Wij zijn geopend
Klikhiervoor onze corona update

header varier actulum

Actulum Variér online te bestellen of kopen bij officieel dealer Profita. De Actulum van Variér. Geniet van het actieve gezinsleven.

De Varier Actulum heeft alles wat Pendulum heeft, maar is eleganter van design en gemaakt van gelamineerd beukenhout. De Actulum reageert op de beweging van het lichaam. De flexibele rugleuning volgt het lichaam als u achterover leunt of wanneer u zich uitrekt. Door de ronde armleuningen geeft de Varier Actulum ook ondersteuning aan de armen en ellebogen en is het gemakkelijk om uit de stoel op te staan. De geleiders doen daarnaast dienst als voetrust.

Het gezinsleven speelt zich dikwijls af rond de tafel. Het is meer dan alleen maar een plek om te eten. De eettafel is het centrum van vele activiteiten zoals werken, studeren, spelletjes spelen of gezellig praten met vrienden. Actulum van Varier is dan ook ontworpen om mensen beweging en variatie te bieden terwijl ze aan tafel zitten. U kunt vrij bewegen terwijl u zit.

De eettafel is het hart van veel activiteiten. Met de Actulum van Stokke Varier kan je genieten van het actieve gezinsleven. 
Met Stokke Varier kies je voor beweging en variatie. 

Het zit- en rugkussen van de Actulum 104 is vast gestoffeerd. Er kunnen later nieuwe losse hoezen voor besteld worden.

De Actulum van Stokke stimuleert dynamisch en actief zitten.
Actulum van Stokke Varier. Online bestellen of kopen bij officieel erkend Stokke Varier dealer Profita te Waalre.
De verstelbare zitting en het licht kantelbare onderstel zorgen voor een natuurlijke zithouding en de vrijheid om te bewegen.

U kunt nu bij ons de Varier Actulum online bestellen.

Voor een uitgebreidere keuze in bekleding, betreffende kleur en materiaal, zien wij u graag in onze winkel waar onze medewerkers u deskundig advies kunnen geven en u alle keuzes op uw gemak kunt bekijken.

Klik hier om een Actulum Variér online te kopen / bestellen

Profita Comfortabel Wonen is officieel erkend Variér dealer. U kunt dus veilig, vertrouwd en makkelijk bij ons online bestellen. Bel 040- 2213922 of klik hier om uw vragen per e-mail aan ons te stellen. Wij helpen u graag.
Bij ons in de showroom staat de complete collectie van Variér furniture. U kunt dus zelf komen proefzitten en uit alle bekleding en houtkleuren kiezen. Kom voor professioneel advies naar onze winkel en wij laten u graag voelen hoe de Variér Actulum in gebruik is.

 

Meubelstoffen - Alle meubelstoffen zijn van zware, slijtvaste kwaliteit en met klassieke dessins. Keuze uit meer dan 200 kleuren.

Leer - leren bekleding wordt geleverd in semi-aniline van hoge kwaliteit. Onze leveranciers passen milieu vriendelijke productiemethoden toe bij de bewerking van ruwe huiden tot meubelleder.

Hout - Het beuken en eiken hout in onze meubels is afkomstig uit op natuurlijke wijze beheerde productie bossen in Europa. Het notenhout komt uit Noord-Amerika.

Respect voor het mileu - Het gebruik van milieuvriendelijke materialen en methoden staat bij Variér furniture hoog in het vaandel.

Garantie - Variér biedt klanten een uitgebreide garantie van 7 jaar op alle houten onderdelen, mits de garantie bepalingen daarbij in acht worden genomen.

 

Meer zien van onze gehele collectie: Varier