pullman matras header

Pullman matrassen Goldline, Silverline, All-Inclusive, Express en comfort toppers kopen.

Pullman Inside Pocket vering matrassen, Advanced Dynamic matrassen en comfort toppers latex of comfortschuim. Pullman matras Goldline Grandeur Luxury Excellence Premier en Pullman Silverline Luxury Excellence matrassen.

Pullman logo

Pullman matrassen Goldline, Silverline,  Express en comfort toppers

Pullman matrassen hebben een uniek ligcomfort. Dankzij de collectie opbouw kunt u altijd een Pullman matras vinden die perfect bij u past. De Pullman matrassen collectie bestaat uit de series Pullman Goldline, Pullman Silverline en Pullman aanbiedings matras Pullman Express. Profita biedt u als slaapspecialist en erkend Pullman dealer in de winkel (regio Eindhoven) alle mogelijkheden om zelf te zien en proberen hoe fijn de Pullman matrassen zijn.

Pullman Goldline matrassen: Pullman Goldline Grandeur, Pullman Goldline Luxury, Pullman Goldline Excellence, Pullman Goldline Premier

De Pullman Gold Line matrassen zien er prachtig uit. Deze matrassen zijn ambachtelijk genopt en uitgevoerd met luxe handgrepen en ventilatie roosters. De afdeklagen bestaan afhankelijk van het type uit natuurlatex, paardenhaar en jute drukverdeler. De Pullman Gold Line matrassen worden uitgevoerd met natuurlijke materialen zoals wol en zijde.

Pullman Goldline matrassen koopt u direct bij Profita Comfortabel Wonen.

Pullman Silverline matrassen: Pullman Silverline Luxury, Pullman Silverline Excellence en Silverline Premier matras

De Pullman Silver Line matrassen zijn uitgevoerd met luxe natuurlijke materialen zoals wol, zijde en katoen. De uitstraling is ambachtelijk dankzij de genopte tijk en de ventilatie roosters. Het verschil tussen de Pullman Gold Line matrassen en de Pullman Silver Line matrassen is de kern van de matras. Voor de Pullman Gold matras wordt een Inside pocket veer gebruikt, en voor de Pullman Silver matras een Advanced Dynamic pocket veer.

Pullman Silverline matrassen koopt u direct bij Profita Comfortabel Wonen.

Pullman Gold en Silver line matrassen kopen bij Eindhoven? Slaapspecialist Profita gratis parkeren voor de winkel en perfect advies als erkend Pullman matras dealer

U kunt ook alle Pullman matrassen direct online kopen in onze webshop Woon-Winkel.nl.

Anti-Allergische Pullman matrassen

Wanneer u Pullman matrassen gaat kopen kunt u ook kiezen om deze antiallergisch uit te laten voeren.

Pullman matrassen met een koppeling door ritsluiting

U kunt als optie de Pullman matrassen kopen met een koppeling. Alle Pullman matrassen hebben namelijk dezelfde hoogte. De matrassen worden gekoppeld via een rits die aan de boven óf boven- en onderzijde wordt aangebracht. Ook krijgt u wanneer u gekoppelde Pullman matrassen koopt een luxe overslag die over de rits aangebracht wordt door middel van klittenband. Deze zorgt er voor dat u geen rits voelt.

Pullman matrassen kopen met koppeling dmv ristsluiting en overslag

Pullman matrassen met Sensity

De Pullman matrassen en Comfort Toppers zijn voorzien van een Sensity® behandeling. Met de Pullman matrassen en Sensity® topdekmatrassen heeft u altijd een schoon en fris bed. Sensity is een behandeling met probiotica zodat op natuurlijke wijze de voedingsbodem voor allergenen en huisstofmijt onttrokken wordt.

Pullman staat voor heerlijk ligcomfort en ambachtelijke topkwaliteit. Daarom geeft Pullman goede garanties op deugdelijkheid en duurzaamheid. De garantie op Pullman matrassen en boxsprings is als volgt:

  • Pullman Goldline matrassen 5 jaar garantie
  • Pullman Silverline matrassen 5 jaar garantie
  • Veer- en framebreuk van Pullman boxsprings 25 jaar garantie

Pullman matrassen nieuwste collectie gold line en silver line kopen bij erkend Pullman dealer voor Brabant en eindhoven bedden speciaal zaak Profita met gratis parkeren voor de deur

Wilt u Pullman matrassen kopen in de regio Eindhoven? Bezoek dan onze beddenzaak. U kunt ons gemakkelijk bereiken via de snelweg rond Eindhoven, of via de Aalsterweg vanuit centrum Eindhoven. Als slaapspecialist kunt u bij ons ook andere merken zoals Auping en Tempur uitproberen. U krijgt bij ons dus onafhankelijk slaap advies. En u kunt altijd gratis voor de deur parkeren!

 

Meer zien van onze collectie: Pullman Boxsprings

 

U kunt ook direct online Pullman matrassen kopen in onze webshop Woon-Winkel.nl.

Hier vindt u de losse Pullman matrassen uit de Pullman Goldine te weten Grandeur - Luxury - Excellence - Premier matras en uit de Pullman Silverline de Luxury, Excellence en Premier matras. En hier kunt u de Pullman Express matras direct online kopen.

 

Meer zien van onze collectie: slaapcomfort