WELKOM. WIJ HELPEN U GRAAG!
Klikhiervoor onze corona update

varier date online te bestellen of kopen bij officieel dealer profita comfortabel wonen header

Varier Date™.

De Varier Date™ is een moderne dynamische eetkamer stoel die helemaal voorziet in onze behoefte aan beweging en variatie; een uitnodiging om uren met je vrienden aan tafel te zitten. Het concept van de Date™ Varier is mensen laten zitten zolang als ze willen zonder dat ze zich oncomfortabel voelen naar mate de tijd verstrijkt. Om dit te bereiken is de nadruk gelegd op elegantie en maximaal zitcomfort. Want als je lang wil blijven zitten, moet het gemakkelijk zijn om een andere houding aan te nemen.

Varier Date™ is eenvoudig te combineren met verschillende stijlen.

Hij doet het net zo goed in een traditioneel interieur als in een avantgarde omgeving. Het belangrijkste onderdeel van Date™ is het ingebouwde veersysteem. Dit systeem zorgt er voor dat je voorover kunt leunen naar de tafel, gemakkelijk rechtop kunt gaan zitten of achterover kunt leunen om te ontspannen. Het zorgt voor gezonde beweging terwijl je zit.

Het onderstel van de Varier Date™ kan worden uitgevoerd in chroom, mat chroom en zwart. Voor de bekleding is er een ruime keuze uit diverse stoffen en leer in de meest uiteenlopende kleuren. Date™ Varier heeft een hoes die er af kan. Zo kun je hem makkelijk schoonmaken of verwisselen. De Date™ heeft een zithoogte van 48 cm, is 96 cm hoog, 42 cm breed en 53 cm diep.

varier date online te bestellen of kopen bij officieel dealer profita comfortabel wonen 750400  

U kunt nu bij ons de Varier Date™ online bestellen.

Voor een uitgebreidere keuze in bekleding, betreffende kleur en materiaal, zien wij u graag in onze winkel waar onze medewerkers u deskundig advies kunnen geven en u alle keuzes op uw gemak kunt bekijken.

varier date online te bestellen of kopen bij officieel dealer profita comfortabel wonen 1232

Klik hier om een Date™ Varier online te kopen / bestellen

Profita Comfortabel Wonen is officieel erkend Varier dealer. U kunt dus veilig, vertrouwd en makkelijk bij ons online bestellen. Bel 040- 2213922 of klik hier om uw vragen per e-mail aan ons te stellen. Wij helpen u graag.
Bij ons in de showroom staat de complete collectie van Varier furniture. U kunt dus zelf komen proefzitten en uit alle bekleding en houtkleuren kiezen. Kom voor professioneel advies naar onze winkel en wij laten u graag voelen hoe de Varier Date™ in gebruik is.

 

Meubelstoffen - Alle meubelstoffen zijn van zware, slijtvaste kwaliteit en met klassieke dessins. Keuze uit meer dan 200 kleuren.

Leer - leren bekleding wordt geleverd in semi-aniline van hoge kwaliteit. Onze leveranciers passen milieu vriendelijke productiemethoden toe bij de bewerking van ruwe huiden tot meubelleder.

Hout - Het beuken en eiken hout in onze meubels is afkomstig uit op natuurlijke wijze beheerde productie bossen in Europa. Het notenhout komt uit Noord-Amerika.

Respect voor het mileu - Het gebruik van milieuvriendelijke materialen en methoden staat bij Varier furniture hoog in het vaandel.

Garantie - Varier biedt klanten een uitgebreide garantie van 7 jaar op alle houten onderdelen, mits de garantie bepalingen daarbij in acht worden genomen.

 

Meer zien van onze gehele collectie: Varier