sealy merken header 1

Sealy Hybrid matrassen en bedden bij dealer voor Eindhoven en omgeving. Koop uw Sealy Hybrid matras en bedbodem bij Profita Comfortabel Wonen.

 

Een Sealy Hybrid matras combineert de twee beste nachtrust technologieën in 1 matras. Schuim + pocketveren en dat in een bundel vanaf 29 centimeter. Om ervoor te zorgen dat u met een fijn gevoel kunt slapen, heeft een Sealy matras ook nog een verkoelende gel-laag bovenop het koudschuim.

Half Foam

De bovenste helft van de Sealy Hybrid matras biedt u het heerlijke, omsluitende comfort van geltraagschuim. Dit schuim is speciaal ontwikkeld om de temperatuur binnen optimale waarden te houden, voor een diepe ontspannen nachtrust.

Sealy Half Foam Half Springs Technologie

Half Springs

De onderste helft van de Sealy Hybrid matras vormt zich perfect naar uw lichaam. De matras biedt u de benodigde ondersteuning door middel van onze zelf ontwikkelde, individueel verpakte pocketveren met een titanium legering.

Sealy Europe 

Sealy is een echt Amerikaans merk! Als je denkt aan Amerika dan denk je al gauw aan oversized, bigger than big, fantastische duurzame producten in een groot jasje. Zo is het ook met de matrassen van Sealy, groots met een zacht comfort. Deze matrassen ondersteunen onovertroffen en ventileren uitstekend. De hoogte van een matras begint vanaf 25 cm en kan oplopen tot 32 cm. U kiest uw matras comfort bij Sealy verkooppunt erkend dealer Profita voor Eindhoven en omgeving.

Sealy matrassen en bedden te koop bij profita

Sealy matrassen

Een Sealy matras is opgebouwd uit de volgende onderdelen:

  • Een Opticool Gel Memory Foam. Opticool is de enige traagschuim op de markt welke is gecombineerd met OUTLAST. Opticool is een Gel Memory foam wat in staat is om de juiste balans te creeren tussen warmte en verkoeling. Matrassen met een Opticool Gel Memory Foam is ontworpen voor een temperatuurbereik dat een diepe en ontspannende slaap bevordert.
  • SolidEdge HD System. De naam zegt het al. Een Sealy matras heeft een solide rand om het matras. Zodat u het volledige oppervlakte van het bed kunt benutten zonder van het bed te rollen, of zelfs een omranding van het matras te verslijten.
  • CoreSupport Center. Het middenstuk van een Sealy matras is voorzien van de exclusieve coresupport. Dit houdt in dat de matrassen voorzien zijn van een extra ondersteuning daar waar dat het meest nodig is. Het gebied dat het zwaarste deel van je lichaam mag ondersteunen.
  • Apex is een pocketveer ingepakt in een titanium legering. Alle pocketveren zijn individueel ingepakt om alle bewegingen die plaatsvinden op het matras te minimaliseren. Dus als jij beweegt merkt jouw partner daar bijna niets van.

Sealy matrassen en bedden te koop bij profita

Sealy bedbodems 

Voor elk Sealy matras bestaat een Sealy bedbodem. Sealy heeft drie verschillende bedbodems:
Een vlakke schotelbodem, uw ligcomfort wordt volledig verdeeld over de schotels.
Een verstelbare 2 motorige schotelbodem, een verstelbare schotelbodem die uw rugleuning en uw kniesteunen zowel apart als gezamenlijk bedient. 
Een boxspring/bedbodem, maak van uw Sealy bed een complete boxspring dankzij een compleet gestoffeerd onderstel op chromen poten.
Alle drie de Sealy bedbodems staan bij Profita Comfortabel Wonen in de winkel.

Tempur sealy bed bedbodem matras kopen in showroom bij Profita Comfortabel Wonen nabij Eindhoven

In de bedbodems van Sealy kan gevarieerd worden. Veel verschillende kleuren zijn mogelijk om uw slaapkamer een mooie uitstraling te geven. U bent bij ons aan het juiste adres voor een goed en degelijk advies voor uw bedbodem.

Sealy bedbodems bij profita comfortabel wonen erkend dealer regio Eindhoven

Profita biedt u als gespecialiseerde beddenzaak voor Eindhoven en omgeving een uitgebreide collectie slaapkamers, matrassen en boxsprings van A-merken zoals Tempur en Auping. Zo kunt u uw slaapkamer perfect combineren met een mooi en aangenaam tapijt uit onze grote vloerbedekking collectie. Ook voor moderne en klassieke meubelen bent u bij Profita aan het juiste adres. En u kunt er altijd gratis voor de deur parkeren.