varier active online te bestellen of kopen bij officieel dealer profita comfortabel wonen1

Varier Active™.

De zadelvormige zitting van de Varier Active™ geeft uw benen ruimte en bewegingsvrijheid. Strek uw benen en leun achterover. De rugleuning van de Varier Active™ geeft u ondersteuning, daar waar het nodig is. De zadelvormige rugleuning ondersteund uw armen en uw bovenlichaam als u naar achteren leunt. De Varier Active™ bureaustoel geeft u de beweginsvrijheid die u nodig heeft, dankzij de wielen en dat u 360 graden kunt roteren.

varier active online te bestellen of kopen bij officieel dealer profita comfortabel wonen 750x400 1

De Varier Active™ is in twee hoogtes leverbaar. Zo kunt u de Varier Active™ ook aan een hoger werkblad gebruiken. Door het beweegbare zitvlak en de zadelvorm van de bureaustoek kunt u zowel actief als ontspannen werken op deze Varier Active™.

Als u voor uw bureau aan het werk bent, dan is concentratie zeer belangrijk. U kunt zich het best concentreren als u correct en actief zit. De Varier Active™ is een ergonomische, comfortabele en moderne bureaustoel die voor een goede zithouding zorgt. De Varier Active™ is verkrijgbaar in alle stoffen en kleuren van Varier.

U kunt bij ons de Varier Active™ online bestellen.

Voor een uitgebreidere keuze in bekleding, betreffende kleur en materiaal, zien wij u graag in onze winkel waar onze medewerkers u deskundig advies kunnen geven en u alle keuzes op uw gemak kunt bekijken.

varier active online te bestellen of kopen bij officieel dealer profita comfortabel wonen 1233

Klik hier om een Active™ Varier online te kopen / bestellen

Profita Comfortabel Wonen is officieel erkend Varier dealer. U kunt dus veilig, vertrouwd en makkelijk bij ons online bestellen. Bel 040- 2213922 of klik hier om uw vragen per e-mail aan ons te stellen. Wij helpen u graag.
Bij ons in de showroom staat de complete collectie van Varier furniture. U kunt dus zelf komen proefzitten en uit alle bekleding en houtkleuren kiezen. Kom voor professioneel advies naar onze winkel en wij laten u graag voelen hoe de Varier Active™ in gebruik is.

Meubelstoffen - Alle meubelstoffen zijn van zware, slijtvaste kwaliteit en met klassieke dessins. Keuze uit meer dan 200 kleuren.

Leer - leren bekleding wordt geleverd in semi-aniline van hoge kwaliteit. Onze leveranciers passen milieu vriendelijke productiemethoden toe bij de bewerking van ruwe huiden tot meubelleder.

Hout - Het beuken en eiken hout in onze meubels is afkomstig uit op natuurlijke wijze beheerde productie bossen in Europa. Het notenhout komt uit Noord-Amerika.

Respect voor het mileu - Het gebruik van milieuvriendelijke materialen en methoden staat bij Varier furniture hoog in het vaandel.

Garantie - Varier biedt klanten een uitgebreide garantie van 7 jaar op alle houten onderdelen, mits de garantie bepalingen daarbij in acht worden genomen.

 

Meer zien van onze gehele collectie: Varier