met open structuren die het vocht gemakkelijk afvoeren en helpen te verdampen. Hierdoor slaapt u op Auping matrassen dus altijd in een comfortabel en fris bed.

3D Breisel

3D Breisel

De open structuur van het driedimensionale breisel zorgt voor optimale ventilatie en een fris bed.

DPPS vering

DPPS

DPPS staat voor Dynamic Progressive Pocket Spring. De pocketveer is anders van opbouw dan de traditionele veren. Deze vorm zorgt voor de juiste ondersteuning bij liggen en draaien.

Auping tijk matras

Tijk

De tijk van bijna alle Auping matrassen is afneembaar. U kunt de tijk wassen en/of chemisch reinigen, wat weer zorgt voor extra frisheid en hygiëne.

 

Meer zien van onze collectie: Auping matrassen

Auping Visco: de ventilerende en drukverlagende matrassen van Auping

De Auping Visco matrassen zijn voorzien van een comfort laag van visco-elastisch schuim en materiaal met optimale druk verlagende eigenschappen die het gevoel van zweven geeft. Door deze laag te voorzien van speciale ventilatiekanalen, is Auping er in geslaagd een druk verlagend matras te maken met goede ventilerende eigenschappen.

Auping AVS spiraal en verstelbare spiralen

De beste ventilerende spiralen die er gemaakt worden. Een goed ventilerende spiraalbodem is ideaal voor mensen die het warm hebben in bed en een perfecte drager voor uw pocketvering matras. Daarom zijn er de Auping AVS spiralen, verstelbaar met gasveer en elektrisch voor extra comfort. Met Comfort slide van Auping in de AVS spiraal kunt u de heup- en schouderzone persoonlijk instellen. Via 9 instellingen in 2 comfortzones stemt u de AVS spiraalbodem optimaal af op uw eigen lichaam.

Electrisch verstelbare spiraal met motoren. Keuze uit Royal spiralen en AVS spiraal. Ook mooi vrijstaand op poten, zonder omranding / ledikant. 
Nieuwste Auping AVS set bestaande uit AVS matras, AVS spiraal en AVS potenset.

Auping heeft dus een grote keuze die u precies aan kunt passen aan uw wensen en comfort voor uw eigen lichaam en een goede nachtrust. U heeft de keuze uit de volgende Auping matrassen: Cresto, Inizio, Adagio, Maestro en Vivo. Dankzij de speciale DPPS pocketvering beweegt de matras met u mee waardoor u makkelijk kunt draaien. Uitgeruster ontwaken dankzij de bedden van Auping.

Meer zien van onze collectie: Auping spiralen

 

Alles voor mooi en heerlijk slapen van Auping kopen in de regio Eindhoven bij winkel Profita Comfortabel Wonen. Profita is al meer dan 50 jaar Auping dealer zodat u weet dat u vertrouwd koopt.

Meer zien van onze collectie: slaapcomfort

 

Profita beddenspeciaalzaak is al meer dan 50 jaar dé Auping dealer voor regio Eindhoven en de Kempen, en wij zijn géén Auping Plaza dus u krijgt bij ons altijd onafhankelijk advies. U bent van harte welkom voor het beste Auping slaap advies in onze winkel.

De hele collectie Auping matrassen en bedden vindt u bij slaapspecialist Profita in de winkel regio Eindhoven. Profita is officieel Auping dealer en direct gelegen aan de snelweg rond Eindhoven, dus goed bereikbaar en u kunt er altijd gratis voor de deur parkeren. Vanuit Eindhoven ligt onze slaap speciaalzaak aan het einde van de Aalsterweg te Aalst-Waalre.