boxspings header

Boxsprings kopen in de regio Eindhoven bij uw beddenspecialist winkel Profita Comfortabel Wonen. Boxsprings van Veldeman, Auping, Pullman en Tempur die u een heerlijke nachtrust bieden.

Boxsprings bieden u een luxe slaapcomfort om heerlijk in weg te dromen! Doordat een boxspring bestaat uit 2 op elkaar liggende matrassen, geeft het een zeer goede ondersteuning aan het gehele lichaam. Omdat wij diverse topmerken boxsprings in onze collectie hebben, kunnen onze deskundige medewerkers u altijd een onafhankelijk advies geven.
Boxspring Treca de Paris Collete
 

slaapcomfort boxspring treca de paris 1

Laat u inspireren door de vele mogelijkheden waardoor u de boxspring helemaal naar wens kunt maken. U heeft keuze uit vele stoffen en kleuren, bijpassende nachtkastjes en de mogelijkheid om de boxspring af te maken met een hoofd- en/of voetbord. Alles om de boxspring zo goed mogelijk op uw slaapkamer af te stemmen!
 
Boxspring Tempur Zero-G

slaapcomfort boxspring zero g tempur

Ook de keuze van de boxspring matras is belangrijk. Wij kunnen u diverse mogelijkheden van een boxspring met een harde of zachte kern, gemaakt van latex, pocketvering en binnenvering laten ervaren. Bij Profita Comfortabel Wonen vindt u een complete boxspring studio waarin we diverse merken hebben staan. U kunt kiezen uit een boxspring matras met of zonder gestoffeerde omranding.
 
Boxspring Auping Original
 

slaapcomfort boxspring auping original

Door middel van een handig scharniersysteem kunnen onze boxsprings van Auping, Velda en Pullman deelbaar worden gemaakt. Wanneer u uw boxspring plaatst op een tapijt, dan worden er wieltjes onder geplaatst zodat u deze gemakkelijk kunt verschuiven. Zo kunt u de uitschuifbare/deelbare boxsprings heel gemakkelijk opmaken of onder uw bed schoonmaken.
 
Boxspring Pullman Nashville
 

 nashville boxspring pullman bij slaapspeciaalzaak profita in regio eindhoven

Een bijkomend voordeel van een boxspring is de hoogte. Dit maakt het makkelijker om uw bed in of uit te stappen. De meeste boxsprings zijn in verschillende hoogtes verkrijgbaar. Heeft u interesse of wilt u gewoon eens komen uitproberen? U bent van harte welkom.
 
Veldeman Boxspring Larvik
 

boxspring velda veldeman larvik 2020

Bij ons vindt u boxsprings van de topmerken Auping, Pullman, Tempur. Bezoek onze beddenzaak bij Eindhoven en ervaar zelf het comfort.