pullman matrassen Goldline, Silverline, Original en Express bij slaapspecialist profita eindhoven

Pullman matrassen Goldline, Silverline, Original, Express en comforttoppers kopen.

Pullman Pocketvering matrassen met Inside pocketvering of nageharde pocketvering en comforttoppers. De Pullman collectie bestaat uit Pullman Goldline, Pullman Silverline en Original matrassen.

Pullman collectie bij profita comfortabel wonen in eindhoven

Pullman matrassen Goldline, Silverline, Original, Express en comforttoppers

Pullman matrassen hebben een uniek ligcomfort. Dankzij de collectie opbouw kunt u altijd een Pullman matras vinden die perfect bij u past. De Pullman matrassen collectie bestaat uit de series Pullman Goldline, Pullman Silverline en Pullman Original. Profita biedt u als slaapspecialist en erkend Pullman dealer in de winkel (regio Eindhoven) alle mogelijkheden om zelf te zien en proberen hoe fijn de Pullman matrassen zijn.
 

Pullman Original matrassen: In de showroom van Profita vindt u de matrassen Elect, Evoke en Elan

De original matrassen zijn voorzien van een gezoneerde Inside Pocketvering met daarnaast ook een extra soepele schouderzone. Hierdoor zult u een heerlijke nachtrust ervaren.

Pullman Goldline matras: Bij Profita vindt u het Pullman Goldline Luxury matras

Het Pullman Goldline matrassen zien er prachtig uit. Deze matrassen zijn ambachtelijk genopt en uitgevoerd met luxe handgrepen en ventilatieroosters. De afdeklaag bestaat uit natuurlatex, paardenhaar en een jute drukverdeler. Het Pullman Goldline matras wordt uitgevoerd met natuurlijke materialen zoals wol en zijde.
Pullman Goldline matrassen koopt u direct bij Profita Comfortabel Wonen.

Pullman Silverline matrassen: U vindt bij ons de Pullman Silverline matrassen Premier, Excellence, Luxury, Allure, Master en Royal

De Pullman Silverline matrassen zijn uitgevoerd met luxe natuurlijke materialen zoals wol, zijde en katoen. De uitstraling is ambachtelijk dankzij de genopte tijk en de ventilatieroosters. Bij de Silverline collectie heeft u de keuze uit matrassen met een Inside Pocketvering of een Honingraat Pocketvering.
 
Pullman Silverline matrassen koopt u direct bij Profita Comfortabel Wonen.
 

Pullman Goldline en Silverline matrassen kopen bij Eindhoven? Slaapspecialist Profita gratis parkeren voor de winkel en perfect advies als erkend Pullman matras dealer

U kunt ook alle Pullman matrassen direct online kopen in onze webshop Woon-Winkel.nl.

Anti-allergische Pullman matrassen

Wanneer u Pullman matrassen gaat kopen, kunt u ook kiezen om deze antiallergisch uit te laten voeren.

Pullman matrassen met een koppeling door ritsluiting

U kunt als optie de Pullman matrassen kopen met een koppeling. Alle Silverline en Goldline Pullman matrassen hebben namelijk dezelfde hoogte, dat is 24 cm. De Original matrassen hebben een hoogte van 27 cm. De matrassen worden gekoppeld via een rits die zowel aan de boven- en onderzijde wordt aangebracht als aan de linker- en rechterzijde van het matras.

Pullman matrassen kopen met koppeling d.m.v. ristsluiting

Pullman matrassen met Sensity

De Pullman matrassen en Comforttoppers zijn voorzien van een Sensity® behandeling. Met de Pullman matrassen en Sensity® topdekmatrassen heeft u altijd een schoon en fris bed. Sensity is een behandeling met probiotica, zodat op natuurlijke wijze de voedingsbodem voor allergenen en huisstofmijt onttrokken wordt.
Pullman staat voor heerlijk ligcomfort en ambachtelijke topkwaliteit. Daarom geeft Pullman goede garanties op deugdelijkheid en duurzaamheid. De garantie op Pullman matrassen en boxsprings is als volgt:
  • Pullman matrassen 5 jaar garantie
  • Pullman comforttoppers 2 jaar garantie
  • Pullman Express 5 jaar garantie 
  • Veer- en framebreuk van Pullman boxsprings 25 jaar garantie
  • Elektrische motoren 2 jaar garantie

 

Pullman matrassen nieuwste collectie goldline en silverline kopen bij erkend Pullman dealer voor Brabant en eindhoven bedden speciaalzaak Profita met gratis parkeren voor de deur

Wilt u Pullman matrassen kopen in de regio Eindhoven? Bezoek dan onze beddenzaak. U kunt ons gemakkelijk bereiken via de snelweg rond Eindhoven of via de Aalsterweg vanuit centrum Eindhoven. Als slaapspecialist kunt u bij ons ook andere merken zoals Auping en Tempur uitproberen. U krijgt bij ons dus onafhankelijk slaapadvies. En u kunt altijd gratis voor de deur parkeren!

 

Meer zien van onze collectie: Pullman Boxsprings

 

U kunt ook direct online Pullman matrassen kopen in onze webshop Woon-Winkel.nl.
 
Hier vindt u de losse Pullman matrassen uit de Pullman collectie.

 

Meer zien van onze collectie: slaapcomfort