auping matrassen header

Auping matrassen. Auping Vivo Maestro Cresto Adagio Inizio AVS matras. Vivo visco matras.


Een goede nachtrust wordt bepaald door de juiste combinatie van bedbodem en matras. Samen zorgen zij ervoor dat u uitgerust en fit aan de dag begint.

Een goed matras moet ervoor zorgen dat u ’s nachts van slaaphouding kan veranderen zonder het zelf te merken. Daarom ontwikkelde Auping een nieuwe lijn in matrassen. Een Auping matras vormt samen met de Auping spiraalbodem een perfecte twee-eenheid.

Ondersteuning

Een goede ondersteuning is niet alleen belangrijk bij het liggen, maar ook bij het draaien. In de Auping matrassen zitten speciale asymmetrische veren die zorgen voor een goede drukverdeling. Deze veren zorgen er ook voor dat draaien minder moeite kost.

Verstelbaarheid

Auping matras buigt dankzij de opbouw soepel mee met een verstelbare bodem. De matraskoppeling onder de matras zorgt ervoor dat de matras zich sterk hecht aan de spiraalbodem. De matras kan niet verschuiven. Het Auping assortiment bestaat uit zeven matrassen.       

Ventilatie

Zowel overdag als ’s nachts verdampt er vocht via de huid. Het driedimensionale breisel en de ventilatiebodem van de matrassen zorgen in combinatie met de spiraalbodem voor een goede ventilatie.

U kunt bij Auping dealer Profita alle Auping matrassen uitproberen en kopen.


Auping matrassen collectie

Auping Vivo matras

 

Auping Vivo heeft een speciaal schouderstuk voor extra ondersteuning. De kern van dit Auping matras bestaat uit DPPS pocketveren. Hoogte: 24 cm.

Extra Hygiëne

De Auping Vivo heeft een bijzondere speciale comfortlaag. Een temperatuur regulerende latex. Dit zorgt ervoor dat de Auping Vivo warmte kan absorberen of juist afgeven. De tijk van de Auping Vivo is afneembaar. De Auping Vivo is leverbaar met een velours tijk (‘warm’, chemisch reinigbaar) of een tijk (‘cool/wash’, wasbaar).

Comfort

Auping Vivo heeft een 5 comfortzones met asymmetrische verdeling. Inclusief heupzone. "De specifieke heupzone zorgt voor extra ondersteuning ten behoeve van de heupen". De Auping Vivo is leverbaar in vier hardheden: soepel, medium, stevig en extra stevig.

Auping matras Vivo

Leverbaar in 1- en 2-persoonsuitvoering met 1 kern of 2 kernen.  

 

Auping Maestro matras

 

De kern van het Auping Maestro matras bestaat uit DPPS pocketveren. Hoogte: 22 cm.

Extra Hygiëne

De Auping Maestro is voorzien van Silverness en Coolmax, materialen die zorgen voor extra hygiëne. Silverness biedt bescherming tegen bacteriën en huisstofmijt. Coolmax zorgt voor optimale vochtregulatie. Door speciaal gevormde kanaaltjes verspreidt transpiratievocht zich over een groot oppervlak, waardoor het sneller verdampt. Auping Maestro is leverbaar met een velours tijk (‘warm’, chemisch reinigbaar) of een tijk (‘cool/wash’, wasbaar).

Tweepersoons matrassen

Auping Maestro is leverbaar in diverse een- en tweepersoons maten en in 4 hardheden: soepel, medium, stevig en extra stevig. De tweepersoons uitvoering heeft 1 kern of 2 losse kernen. Bij een matras met twee kernen kunt u individueel de stevigheid van uw voorkeur kiezen. De tweepersoons matras kan dus een soepele en stevige helft hebben. Leverbaar in 4 hardheden: soepel, medium, stevig en extra stevig.

Auping matras Auping

Auping Cresto matras

 

De kern van het Auping Cresto matra bestaat uit DPPS pocketveren. Hoogte: 20 cm

Vier Hardheden

Auping Cresto kent 4 hardheden: soepel, medium, stevig en extra stevig. Daardoor is er altijd een matraskeuze mogelijk die rekening houdt met uw persoonlijke voorkeur en lichaamsbouw.

Kwaliteit

Auping Cresto is leverbaar met een velours tijk (‘warm’, chemisch reinigbaar) of een tijk (‘cool/wash’, wasbaar). Auping Cresto is door TNO getest. De tijkstof is gegarandeerd vrij van schadelijke stoffen en voldoet aan de Öko-Tex standaard. Auping Cresto bestaat uit DPPS pocketveren en een 5 comfortzone met asymetrische verdeling.

Auping cresto

 

Auping Adagio matras

 

De kern van het Auping AVS Adagio matras bestaat uit DPPS pocketveren. Hoogte: 20 cm

DPPS

DPPS staat voor Dynamic Progressive Pocket Spring. De veer is anders van opbouw dan de traditionele veren. De unieke vorm zorgt voor de juiste ondersteuning bij liggen, draaien en zitten.

Drie hardheden

Auping Adagio is leverbaar in diverse maten en kent 3 hardheden: soepel, medium en stevig. Daardoor is er altijd een matraskeuze mogelijk die rekening houdt met uw persoonlijke voorkeur en lichaamsbouw.

Kwaliteit

Auping Adagio is door TNO getest. De tijkstof is gegarandeerd vrij van schadelijke stoffen en voldoet aan de Öko-Tex standaard. De Auping Adagio heeft een HR-schuim comfortlaag ingesneden. Auping Adagio matras vormt zich uitstekend aan uw houding.

 

Auping Inizio matras

 

De kern van het Auping Inizio matras bestaat uit DPPS pocketveren. Hoogte: 18 cm

Tweepersoons matrassen

De tweepersoons uitvoering heeft 1 kern of 2 losse kernen. Bij een matras met twee kernen kunt u individueel de stevigheid kiezen. De tweepersoons matras kan dus een soepele en stevige helft hebben.

Twee hardheden

AVS Inizio in diverse een- en tweepersoons maten en kent 2 hardheden: soepel en stevig.

Kwaliteit

Auping Inizio is door TNO getest. De tijkstof is gegarandeerd vrij van schadelijke stoffen en voldoet aan de Öko-Tex standaard.

 

Auping Vivo Visco matras

 

De kern bestaat uit DPPS-pocketveren en HR visco-elastisch schuim. Hoogte: 24 cm

DPPS

DPPS staat voor Dynamic Progressive Pocket Spring. De veer is anders van opbouw dan de traditionele veren. De unieke vorm zorgt voor de juiste ondersteuning bij liggen, draaien en zitten.

Comfort 

Deze Visco variant van de Vivo heeft 5 comfortzones en is 24 cm hoog. De matras heeft een comfortlaag van het ongeëvenaarde Visco Pura® latex. Haar unieke celstructuur biedt het lichaam een optimale drukverlaging en ventilatie.

 

Overige Auping matrassen

Onderstaande matrassen zijn net zoals de AVS matrassen ontworpen om de mogelijkheden van de spiraalbodem te benutten. Deze Auping matrassen kunnen op alle typen bedbodems gelegd worden.

 
 

 

Onderhoudstips voor uw Auping matras.

De producten van Auping gaan jarenlang mee. Met af en toe wat aandacht heeft u er zelfs nog langer plezier van!

Matrassen en dekbedden worden altijd een beetje vochtig door transpiratie tijdens het slapen. Daarom is het aan te raden om elke dag uw bed en het dekbed te luchten. Het beste is het om na het opstaan het dekbed dubbelgevouwen op het voeteneind te leggen. De matras en de onderkant van dekbed, die het meest in contact staan met het lichaam, kunnen zo lekker drogen. Laat alles zo een paar uur liggen – misschien ziet het er niet zo netjes uit, maar het is wel zo fris!

Rondom de matras zit een tijk. Een aantal Auping matrassen heeft een afneembare tijk. Deze kunt u (laten) reinigen. 

 

Meer zien van onze collectie: Auping

Meer zien van onze collectie: Auping spiralen

Meer zien van onze collectie: Auping boxsprings

Meer zien van onze collectie: slaapcomfort