auping matrassen header

Auping matrassen. Auping Vivo, Maestro, Cresto, Adagio en Inizio pocketvering matrassen. Auping Evolve circulair (volledig recyclebaar) matras.


Een goede nachtrust wordt bepaald door de juiste combinatie van bedbodem en matras. Samen zorgen zij ervoor dat u uitgerust en fit aan de dag begint.

Een goed matras moet ervoor zorgen dat u ’s nachts van slaaphouding kan veranderen zonder het zelf te merken. Daarom ontwikkelde Auping een nieuwe lijn in matrassen. Een Auping matras vormt samen met de Auping spiraalbodem een perfecte twee-eenheid.

Ondersteuning

Een goede ondersteuning is niet alleen belangrijk bij het liggen, maar ook bij het draaien. In de Auping matrassen zitten speciale asymmetrische veren die zorgen voor een goede drukverdeling. Deze veren zorgen er ook voor dat draaien minder moeite kost.

Verstelbaarheid

Auping matras buigt dankzij de opbouw soepel mee met een verstelbare bodem. De matraskoppeling onder de matras zorgt ervoor dat de matras zich sterk hecht aan de spiraalbodem. De matras kan niet verschuiven. Het Auping assortiment bestaat uit zeven matrassen.       

Ventilatie

Zowel overdag als ’s nachts verdampt er vocht via de huid. Het driedimensionale breisel en de ventilatiebodem van de matrassen zorgen in combinatie met de spiraalbodem voor een goede ventilatie. Daarnaast zijn enkele matrastijken uitgerust met Tencel en Climawatt voor een nog betere temperatuur en vochtregeling.
 
U kunt bij Auping dealer Profita alle Auping matrassen uitproberen en kopen.

Auping matrassen collectie

Auping Vivo matras

 

Auping Vivo heeft een speciaal schouderstuk voor extra ondersteuning. De kern van dit Auping matras bestaat uit DPPS pocketveren. Hoogte: 24 cm.

Extra Hygiëne

De Auping Vivo heeft een eenvoudig afneembare tijk. Deze kan als breeze (wasbaar) of als nature (chemisch reinigbaar) geleverd worden. De breeze uitvoering voert sneller vocht en warmte af. 

Comfort

Auping Vivo heeft 5 comfortzones met asymmetrische verdeling. Inclusief heupzone. "De specifieke heupzone zorgt voor extra ondersteuning ten behoeve van de heupen". De Auping Vivo is leverbaar in vier hardheden: soepel, medium, stevig en extra stevig.

Auping matras Vivo

Leverbaar in 1- en 2-persoonsuitvoering met 1 kern of 2 kernen.  

 

Auping Maestro matras

 

De kern van het Auping Maestro matras bestaat uit DPPS pocketveren. Hoogte: 22 cm.

Extra Hygiëne

De Auping Maestro heeft een eenvoudig afneembare tijk. Deze kan als breeze (wasbaar) of als nature (chemisch reinigbaar) geleverd worden. De breeze uitvoering voert sneller vocht en warmte af.

Tweepersoons matrassen

Auping Maestro is leverbaar in diverse een- en tweepersoons maten en in 4 hardheden: soepel, medium, stevig en extra stevig. De tweepersoons uitvoering heeft 1 kern of 2 losse kernen. Bij een matras met twee kernen kunt u individueel de stevigheid van uw voorkeur kiezen. Het tweepersoonsmatras kan dus een soepele en stevige helft hebben. Leverbaar in 4 hardheden: soepel, medium, stevig en extra stevig.

Auping matras Auping

Auping Cresto matras

 

De kern van het Auping Cresto matras bestaat uit DPPS pocketveren. Hoogte: 20 cm

Vier Hardheden

Auping Cresto kent 4 hardheden: soepel, medium, stevig en extra stevig. Daardoor is er altijd een matraskeuze mogelijk die rekening houdt met uw persoonlijke voorkeur en lichaamsbouw.

Kwaliteit

Auping Cresto is leverbaar met een breeze tijk (wasbaar) of een nature tijk (chemisch reinigbaar). Dit matras bestaat uit DPPS-pocketveren en een 5 comfortzone met soepele ondersteuning voor uw schouders. Bovendien zorgt de Latex Pura comfortlaag ervoor dat het matras erg zacht is.

Auping cresto

 

Auping Adagio matras

 

De kern van het Auping AVS Adagio matras bestaat uit DPPS pocketveren. Hoogte: 20 cm

DPPS

DPPS staat voor Dynamic Progressive Pocket Spring. De veer is anders van opbouw dan de traditionele veren. Het matras is erg veerkrachtig. De unieke vorm zorgt voor de juiste ondersteuning bij liggen, draaien en zitten.

Drie hardheden

Auping Adagio is leverbaar in diverse maten en kent 4 hardheden: soepel, medium stevig en extra stevig. Daardoor is er altijd een matraskeuze mogelijk die rekening houdt met uw persoonlijke voorkeur en lichaamsbouw.

Kwaliteit

De Auping Adagio heeft een ventilerende comfortlaag, die gemaakt is van Latex Perfo. Daarnaast heeft de Auping Adagio een tijk die bestaat uit 35% breisel viscose en voor 65% uit polyester. Dit matras vormt zich uitstekend aan uw houding.

 

Auping Inizio matras

 

De kern van het Auping Inizio matras bestaat uit DPPS pocketveren. Hoogte: 18 cm

Tweepersoons matrassen

De tweepersoons uitvoering heeft 1 kern of 2 losse kernen. Bij een matras met twee kernen kunt u individueel de stevigheid kiezen. Het tweepersoonsmatras kan dus een soepele en stevige helft hebben.

Vier hardheden

Auping Inizio is er in diverse een- en tweepersoons maten en kent 4 hardheden: soepel, medium, stevig en extra stevig.

Kwaliteit

Het matras beschikt over 3 comfortzones en voldoet aan de standaard kwaliteit die u gewend bent van Auping.

 

Auping Vivo Visco matras

 

De kern bestaat uit DPPS-pocketveren en HR visco-elastisch schuim. Hoogte: 24 cm

DPPS

DPPS staat voor Dynamic Progressive Pocket Spring. De veer is anders van opbouw dan de traditionele veren. De unieke vorm zorgt voor de juiste ondersteuning bij liggen, draaien en zitten.

Comfort 

Deze Visco variant van de Vivo heeft 5 comfortzones en is 24 cm hoog. Bij dit matras kunt u kiezen uit 2 comfortlagen, namelijk Vita Talalay Origins® of Visco Activa. Haar unieke celstructuur biedt het lichaam een optimale drukverlaging en ventilatie. De Auping Vivo beschikt dan ook over een schouderzone die ondersteunt en heeft een soepele heupzone.

 

 

Auping Evolve Matras

 

De kern van het Auping Evolve matras bestaat uit hoge pocketveren van staal en polyestervlies. Hoogte: 22 cm
Een circulair matras, dat is de Auping Evolve. Dit matras is dan ook goed voor het milieu én voor jouw nachtrust. Het beschikt over 3 comfortzones in asymmetrische opbouw. Bovendien is de ventilatie van dit matras optimaal. Het matras is beschikbaar in 3 hardheden, namelijk soepel, medium of stevig. De tijk, die gemaakt is van 100% polyester, is gemakkelijk afneembaar en wasbaar.

 

auping matrassen evolve matras

 

 

 

 

 

 

 

Onderhoudstips voor uw Auping matras.

De producten van Auping gaan jarenlang mee. Met af en toe wat aandacht heeft u er zelfs nog langer plezier van!
 
Matrassen en dekbedden worden altijd een beetje vochtig door transpiratie tijdens het slapen. Daarom is het aan te raden om elke dag uw bed en het dekbed te luchten. Het beste is het om na het opstaan het dekbed dubbelgevouwen op het voeteneind te leggen. De matras en de onderkant van dekbed, die het meest in contact staan met het lichaam, kunnen zo lekker drogen. Laat alles zo een paar uur liggen – misschien ziet het er niet zo netjes uit, maar het is wel zo fris!
 
Rondom de matras zit een tijk. Een aantal Auping matrassen heeft een afneembare tijk. Deze kunt u (laten) reinigen. 

 

Meer zien van onze collectie: Auping
 
Meer zien van onze collectie: Auping spiralen
 
Meer zien van onze collectie: Auping boxsprings
 
Meer zien van onze collectie: slaapcomfort