header varier active

Variér Active is de hedendaagse bureaustoel. De Variér Active is gericht op thuis gebruik of voor op kantoor. Met de Varier Active bureaustoel zit je altijd goed.

De zadelvormige zitting van de Variér Active geeft uw benen ruimte en bewegingsvrijheid. Strek uw benen en leun achterover. De rugleuning van de Variér Active geeft u ondersteuning, daar waar het nodig is. De zadelvormige rugleuning ondersteund uw armen en uw bovenlichaam als u naar achteren leunt. De Variér Active bureaustoel geeft u de beweginsvrijheid die u nodig heeft, dankzij de wielen en dat u 360 graden kunt roteren.

De Variér Active is in twee hoogtes leverbaar. Zo kunt u de Variér Active ook aan een hoger werkblad gebruiken. Door het beweegbare zitvlak en de zadelvorm van de bureaustoek kunt u zowel actief als ontspannen werken op deze Variér Active.

Als u voor uw bureau aan het werk bent, dan is concentratie zeer belangrijk. U kunt zich het best concentreren als u correct en actief zit. De Variér Active is een ergonomische, comfortabele en moderne bureaustoel die voor een goede zithouding zorgt. De Varier Active is verkrijgbaar in alle stoffen en kleuren van Variér.

varier active 750 x 400 1

U kunt bij ons de Varier Active online bestellen.

Voor een uitgebreidere keuze in bekleding, betreffende kleur en materiaal, zien wij u graag in onze winkel waar onze medewerkers u deskundig advies kunnen geven en u alle keuzes op uw gemak kunt bekijken.

Klik hier om een Active Variér online te kopen / bestellen

Profita Comfortabel Wonen is officieel erkend Variér Stokke dealer. U kunt dus veilig, vertrouwd en makkelijk bij ons online bestellen. Bel 040- 2213922 of klik hier om uw vragen per e-mail aan ons te stellen. Wij helpen u graag.
Bij ons in de showroom staat de complete collectie van Stokke en Variér furniture. U kunt dus zelf komen proefzitten en uit alle bekleding en houtkleuren kiezen. Kom voor professioneel advies naar onze winkel en wij laten u graag voelen hoe de Stokke Variér Active in gebruik is.

Meubelstoffen - Alle meubelstoffen zijn van zware, slijtvaste kwaliteit en met klassieke dessins. Keuze uit meer dan 200 kleuren.

Leer - leren bekleding wordt geleverd in semi-aniline van hoge kwaliteit. Onze leveranciers passen milieu vriendelijke productiemethoden toe bij de bewerking van ruwe huiden tot meubelleder.

Hout - Het beuken en eiken hout in onze meubels is afkomstig uit op natuurlijke wijze beheerde productie bossen in Europa. Het notenhout komt uit Noord-Amerika.

Respect voor het mileu - Het gebruik van milieuvriendelijke materialen en methoden staat bij Variér furniture hoog in het vaandel.

Garantie - Variér biedt klanten een uitgebreide garantie van 7 jaar op alle houten onderdelen, mits de garantie bepalingen daarbij in acht worden genomen.

 

Meer zien van onze gehele collectie: Stokke Varier