auping dealer profita comfortabel wonen in regio eindhoven

Auping bedden, matrassen en boxsprings. Auping collectie bedden Auronde Essential, boxsprings Kiruna, Criade, Tone en Original in onze winkel tegen Eindhoven. Auping collectie kunt u kopen bij dealer voor Eindhoven en omgeving Profita. Decennia lang officieel erkend Auping dealer.

Auping bedden en Auping matrassen voor ultiem slaapcomfort.

Kennis van het slaapproces, materiaal en techniek vormen de basis van het unieke Auping bedden comfort. Auping werkt aan bedden met maximale ondersteuning, ventilatie en verstelbaarheid. In de loop der jaren heeft Auping zich ontwikkeld tot dé slaapspecialist en marktleider in Nederland. U krijgt in onze winkel uitgebreid persoonlijk slaapadvies en informatie over de Auping bedden en matrassen. Uiteraard zorgen wij ervoor dat iedereen het kwaliteitsbed krijgt dat het beste bij hem of haar past. Want 'lekker liggen' vormt de basis voor een goede nachtrust en een vitaal begin van de dag.
 

slaapcomfort auping in boxsprings en ledikanten bij beddenspeciaalzaak profita in regio eindhoven

Auping Kiruna

Bent u op zoek naar een luxe boxspring? De Kiruna boxspring is de meest luxe boxspring uit de gehele Auping collectie. Dit model heeft een gedetailleerde afwerking en dat is wat de Kiruna zo bijzonder maakt. En niet geheel onbelangrijk, deze boxspring zorgt ervoor dat u een goede nachtrust heeft en volledig uitgerust aan de dag kunt beginnen. Uiteraard heeft u de keuze uit diverse maten, kleuren en stoffen.

auping kiruna boxspring bij slaapspeciaalzaak profita regio eindhoven 

Auping Tone 

De Auping Tone is een slanke en eigentijdse boxspring. De opeenstapeling van kleurtinten in combinatie met de lage box geven Auping Tone een slanke uitstraling. De boxspring wordt gedragen door een sterk stalen frame met ronde poten. Het comfortabele 5-zone matras en luxe topper zorgen voor een perfecte ventilatie en ondersteuning tijdens het dromen. Door de verschillende kleurtonen uit dezelfde kleurfamilie op elkaar te stapelen, krijgt Auping Tone zijn vorm. Voor het frame van deze boxspring kunt u kiezen uit diverse mooie kleuren. 
 

auping boxspring tone bij slaapspecialist profita in aalst waalre

Auping Criade

De Auping boxspring Criade is een zeer kwalitatief sterke, boxspring zoals u gewend bent van Auping. De Auping Criade combineert vormgeving met techniek. Het leuke van de Auping Criade is dat u de Criade kunt samenstellen zoals u zelf wilt. De Criade van Auping is van onder tot boven samen te stellen. Denk hierbij aan de kleurkeuzes, de stoffering, hoofdborden, voetborden, de hoogte en breedte van het bed. Jouw smaak = Jouw Criade.

auping boxspring criade bij slaapspeciaalzaak profita in regio eindhoven

Meer zien van onze collectie: Auping boxsprings

Auping Essential

Met de Auping Essential slaat Auping een nieuwe weg in van ledikanten. Een leuk feit is dan ook dat dit het eerste volledige recyclebare bed is ter wereld. De Auping Essential kunt u kiezen in diverse leuke kleuren. En voor de echte kleurenliefhebbers, is de Essential ook verkrijgbaar in wat meer sprekende kleuren. De Essential is opgebouwd uit aluminium voor de omranding en voor het hoofdbord kunt u kiezen uit een gelakt hoofdbord of een gestoffeerd hoofdbord. Om het design helemaal af te maken, kunt u ook nog kiezen voor een “zwevend” bedtafeltje.
 
Auping ledikant Essential bij beddenspeciaalzaak Profita in regio Eindhoven
 

Auping Auronde (deelbare / uitschuifbare) Ledikant

Auping Auronde straalt de stijlvolle sfeer uit waar de Auping bedden om bekend staan. Het is gemaakt van solide gelaagd beukenhout en daardoor is de opbouw van Auronde tijdloos en bescheiden. Een echte klassieker. Bovendien is de Auronde deelbaar handig in het gebruik als het gaat om schoonmaken of het bed opmaken. U heeft de keuze uit diverse hoofd- en voetborden. Auronde is verkrijgbaar in eigentijdse kleuren. Daarnaast kunt u zelf uw ideale instaphoogte bepalen, want Auronde is leverbaar in drie verschillende hoogtes: 35 cm, 42 cm of 48 cm. Dit is de hoogte van het bed zonder matras. Kom eens een kijkje nemen in onze showroom, dan laten wij u de grote keuze en kwaliteiten van de Auping bedden en Auping matrassen zien met vele accessoires, bedverlichting en persoonlijke aanpassingen.
 
auping auronde deelbare ledikant bij slaapspecialist profita comfortabel wonen


Auping Original 

De Auping Original heeft een elegante en industriële uitstraling. In 2014 heeft dit model dan ook een award ontvangen voor Goed Industrieel Ontwerp. Het frame is gemaakt van staal. De Auping Original kunt u bestellen in vele diverse aantrekkelijke kleuren. Daarnaast heeft u ook nog de keuze uit de hoofdborden Straigth, Stitch en Outline. En tot slot, kunt u het geheel nog compleet maken met een bedtafeltje.
 

Auping Original bij auping dealer Profita in Eindhoven

 

Auping Noa

Auping Noa is gemaakt van oersterk beukenhout met eikenfineer, heeft een luchtig ontwerp en staat mooi in elke slaapkamer. Vast ook in die van jou. Een bijzonder designelement van Auping Noa is het houten wiel. Het wiel is niet alleen maar heel mooi, het draait ook écht. Met het wiel kun je het bed makkelijk verplaatsen. Dat is handig als je je slaapkamer weer een keer anders wil inrichten. Of als je per ongeluk iets achter je bed hebt laten vallen.

auping noa bij auping dealer profita comfortabel wonen in regio Eindhoven

Auping bedden: geen bed ventileert beter.

Iedere nacht verliezen we 350cc vocht. In 10 jaar is dat meer dan 1200 liter! Dat vocht moet op een natuurlijke manier kunnen worden afgevoerd door verdamping. Daarom zijn de bedden en matrassen van Auping opgebouwd uit speciale materialen met open structuren die het vocht gemakkelijk afvoeren en helpen te verdampen. Hierdoor slaapt u op Auping matrassen dus altijd in een comfortabel en fris bed.
3D Breisel auping bedden en boxspring collectie

3D Breisel

De open structuur van het driedimensionale breisel zorgt voor optimale ventilatie en een fris bed.

DPPS vering auping bedden en boxspring collectie

DPPS

DPPS staat voor Dynamic Progressive Pocket Spring. De pocketveer is anders van opbouw dan de traditionele veren. Deze vorm zorgt voor de juiste ondersteuning bij liggen en draaien.

Auping tijk matras

Tijk

De tijk van bijna alle Auping matrassen is afneembaar. U kunt de tijk wassen en/of chemisch reinigen, wat weer zorgt voor extra frisheid en hygiëne.

 

Meer zien van onze collectie: Auping matrassen

Auping Visco: de ventilerende en drukverlagende matrassen van Auping

De Auping Visco matrassen zijn voorzien van een comfort laag van visco-elastisch schuim en materiaal met optimale druk verlagende eigenschappen die het gevoel van zweven geeft. Door deze laag te voorzien van speciale ventilatiekanalen, is Auping er in geslaagd een druk verlagend matras te maken met goede ventilerende eigenschappen.

Auping spiraal en verstelbare spiralen

De beste ventilerende spiralen die er gemaakt worden. Een goed ventilerende spiraalbodem is ideaal voor mensen die het warm hebben in bed en een perfecte drager voor uw pocketvering matras. Daarom zijn er de Auping spiralen, verstelbaar en elektrisch voor extra comfort. Met Comfort slide van Auping in de spiraal kunt u de heup- en schouderzone persoonlijk instellen. Via 9 instellingen in 2 comfortzones stemt u de spiraalbodem optimaal af op uw eigen lichaam.
Elektrisch verstelbare spiraal met motoren bij auping dealer profita in regio Eindhoven 
AVS spiralen bij auping dealer profita comfortabel wonen in aalst waalre
Auping heeft dus een grote keuze die u precies aan kunt passen aan uw wensen en comfort voor uw eigen lichaam en een goede nachtrust. U heeft de keuze uit de volgende Auping matrassen: Evolve, Cresto, Inizio, Adagio, Maestro en Vivo. Dankzij de speciale DPPS pocketvering beweegt de matras met u mee waardoor u makkelijk kunt draaien. Uitgeruster ontwaken dankzij de bedden van Auping.
 
Meer zien van onze collectie: Auping spiralen

 

Alles voor mooi en heerlijk slapen van Auping kopen in de regio Eindhoven bij winkel Profita Comfortabel Wonen. Profita is al meer dan 50 jaar Auping dealer zodat u weet dat u vertrouwd koopt.
 
Meer zien van onze collectie: slaapcomfort

 

Profita beddenspeciaalzaak is al meer dan 50 jaar dé Auping dealer voor regio Eindhoven en de Kempen, en wij zijn géén Auping Plaza dus u krijgt bij ons altijd onafhankelijk advies. U bent van harte welkom voor het beste Auping slaap advies in onze winkel.
 

Auping nachtkastje Pixel

Een bijzonder en kleurrijk nachtkastje, dat is Pixel. Het zal volledig tot haar recht komen naast uw Auping bed of boxpring. U kunt zelf de kleuren van het frame, de lade en het kastje bepalen. Hierdoor kunt u het nachtkastje volledig naar uw smaak samenstellen.
 
Auping nachtkastje pixel bij auping dealer profita in regio Eindhoven
 
De hele collectie Auping matrassen en bedden vindt u bij slaapspecialist Profita in de winkel regio Eindhoven. Profita is officieel Auping dealer en direct gelegen aan de snelweg rond Eindhoven, dus goed bereikbaar en u kunt er altijd gratis voor de deur parkeren. Vanuit Eindhoven ligt onze slaap speciaalzaak aan het einde van de Aalsterweg te Aalst-Waalre.