header varier move

Move Stokke Variér. Stahulp die het bewegen ondersteunt online te bestellen of kopen bij officieel dealer Profita. Move van Stokke Variér. Bewegen en variatie, ergonomische sta hulp.

 

Nu in actie bij Profita (voor meer informatie: kijk op onze actiepagina)

 

Move ondersteunt het bewegen. Op deze kruk zit je staand of sta je zittend. Hij geeft je 360 graden rondom alle bewegingsvrijheid. De Move ondersteunt, en geeft u daarbij de complete vrijheid van bewegen. Door de schaalvormige voet en draaibare zitting volgt de kruk elke beweging. De kruk is in 3 hoogtes leverbaar: Laag 49-68 cm, Medium 56-82 cm en Hoog 65-87 cm. Zo heeft u altijd de voor u juiste maat. Met de gasveer verstelling kunt u de gewenste zithoogte traploos instellen. Uw persoonlijke stoel met comfort bij bewegen.

Staand zitten en zittend staan. de Varier Move geeft je 360 graden rondom bewegings vrijheid.

Move Varier sta-hulp ACTIE prijs korting.

De Varier Move is nu in de stof Step (100% polyester) € 399 ,- 
U kunt kiezen uit zwarte of rode stof.
Prijs is inclusief verzending.

 

Klik hier om een Varier Move stahulp online te kopen / bestellen.

 

De Stokke Varier Move stahulp bevordert beweging op een onconventionele manier. Hij ondersteunt en maakt vele zithoudingen mogelijk, zodat u zich op uw werk, studie of hobby kunt concentreren. Heftige bewegingen worden gereduceerd, omdat de stoel met uw bewegingen mee gaat. De gezonde ondersteuning bij het uitoefenen van staande beroepen als pedicure, tandarts, schoonheidsspecialiste en bijvoorbeeld leraar. Verbetering van de fysieke belasting van het lichaam door het ontlasten van voeten, benen en rug. Dit ontlast de spieren en pezen en verbetert de doorbloeding van voornamelijk het onderbeen en de voet, waardoor minder snel vermoeidheid en klachten optreden. De Move wordt ook veel gebruikt als strijkhulp.

varier move 700 x 400

Een goede zit sta hulp heeft een bijzondere uitwerking op rug, huiswerk en studie resultaten. Investeer in een stoel die er voor zorgt dat uw kind een goede zithouding ontwikkelt. Huiswerk maken wordt een totaal nieuwe ervaring. Door de diverse zithoudingen, een goede ondersteuning en vrijheid van bewegen kan uw kind zich beter op het leren concentreren. Er is een speciale kinder Move, deze heeft een kleine zitting en een kleine schaalvormige voet. De zithoogte is instelbaar met gasveer van 49 cm. tot 68 cm.

Move van Varier Stokke is leverbaar in vele kleuren.
Move stahulp van Stokke Varier zorgt ervoor dat u een goede zithouding ontwikkelt.
Varier move rood bij officieel dealer Profita

U kunt nu bij ons de Varier Move online bestellen.

Voor een uitgebreidere keuze in bekleding, betreffende kleur en materiaal, zien wij u graag in onze winkel waar onze medewerkers u deskundig advies kunnen geven en u alle keuzes op uw gemak kunt bekijken.

Klik hier om een Varier Move sta-hulp (stokke) online te kopen / bestellen

Profita Comfortabel Wonen is officieel erkend Variér Stokke dealer. U kunt dus veilig, vertrouwd en makkelijk bij ons online bestellen. Bel 040- 2213922 of klik hier om uw vragen per e-mail aan ons te stellen. Wij helpen u graag.
Bij ons in de showroom staat de complete collectie van Stokke en Variér furniture. U kunt dus zelf komen proefzitten en uit alle bekleding en houtkleuren kiezen. Kom voor professioneel advies naar onze winkel en wij laten u graag voelen hoe de Stokke Variér Move in gebruik is.

 

Meubelstoffen - Alle meubelstoffen zijn van zware, slijtvaste kwaliteit en met klassieke dessins. Keuze uit meer dan 200 kleuren.

Leer - leren bekleding wordt geleverd in semi-aniline van hoge kwaliteit. Onze leveranciers passen milieu vriendelijke productiemethoden toe bij de bewerking van ruwe huiden tot meubelleder.

Hout - Het beuken en eiken hout in onze meubels is afkomstig uit op natuurlijke wijze beheerde productie bossen in Europa. Het notenhout komt uit Noord-Amerika.

Respect voor het milieu - Het gebruik van milieuvriendelijke materialen en methoden staat bij Variér furniture hoog in het vaandel.

Garantie - Variér biedt klanten een uitgebreide garantie van 7 jaar op alle houten onderdelen, mits de garantie bepalingen daarbij in acht worden genomen.

 

Meer zien van onze collectie: Stokke Varier