WELKOM. WIJ HELPEN U GRAAG!
Klikhiervoor onze corona update

varier ekstrem online te bestellen of kopen bij officieel dealer profita comfortabel wonen 1

Varier Ekstrem™.

Ekstrem™ is niet alleen een stoel, maar een op zichzelf staand object, maar vertegenwoordigt een van de eerste postmoderne ontwerpen van Noorwegen. Ontworpen in een tijd gekenmerkt door aanzienlijke verandering, een nieuwe generatie van ontwerpers uiteengezet om conventie uitdaging op zoek naar originaliteit. Een gedurfde combinatie van esthetiek en ergonomie, Ekstrem™ biedt een zitervaring uit de gewone.

varier ekstrem online te bestellen of kopen bij officieel dealer profita comfortabel wonen 999

De onverwachte geometrische u naar voren zitten met voeten op de grond, zijwaarts met benen geplaatst op de armleuningen, of volledig naar achteren met de voorkant van de romp tegen de rug van de stoel.

Ekstrem™ is verkrijgbaar in zes colorways in Knit, een op maat gemaakte wollen bekledingtextiel van Norwegian Devold. Gebreid van een continue draad, het biedt een elasticiteit die essentieel is wanneer gemonteerd op de organische vorm van de stoel. De gebreide stof biedt een zacht en ademend oppervlak en heeft een klassiek kwadratisch patroon.

varier ekstrem online te bestellen of kopen bij officieel dealer profita comfortabel wonen 888

U kunt bij ons de Varier Ekstrem™ online bestellen.

Voor een uitgebreidere keuze in bekleding, betreffende kleur en materiaal, zien wij u graag in onze winkel waar onze medewerkers u deskundig advies kunnen geven en u alle keuzes op uw gemak kunt bekijken.

Klik hier om een Varier Ekstrem™ online te kopen / bestellen.

varier esktrem online te bestellen of kopen bij officieel dealer profita comfortabel wonen 1232

Profita Comfortabel Wonen is officieel erkend Varier dealer. U kunt dus veilig, vertrouwd en makkelijk bij ons online bestellen.

Bel 040- 2213922 of klik hier om uw vragen per e-mail aan ons te stellen. Wij helpen u graag.
Bij ons in de showroom staat de complete collectie van Varier furniture. U kunt dus zelf komen proefzitten en uit alle bekleding en houtkleuren kiezen. Kom voor professioneel advies naar onze winkel en wij laten u graag voelen hoe de Varier Ekstrem™ in gebruik is.

Meubelstoffen - Alle meubelstoffen zijn van zware, slijtvaste kwaliteit en met klassieke dessins. Keuze uit meer dan 200 kleuren.

Leer - leren bekleding wordt geleverd in semi-aniline van hoge kwaliteit. Onze leveranciers passen milieu vriendelijke productiemethoden toe bij de bewerking van ruwe huiden tot meubelleder.

Hout - Het beuken en eiken hout in onze meubels is afkomstig uit op natuurlijke wijze beheerde productie bossen in Europa. Het notenhout komt uit Noord-Amerika.

Respect voor het mileu - Het gebruik van milieuvriendelijke materialen en methoden staat bij Varier furniture hoog in het vaandel.

Garantie - Varier biedt klanten een uitgebreide garantie van 7 jaar op alle houten onderdelen, mits de garantie bepalingen daarbij in acht worden genomen.

 

Meer zien van onze gehele collectie: Varier