header varier gravity

Gravity Stokke Variér online te bestellen of kopen bij officieel dealer Profita. De Gravity balans van Stokke Variér: Nog nooit was gewichtloosheid zo tastbaar.

De Stokke Varier Gravity balans geeft totale ontspanning aan lichaam en geest door het ultieme zitcomfort. De Gravity is een tijdloze klassieker die een wijd scala aan zitposities heeft. Variatie in gebruik, van actief rechtop tot geheel ontspannen. In de Gravity balans hoef je enkel je lichaamsgewicht te verplaatsen om in de volgende positie te komen.

Gravity van Varier Stokke. Verschillende posities, voor iedere situatie de juiste houding.
De Gravity van Stokke Varier. Ergonomische design relaxfauteuil. Goed voor uw rug. 

Waarschijnlijk is Gravity de meest opmerkelijke stoel van Varier. Hij bevat namelijk 4 stoelen in één. In zijn voorste stand biedt hij de balans houding voor het meer actief zitten. In de middelste stand is het een heel aangename zetel voor een ontspannen conversatie. Wanneer je iets verder naar achteren gaat, heb je een fijne relax houding waarin u ontspannen kunt lezen of naar muziek luisteren. In zijn uiterste, horizontale stand is de Gravity ronduit sensationeel. De voeten bevinden zich hoger dan het hart, ideaal voor mensen die zich helemaal willen overgeven aan een moment van ontspanning.

De Gravity bevordert actief zitten en stimuleert om veelvuldig van zithouding te veranderen. Relaxen, lezen of werken. Prijs in microvezel dinamica bedraagt € 2194,-
Gravity is gebaseerd op het balansstoel principe.

De Stokke Varier Gravity balans is verkrijgbaar in diverse houtkleuren. Voor de bekleding kunt u kiezen uit de meest uiteenlopende kleuren stoffen en leder. Hij is individueel aanpasbaar door de verstelbare neksteun. Een echte design relaxfauteuil! TIP: Door de relax stand, de 'schommel' mogelijkheid en de arm-vrijheid is de Gravity ook uitermate geschikt voor het voeden van uw baby.

Varier Stokke relax fauteuil Gravity
Gravity van Stokke Varier. Online bestellen of kopen bij officieel erkend Stokke Varier dealer Profita te Waalre.
Gravity van Stokke Varier. De neksteun is in te stellen naar uw eigen wensen. Verschillende hout en stof of leder kleuren mogelijk.
U kunt nu bij ons de Varier Gravity balans online bestellen.

Voor een uitgebreidere keuze in bekleding, betreffende kleur en materiaal, zien wij u graag in onze winkel waar onze medewerkers u deskundig advies kunnen geven en u alle keuzes op uw gemak kunt bekijken.

Klik hier om een Gravity Variér online te kopen / bestellen

Profita Comfortabel Wonen is officieel erkend Variér Stokke dealer. U kunt dus veilig, vertrouwd en makkelijk bij ons online bestellen. Bel 040- 2213922 of klik hier om uw vragen per e-mail aan ons te stellen. Wij helpen u graag.
Bij ons in de showroom staat de complete collectie van Stokke en Variér furniture. U kunt dus zelf komen proefzitten en uit alle bekleding en houtkleuren kiezen. Kom voor professioneel advies naar onze winkel en wij laten u graag voelen hoe de Stokke Variér Gravity in gebruik is.

 

Meubelstoffen - Alle meubelstoffen zijn van zware, slijtvaste kwaliteit en met klassieke dessins. Keuze uit meer dan 200 kleuren.

Leer - leren bekleding wordt geleverd in semi-aniline van hoge kwaliteit. Onze leveranciers passen milieu vriendelijke productiemethoden toe bij de bewerking van ruwe huiden tot meubelleder.

Hout - Het beuken en eiken hout in onze meubels is afkomstig uit op natuurlijke wijze beheerde productie bossen in Europa. Het notenhout komt uit Noord-Amerika.

Respect voor het milieu - Het gebruik van milieuvriendelijke materialen en methoden staat bij Variér furniture hoog in het vaandel.

Garantie - Variér biedt klanten een uitgebreide garantie van 7 jaar op alle houten onderdelen, mits de garantie bepalingen daarbij in acht worden genomen.

 

Meer zien van onze gehele collectie: Stokke Varier